kikoo1 27.10.06, 13:55 O Włoszczowej inaczej - program w TV Trwam! Uzasadniano racjonalność i trafność tej decyzji. Krzepiąca jest radość mieszkańców W. i fakt, że wielu bezrobotnych tym samym dostało pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LMKiko Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.net.autocom.pl 27.10.06, 14:13 PO się denerwuje, że tym samym pewnie będzie się musiało powstrzymać od organizowania kursokonferencji na Majorce lub okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan cogito Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:22 co tylko dobrego dla Polski zostanie uczynione będą badać, powoływać komisje, Polska ma ginąć a nie sie odradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzyss Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:19 Byłaś kiedyś we Włoszczowie? Byłaś na nowym przystanku w tej miejscowości? Czy też wyrabiasz sobie opinie na podstawie TV Trwam? Racjonalność? Trafność? Podejmujących decyzję nie to obchodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 15:25 A ty na jakiej podstawie wyrobiłeś sobie opinię,? TVN? Gratuluję. PKP deficytowe jest od zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzyss Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:33 Znam to miejsce, znam ludzi, wiem co niektórzy myślą. PKP było deficytowe, teraz jest jeszcze bardziej. Cieszy Cię to? Miało być lepiej, pieniądze publiczne miały być lepiej wydawane? Jeśli chodzi o uwagi o TVN? Masz jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.net.autocom.pl 27.10.06, 15:41 o ile mi wiadomo to aktualnie TVN ma problem z pewnym redaktorem i nie tylko.... Lepiej wydawane pieniądze? Będzie lepiej, jak zabiorą je tym, co się tak nakradli, niejednokrotnie w świetle prawa, np. wykup mieszkań za grosze w pewnej - ha ha - zatoce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzyss Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:46 Ty kiko udajesz czy naprawdę mało rozumiesz? > Lepiej wydawane pieniądze? Będzie lepiej, jak zabiorą je tym, co się tak > nakradli Mieć więcej, nie znaczy lepiej wydawać. Ci popaprańcy każdą fortunę przepuszczą. Nie szanują pieniędzy bo ich nie mają. Pewnie nigdy poza polityką grosza uczciwie nie zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Po szerokich torach!!!! 27.10.06, 15:49 img144.imageshack.us/my.php?image=racjizaslugrmfnazwe1228cn7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 15:42 Jeszcze trzeba oddłużyć szpital panie posle.... tak zycza sobie mieszkancy....no to moze trzeba to zrobic bez polityki tylko tak po ludzku....ku,kuku,kuku.... trudny A Włoszczowa faktycznie ma nizszy wskaznik bezrobocia tylko nie wiem czy dzieki stajacemu pociagowi, czy dzieki profesjonalnemu dziennikarstwu stacji Tadeusz rydzyk wam... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka93 Re: Po stronie Prawdy ! 03.11.06, 10:16 Miliadry wypływały z naszego kraju i była cisza a teraz Włoszczowa przeszkadza ,kiedy w końcu opamiętanie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 15:55 Jakby otworzono express relacji Gdańsk - Wrocław z przystankiem w Tykadłowie, to też Tykadłowianie zyskali by pracę i byłaby tam ogólna radocha :D Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 15:56 Najśmieszniej zabrzmiały słowa rzecznika przewoźnika, jakie można było usłyszeć w nietoruńskich mediach w dniu otwarcia przystanku. Postój we Włoszczowej uzasadniano obowiązkiem publicznego operatora kolejowego jakim jest PKP IC. Szkoda, że takich obowiązków nie mają PR PKP, tnące połączenia i odcinające mieszkańców miasteczek i wsi od ośrodków metropolitalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.net.autocom.pl 27.10.06, 15:59 Co za niewspółmierna troska o zyski i straty PKP. A co z aferą "Osocze" np. lub innymi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzyss Re: Po stronie Prawdy ! IP: *.chello.pl 27.10.06, 16:10 Kiko skup się. Założyłaś wątek o Włoszczowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 16:14 Yes, ale zeszło na pieniądze jako takie.... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Po stronie Prawdy ! 27.10.06, 16:12 A ja myslałem, że piszemy o połączeniu kolejowym. I moje zdanie jest takie, pieniądze powinny iść na utrzymanie połączeń regionalnych i utrzymanie regionalnej infrastruktury kolejowej. Odpowiedz Link Zgłoś