chieftain Re: No to fanclub .... maximusa ! 20.10.06, 21:30 Maksiu nie nadymaj się tak i spuść trochę pary...upadek może zaboleć :-D Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: No to fanclub .... maximusa ! 20.10.06, 11:39 To jest ten tego fanklub jednoosobowy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: No to fanclub .... maximusa ! 20.10.06, 22:11 do chieftain : pary ? pary mam duzo bo chlop ze mnie na schwal ;) chodzilo Ci chyba o korek (trawestujac ustep z "Wahadlo Focaulta" - kto czytal to wie, w co watpie, gdyz wiekszosc mieszkancow OE czytuje swoje wyciagi bankowe i Gazete Wyborcza :))... Odpowiedz Link Zgłoś
daswort Re: No to fanclub .... maximusa ! 21.10.06, 11:20 i Heideggera do poduszki.. Odpowiedz Link Zgłoś
daswort Re: No to fanclub .... maximusa ! 21.10.06, 16:38 Hegla przy innej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
niekiepsko Re: No to fanclub .... maximusa ! 21.10.06, 14:25 maximus_t2 napisał: > do chieftain : pary ? pary mam duzo bo chlop ze mnie na schwal ;) > chodzilo Ci chyba o korek (trawestujac ustep z "Wahadlo Focaulta" - kto czytal > to wie, w co watpie, gdyz wiekszosc mieszkancow OE czytuje swoje wyciagi bankow > e > i Gazete Wyborcza :))... Nie wiem co ma "Wahadlo Focaulta" , wyciagi bankowe i gazeta wyborcza wspolnego z fanklubem ... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxman1 Re: No to fanclub .... maximusa ! 25.10.06, 19:27 Duże brawa dla pomysłodawcy tego forum. Takich dupków jak ten maximus_t2 trzeba wykorzenić. Ktoś zna tego palanta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
don.vito.corleone Re: Maximus Lepper ! 24.10.06, 04:58 Zauważyłem, że w Maximus w pewnym sensie przypomina ponownie panującego nam A.Leppera (Oczywiście bez obrazy i negatywnych podtekstów). Dlaczego? Im Maximus więcej nabroi, im więcej wzbudza kontrowersji, tym ma więcej fanów i przeciwników. Jedyny efekt - popularność. I say: To nie Maximus podbija forum, to resztaa uczestników stworzyła Maximusa. Max dzieli coraz bardziej osiedle na dwie połowy, a mi się z tego śmiać chce. Gdyby nikogo nie obraził, nawet nie zwracalibyście uwagi na jego nicka. Zakładajcie fankluby, antyfankuby, wieszajcie ikony na ścianach... to jakie polskie. Kochacie gościa, bo to on potrafi wykrzyczeć, co wszystkim leźy na sercu, a czego obawiacie się z jakichś wzglęów powiedzieć. Ale... wielu wkurza, że gość w ogóle krzyczy... Maximus, szacun, szacun Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Maximus Lepper ! 24.10.06, 08:19 echh, gdzie mi tam do Pana Przewodniczacego.... Odpowiedz Link Zgłoś
don.vito.corleone Re: Maximus Lepper ! 24.10.06, 08:56 Czy Tobie (lub o Tobie) da się cokolwiek napisać tak, żebyś nie popadał w samouwielbienie? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksagaa Re: Maximus Lepper ! 25.10.06, 14:21 Do don.vito.corleone wiesz co ja tam się ciesze , że jest maxiu. Po co mam się denerwować i wypisywać na forum co jest źle i co mnie wkurza, jak to juz maximus napisał za NAS. On dba o nas !. To on walczy z "parkujacymi inaczej", z Big Foodem, z rejestracją SB..... i to jego newry sa szargane i zapewne musi pić ziółka by sie uspokoić. Za co MY jesteśmy zdrowsi. A że kogoś obraził, wolno mu. Przecież dba o nas, o nasze auta, o OE, o bramki, furtki, kupki piesków...to jest taki "alternatywny Anioł Stróz" ;) pozdrawiam ksagaa Odpowiedz Link Zgłoś