Dodaj do ulubionych

Rozkłady - brygady

25.03.03, 22:34
Zapraszam do pobrania rozpisanych na brygady rozkładów 115, 139 i 502 ze
strony (tymczasowo): pavlack.republika.pl/rozklady_mpk/ (za jakiś
tydzień rozkłady pojawią sie na mojej stronce) w formacie plików Excela.

Są to rozkłady opracowane przez mouseta, Miśka K i mnie, na razie tylko dzień
powszedni, jest to jeszcze wersja testowa, dlatego czekam(y) na uwagi :-)

W przygotowaniu są: 113, 121, 129, 142, 150, 444.
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.cm-uj.krakow.pl 26.03.03, 13:26
      Ja jeszcze dodam że w przygotowaniu sa 501, 511, 208, 228
      • pavlack Re: Rozkłady - brygady 26.03.03, 13:33
        Hmmm, mouset, a 177/477 i 287 nie masz? Powinieneś chyba :-)
        P.S. SMSa dostałem, za chwilkę uaktualnię rozkład 139 :-)
        • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 26.03.03, 23:11
          Mam 177 i 287 ale nie jest ciekawy
          • pavlack Re: Rozkłady - brygady 27.03.03, 16:28
            No to co z tego, dawaj, ja chcę docelowo zrobić rozkłady wszystkich linii :D

Popatrzcie sobie na www.nadzor.ruchu.prv.pl tam jest cos podobnego tylko
            z Warszawy.
            • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 27.03.03, 17:07
              pavlack napisał:

> No to co z tego, dawaj, ja chcę docelowo zrobić rozkłady wszystkich linii :D

Hehe, zanim skompletujesz własne obserwacje, te pierwsze będą już dawno
              nieaktualne :))
              • pavlack Re: Rozkłady - brygady 27.03.03, 17:13
                Spokojnie, dlatego właśnie buduję siatkę informatorów, żebym mógł wszystko
                uaktualniać w miarę szybko :D

Zresztą najczęściej przy zmianach rozkładów są tylko drobne korekty
                rozkładów... wieksze zmiany to tylko na wakacje i we wrześniu są...
                • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 27.03.03, 17:19
                  pavlack napisał:

> Zresztą najczęściej przy zmianach rozkładów są tylko drobne korekty
                  > rozkładów... wieksze zmiany to tylko na wakacje i we wrześniu są...

Tak, tylko że często zdarzają się zmiany obsady bez zmiany rozkładów (tych dla
                  pasażerów) :))
                  • pavlack Re: Rozkłady - brygady 27.03.03, 17:20
                    Spokojnie, wywiad działa :D
                    • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 27.03.03, 23:39
                      5 scanii spowoduje lekkie zawirowania
                      • pavlack Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 15:58
                        Nie sądzę, zawirowania już były niedawno i myślę, że uwzględniono w nich nowe
                        Scanie :-)
                        • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 16:15
                          a tramwaje rozpisujecie?
                          • pavlack Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 16:21
                            Może się za nie weźmiemy :D
                            • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 16:23
                              No tak, to może trochę potrwać. Zanim skończycie rozpisywać autobusy, to minie
                              jakiś rok, może dwa...
                              • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 28.03.03, 16:58
                                Nieprawda dziś wieczorem wysyłam nowe porcyjki do Miśka K i Pavlacka, sorry
                                chłopaki że nie pisałem wcześniej
                                • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:00
                                  możecie zdradzić sposób, w jaki rozpisujecie te rozkłady?
                                  • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:08
                                    yogy napisał:

> możecie zdradzić sposób, w jaki rozpisujecie te rozkłady?

Przypuszczalnie jadąc autobusem, stają nad kierowcą, i pytają: "Panie, jaki
                                    pan masz numer brygady?" ;DD
                                    • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:10
                                      kuba203 napisał:

> yogy napisał:
                                      >
                                      > > możecie zdradzić sposób, w jaki rozpisujecie te rozkłady?
                                      >
                                      > Przypuszczalnie jadąc autobusem, stają nad kierowcą, i pytają: "Panie, jaki
                                      > pan masz numer brygady?" ;DD

I dostają w ryj. Kierowcy nie znoszą jak ktoś nad nimi stoi i się przygląda, co
                                      oni tam majstrują.
                                      • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:16
                                        yogy napisał:

> I dostają w ryj. Kierowcy nie znoszą jak ktoś nad nimi stoi i się przygląda,
                                        co
                                        >
                                        > oni tam majstrują.

Ot, skutek uboczny ;))
                                        • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:20
                                          kuba203 napisał:

> yogy napisał:
                                          >
                                          > > I dostają w ryj. Kierowcy nie znoszą jak ktoś nad nimi stoi i się przygląd
                                          > a,
                                          > co
                                          > >
                                          > > oni tam majstrują.
                                          >
                                          > Ot, skutek uboczny ;))

To cirkawe jak pavlak teraz wygląda:-)
                                          • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:27
                                            yogy napisał:

> To cirkawe jak pavlak teraz wygląda:-)

To może trzeba było iść w kasku i ochraniaczach? ;))
                                            • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:31
                                              i z tarczą na jaja!
                                              • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:34
                                                yogy napisał:

> i z tarczą na jaja!

Wystarczyłby zwykły Pampers, po co się wykosztowywać ;))
                                                • yogy Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:36
                                                  To zależy jakie kto ma .... wymagania:-)
                                                  • kuba203 Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 17:47
                                                    yogy napisał:

> To zależy jakie kto ma .... wymagania:-)

Nie można się za bardzo pańszczyć ;))
                                    • pavlack Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 18:18
                                      Nie, jesteśmy bardziej bezczelni: spisujemy wszystkie godziny odjazdów, oraz
                                      podmiany, jeśli takowe są.

Kończy się to różnie, ja jeszcze żyję i wyglądam normalnie, wg statystyki 50%
                                      kierowców jest spoko, 25% to cwaniaki, 12,5% debile a 12,5% to ****** :D

Michał K miał ciekawą przygodę podczas spisywania rozkładów, może o tym
                                      napisze :D
                                      • Gość: Misiek K Re: Rozkłady - brygady IP: *.chello.pl 28.03.03, 19:50
                                        > Michał K miał ciekawą przygodę podczas spisywania rozkładów, może o tym
                                        > napisze :D

Jak wiesz, prywatne komentarze pozostawiam sobie,
                                        chyba ze przy piwku, to b. chetnie ;P
                                        • pavlack Re: Rozkłady - brygady 28.03.03, 19:59
                                          Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> Jak wiesz, prywatne komentarze pozostawiam sobie,
                                          > chyba ze przy piwku, to b. chetnie ;P

Hehe :D mi powiedziałeś bez piwka ;-P
                                      • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 29.03.03, 08:33
                                        Ja mam 100% sukcesu i w ryja nie dostałem
                                • Gość: Misiek K Re: Rozkłady - brygady IP: *.chello.pl 28.03.03, 19:48
                                  Gość portalu: mouset napisał(a):

> Nieprawda dziś wieczorem wysyłam nowe porcyjki do Miśka K i Pavlacka, sorry
                                  > chłopaki że nie pisałem wcześniej

Mhm, no to czekam ;)
                                  Ja Ci 164 do korekty wyslalem i nie wiem czy doszlo ;d
                                  • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 30.03.03, 12:27
                                    Już była korekta 114 i 164, we wtorek tropię podmiany na 164 hehe, a jutro
                                    wykańczam 132
    • Gość: mouset Apel o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.04.03, 10:28
      Jeżeli ktokolwiek dojeźdżą codziennie liniami: 111, 131, 146, 161 lub 251
      proszony jest bardzo o odpisanie brygad
      • Gość: Karol37 Re: Apel o brygady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 22:14
        Mam opisane wszystkie linie jeżdżące z Pleszowa tj. 111,131,146,161,251.
        Tylko komu mam je przesłać?
        Pozwoliłem sobie do ich rozpisania użyć arkusza stworzonego dla linii 139
        przez Pavlacka (dla każdej linii osobny arkusz).
        Rozpisane są łącznie z sobotami i świętami.
        Czekam na adres pod który mam je przesłać.
        • Gość: mouset Please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.04.03, 22:17
          oto adres: gabriel.w1@wp.pl bardzo proszę
          • Gość: Karol37 Re: Please o brygady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 22:21
            Mouset!
            Daj znać czy dostałeś.
            Jakbyś miał jakieś pytania to wal jak w dym.
            Pozdro.
            • Gość: mouset Re: Please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.04.03, 22:35
              Dostałem, ale czy mógłbym prosić o niespakowaną wersję?
              • Gość: Karol37 Re: Please o brygady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 22:39
                Alesz owszem, czemu nie!
                Sorry nie pomyślałem o tym.
                Już poszło nie spakowane.
                • Gość: mouset Re: Please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.04.03, 23:01
                  Piękne dzięki!!!!!!!!!! Tak przy okazji czy dysponujesz jeszcze 149? Zbyt
                  rzadsko hahaha jeździ aby go dopaść i spisać
                  • Gość: Karol37 Re: Please o brygady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 23:31
                    Z Pleszowem nie było zbytniego kłopotu poza dwiema wizytami na pętli tj.
                    piątek i sobota. W większości przypadków miałem dużego fuksa, w Melonach na
                    131,146 rozkłady można było prawie że odpisywać na kartkę. Nie obyło się też
                    bez rozmowy. Trafiłem na super kierowcę który chyba z nudów gadał i gadał, a
                    ja tylko notowałem w pamięci.Wcisnąłem mu kit,że chce dojechać do Ruszczy ale
                    nie wiem gdzie wysiąść. Kiedy ruszył i nie kazał mi spylać, trochę go
                    popytałem.Potem w Ruszczy poczekałem chwilę i wróciłem linią 111 z powrotem do
                    Pleszowa, z tym samym kierowcą. Reszta to obserwacje i jak ja to
                    nazywam "znaki zapytania" wynikające z rozkładów.
                    Co do 149 to może być ciężko, mój znak zapytania, największy, jest przy
                    kursach wieczornych i coś czuje, że to jest jakaś podmiana tylko z czego?
                    Jak coś będę miał to odrazu śle to do MOUSETA. OK?
                    Pozdr.
                    • Gość: mouset Re: Please o brygady IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 07.04.03, 08:48
                      Kawał dobrej roboty
                      • Gość: xyz Re: Please o brygady IP: *.x / 192.168.1.* 07.04.03, 16:13
                        a gdzie i kiedybedzie mozna zobaczyctewasz efekty, bo jestem ich ciekaw
                        zamiescicie jetam gdzie teraz 139,502??
                        • pavlack Re: Please o brygady 07.04.03, 16:37
                          Gość portalu: xyz napisał(a):

> a gdzie i kiedybedzie mozna zobaczyctewasz efekty, bo jestem ich ciekaw
                          > zamiescicie jetam gdzie teraz 139,502??

Rozkłady będą się sukcesywnie pojawiały na www.komunikacja.z.pl przez
                          cały tydzień.

Do końca tygodnia powinny być 110, 113, 115, 118, 120, 121, 139, 150, 217, 287,
                          502, 511 + pakiet z Pleszowa (mouset wyślij mi :D).

W przygotowaniu: 129, 142, 114, 164, 103, 105, 132, 138, 172, wszystkie strefy
                          z Bronowic i Kleparza plus 208 i 228, 154, 439, 179, 124, 128.
                          • Gość: mouset Kolejny please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.04.03, 19:57
                            Tym razem "please" dotyczy bardzo niewygodnych dla spisu linii: 135-szczególnie
                            ten drugi poranny, oraz 133 i 155
                  • kuba203 Re: Please o brygady 12.04.03, 21:24
                    Gość portalu: mouset napisał(a):

> Piękne dzięki!!!!!!!!!! Tak przy okazji czy dysponujesz jeszcze 149? Zbyt
                    > rzadsko hahaha jeździ aby go dopaść i spisać

Jak już kiedyś pisałem, popołudniowe kursy wykonuje tam 131-02 :))
                    • Gość: mouset Re: Please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.04.03, 21:57
                      Właśnie nie!!!! Karol kontrolował to cztery razy , zawsze jest jelcz lub inny
                      melon, chyba jest tak: rano i popołudniu 149-02 , a wieczorem 602-01C
                      • kuba203 Re: Please o brygady 12.04.03, 22:35
                        Niemożliwe, pod koniec marca 2 razy jechałem pierwszym popołudniowym kursem,
                        jechał melon, 131-02!!!
                        Jelcz, owszem, jeździł, ale to było już jakiś czas temu, widocznie zdążyło się
                        zmienić :))
                        • Gość: Karol37 Re: Please o brygady IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 23:50
                          kuba203 napisał:

> Niemożliwe, pod koniec marca 2 razy jechałem pierwszym popołudniowym kursem,
                          > jechał melon, 131-02!!!
                          > Jelcz, owszem, jeździł, ale to było już jakiś czas temu, widocznie zdążyło
                          się
                          > zmienić :))
                          Kuba, to ciekawe co piszesz, ale ja dam sobie amputować prawą rękę i prawe oko
                          (Mouset jakby co to możesz mieć robotę ;)) )że będąc w Pleszowie widziałem jak
                          na dłoni rozkad brygady 131-02 i był on z drugiej strony zupełnie pusty.
                          Widziałem to nieco później niż Ty, bo już w kwietniu. To samo dotyczy
                          sprawdzenia nr autobusu jeżdżącego rano na 131-02 i popołudniu na 149. No
                          chyba, że w MAB robią jakieś zmiany typu "łapanka", żeby pozapełniać dziury w
                          brygadach. Trochę mnie Kuba podpuścił, więc będę chyba znów musiał poszukać
                          jakiegoś pretekstu, żeby pogadać z kierowcą z brygady 131-02. Jak mi się to
                          uda,to dam znać co mi powiedział.
                          Narazie pozdro.
                          • kuba203 Re: Please o brygady 13.04.03, 09:24
                            No to ja już nic nie wiem, w każdym razie trzeźwy wtedy byłem, chyba, że znów
                            się zmieniło :))
                            • Gość: mouset Odwołuję Please o brygady IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.04.03, 22:57
                              Z tego względu że odwiedziłem dziś Qrdwę i Borek, połów ogromny, w ciągu 45
                              minut spisane: 165, 175, 133, 135, część 204, 301
    • Gość: mouset Pytanie do Pavlacka IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 18.04.03, 20:17
      Sorry że tak publicznie, ale chyba nie dostaleś ode mnie zadnego z trzech maili
      w ciągu ostatnich kilku dni (dostaję zwroty), potweirdź czy tak jest , proszę
      (jeden z nich zawierał brygady 130)
      • pavlack Re: Pytanie do Pavlacka 18.04.03, 21:00
        Nie dostałem, spróbuj wysłać na pawel-paruch@go2.pl
        • Gość: mouset Re: Pytanie do Pavlacka IP: *.cm-uj.krakow.pl 23.04.03, 11:37
          To fatalnie , bo mam co wysyłać
          • pavlack Re: Pytanie do Pavlacka 23.04.03, 14:24
            No to wyślij na drugi adres.
            • Gość: mouset Re: Pytanie do Pavlacka IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 29.04.03, 10:37
              Teraz dostaniesz w Excelu: 179 i 105
    • Gość: PR110 Re: Rozkłady - brygady IP: *.crowley.pl 29.04.03, 20:02
      Witam! Posiadam rozpisane na brygady następujące rozkłady jazdy:
      dzień powszedni: 105, 114, 129, 148, 159, 172, 194,
      sobota: 9, 105, 114, 129, 132, 148, 159, 172, 194,
      dzień świąteczny: 9, 105, 114, 129, 132, 159, 172.
      Jeżeli jesteście zainteresowani to proszę o kontakt na e-mail.
      eu06@wp.pl
    • Gość: mouset Re: Rozkłady - brygady IP: 217.96.109.* 03.05.03, 16:23
      czy ktoś ma 149?
    • Gość: mouset Brygady tramwajowe IP: *.cm-uj.krakow.pl 11.06.03, 16:08
      Pojawiły się znów rozkłady brygad tramwajowych, są na Walcowni , Salwatorze i
      Krowodrzy, a więc brygadziści do piór! póki jeszcze wiszą (hihi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka