Dodaj do ulubionych

scrapbooking

09.05.04, 14:38
na yahoo w kat. linki dodalam linka do zdjec mojego scrapbookingu :)
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Malena... 09.05.04, 14:44
      Malena, sorki za slowo, ale nie moge inczej: to jest ZA-JE-BIS-TE !!!
      ¨Przepiekne!!! Kurcze ale ci zazdroszcze, pomyslu, wykonania.....wszystkiego.
      Cudo !!!
      • aiwa7 Re: Malena... 09.05.04, 14:57
        Ale ekstra!!! Wogóle nie wiedziałam ,że to aż tak fajnie wygląda!
        Zachęciłaś mnie strasznie sama coś wymodzę :D
        • malen_a Re: Malena... 09.05.04, 15:02
          strasznie sie ciesze dziewczyny, ze sie Wam podoba, jest tam jeszcze wiecej
          stron, ale byly troche prywatne tam zdjecia, wiec je to juz pokaze Wam na
          spotkaniu :)))
          a jak cos jeszcze dorobie to tez bede zamieszczac:D
          • _waterfall_ Re: Malena... 09.05.04, 15:05
            Piekne:)ja sama to chce robic tylko,ze ja zbytnio nie mam fantazji tworczej:
            ((((((((
            • mrouh Re: Malena... 09.05.04, 16:09
              MAlena, sssuperowe:-) Aż się chce robić nowe zdjęcia, prawda? :-)
              • malen_a Re: Malena... 09.05.04, 16:34
                zawsze uwielbialam robic zdjecia a teraz dodatkowo robiac zastanawiam sie jak
                je skomponowac na stronie albumu :)
                • kasienka80 Re: Malena... 09.05.04, 18:17
                  Kurcze same artystki tu mamy :-)
                  Ja niestety podobnie jak Waterfall boje sie, ze bym nie miala pomyslu na
                  wzorki, ozdobki :-((
                  Bradford mi dobrze powiedzial, ze jestem bez wyobrazni :-)) ale co tam...
                  • mrouh Re: Malena... 09.05.04, 21:20
                    kasienka80 napisała:

> Kurcze same artystki tu mamy :-)
                    > Ja niestety podobnie jak Waterfall boje sie, ze bym nie miala pomyslu na
                    > wzorki, ozdobki :-((
                    > Bradford mi dobrze powiedzial, ze jestem bez wyobrazni :-)) ale co tam...

Kasia, nic się nie bój, wystarczy tylko spróbować. Gdzie Twoja samoocena:-)?
                    Zawsze można spróbować, jak uznasz, że da się pokazać ludziom to pokażesz, jak
                    nie to nie. Ile ja razy zmywałam farbę, bo wyszło krzywo, bo pomysł był
                    niedobry, jak się okazało, bo farba się zwarzyła... To malowanie to nie jest
                    wielka sztuka, szablonów w sieci pod dostatkiem, wcale nie trzeba umieć malować.
                    To jak kolorowanka dla dzieci. W moim wykonaniu jest to amatorszczyzna, ale
                    dobrze odstresowuje, czyli dla mnie spełnia swoją funkcję:-)
                    • malen_a Re: Malena... 09.05.04, 21:34
                      zgadzam sie z Mrouh - ja tez zanim cos nakleje to najpierw ukladam zdjecia na
                      roznych papaierach, sprawdzam czy pasuje, czesto zdjecie lzy i czeka az bede
                      miala na nie pomysl i natchnienie :)
                      a slowo honoru, ze talentu w pacach nie mam i nie umiem kompletnie rysowac - do
                      scrapa jedynie potrzebne jest proste wycinanie papieru :)
    • chiara76 MALENA!!! 09.05.04, 21:05
      absolutnie piękne! jestem zachwycona. Robisz piękniejszy scrapbooking, niż moja
      kanadyjska koleżanka, a tam to od lat już jest przecież popularne!! Moje
      gratulacje !
      • malen_a Chiara 09.05.04, 21:35
        Kochana, nie moglas mi wiekszego komplementu powiedziec!
        Dziekuje bardzo :*
    • aariel Re: scrapbooking 09.05.04, 22:27
      az mis ie w glowie zakrecilo :)
      Wszystkie mie sie podobaja :)
      Nawet nie wiem ktore najbardziej :) Ale chyba biedroneczki. I nutki. I w ogole
      wszystkie :)))
      • monisb Re: scrapbooking 09.05.04, 22:32
        Po prostu fenomenalne, piekne i baaaardzo pomyslowe. Nie wiedzialam do konca na
        czym to polega - no ale efekt twórczości malen_y po prostu mnie powalił. Zgdzam
        sie z Aariel, wszystkie są sliczne i nie potrafie wybrać najfajniejszego
    • cobaea Re: scrapbooking 10.05.04, 11:00
      Dziewczyny, mozecie mnie oswiecic, to to wlasciwie jest ten scprapbooking?
      BO cholera nie wiem, ale czlowiek uczy sie przez cale zycie.
    • m-gosia Re: scrapbooking 10.05.04, 11:04
      Dzięki Malena! Dopiero teraz "załapałam" o co w tym chodzi:))Piękne i inspirujące!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka