Dodaj do ulubionych

Restauracja dla inwalidy

IP: *.chello.pl 26.10.06, 23:51
Chodzi mi o restaurację, ewentualnie lepszej jakości bar w okolicach Rynku
gdzie można wjechać wózkiem inwalidzkim. Ostatecznie może być gdzieś dalej,
ale bez przesady.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Restauracja dla inwalidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:08
      I jeszcze, żeby była odpowiednia toaleta, prawda?
      Masz wymagania człowieku.....
      • trudny2002 Re: Restauracja dla inwalidy 27.10.06, 08:17
        Państwo jak widze dość dawno nie gosciliscie w Krakowie...a moze Panstwa
        zdaniem przystanek Borek Fałecki to juz wszystko?
        trudny
        • Gość: Malkontent Re: Restauracja dla inwalidy IP: *.chello.pl 27.10.06, 08:28
          Jak rozumiem to wszystko co macie do powiedzenia w temacie?

M.
          • trudny2002 Re: Restauracja dla inwalidy 27.10.06, 08:45
            coś wiecej to byłaby już reklama restauracji, knajp hotelowych, barów a nawet
            wózków z bajglami...wiec chyba Cie nie dziwi:)
            Poruszajacy sie na wozkach jak sie wydaje nie maja chyba mozliwosci wejscia na
            hejnalice...no ale czy ja wiem czy posilek kilkadziesiat metrow nad Rynkiem
            jest udzialem innych poza starzakami?
            Daj spokoj, bo nie jest prawda ze az tak zle z dostepnoscią restauracji dla
            osob z utrudnieniami w poruszaniu sie...daj spokoj.
            Mysle ze w wiekszosci bez trudu bedzie kazdemu milo i zeby tylko poziom jakosci
            zarelka był nalezyty to juz jakos przywoicie ...
            pozdrawiam i nie szalej...trudny
            • Gość: Malkontent Re: Restauracja dla inwalidy IP: *.chello.pl 27.10.06, 09:18
              Nie jestem inwalidą. Nie bywam w Rynku w celach żywieniowych. Nie mam
              rozeznania w dostępności lokali. Ktoś znajomy stwierdził, że nie ma gdzie iść z
              dziewczyną na wózku na średnio uroczysty obiad (kolację). I tyle.

Pozdrawiam,
              Malkontent

P.S. Nie szaleję.
              • czosnek_niedzwiedzi Re: Restauracja dla inwalidy 27.10.06, 09:29
                Restauracje, bary, dworce, urzędy - wszystko jest mało przystosowane dla osób
                niepełnosprawnych.
                Wybaczyć należy trudnemu, on jest po prostu egoistycznie trudny, po 2002 kroć
                trudny.
                Jeżeli znacie jakiś dostępny lokal, bez schodów, z dostosowana toaletą,
                napiszcie i nie nazywajcie tego ktryptoreklamą ani żadna inna amą - to będzie
                dobre :)

• trudny2002 Przepraszam za egoizm jaki emanuje 27.10.06, 10:24
                  z mojej postawy...;((
                  Smutno mi jeśłim kogoś tym dotknął, ale Pod Różą, Copernicus, Francuski, Grand
                  Hawełka , Cracovia...ale tez Atrium...to jesli idzie o hotele itestauracje w
                  jakich jak dobrze pamietam niepelnosprawny nie ma problemow...
                  Urzedy? No własciwie wszystkie lokowane w noiwych budynkach a tez duza czesc po
                  adaptacjach...komisariaty Policji nowe, praktycznie wszystkie daja rowne
                  mozliwosci...
                  No ale fakt, moge sie nie do konca orientowac w potrzebach zainteresowanych no
                  i jeszcze ten detal, ze takie wymienianie dostepnych miejsc to dla nich reklama
                  i uznalem jej niedopuszczalnosc...
                  Przepraszam:))
                  Serio z szacunkiem dla wszystkich:)))
                  pozdrawiam:) trudny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka