Dodaj do ulubionych

Jak grali wiślacy przeciw Nancy?

IP: *.demon.nl 03.11.06, 13:09
varga nie powinien byl grac
cantoro w pomocy i radovanovic w napadzie
Obserwuj wątek
    • Gość: as Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.ghnet.pl 03.11.06, 13:11
      nie wiem jak pisza w fakcie ale to jest chyba mniej wiecej tak samo.
    • Gość: hehe futbol totalny IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 13:24
      futbol totalny w wykonaniu polskich piłkarzy = TOTALNA BEZNADZIEJA
    • Gość: damianaldo źle dobrany skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:27
      Piotr Brożek powinien grać od początku, za Zieńczuka,
      Nie wiem dlaczego Radovanowic nieznalazł sie w wyjściowym składzie,
    • Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:39
      Od dawna zadziwia mnie pewien czlowiek, nazywa sie Marek Zieńczuk. Ktoś kiedyś
      wmówił mu że powinien on zostać piłkarzem, a ten- być może nawet w dobrej
      wierze, uwierzył.
      Polskie realia. Beznadziejni piłkarze jak Dudka czy Sobolewski ciągani są po
      reprezentacji, Zieńczuk gra w podstawowym składzie Wisły.
      Totalna bzdura. Trenerzy i piłkarze zarabiają krocie,nieważne czy są
      nieudacznikami czy też nie. Ważne że ktoś na nich stawia. Taki sam fachowiec,
      jak oni sami :)
      • Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:41
        P.S. Nie chce by to zabrzmiało nieładnie i zostało usunięte przez moderatora.
        Ale mam kolege który nazywa rzecz po imieniu: fachowiec, od jeb..a owiec.
        Life is brutal, panowie.

• Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:45
          P.S. Panie Zieńczuk, nie patrz pan na to co wyżej napisałem. Kiedyś jedna z
          kandydatek na pewien regionalny konkurs eliminacji Miss Polonia została powitana
          przez publiczność gradem śmiechu. Nieważne, najważniejsze że nie bardzo
          wiedziała o co chodzi, zdziwiona takim obrotem sprawy. Najważniejsze że nie
          zmąciło to niczego, do dziś pewnie wierzy że publika to idioci, a ona jak zwykle
          olśniewająco piękna :)
          • Gość: . tylko ona nie zarabia jak zawodowa modelka :) IP: *.demon.nl 03.11.06, 16:02
            .
    • Gość: doopka Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:55
      dla dudki duży plus, za to, że nie leżał tym razem, a przecież ta zielona
      trawka aż prosiła się, żeby na niej poleżeć.
    • Gość: Elwro "Nieobca" pisze sie razem IP: *.citynet.pl 03.11.06, 14:21
    • gromek1 Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? 03.11.06, 14:23
      Okuka też się zagapił. Czemu Varga został a szedł Cantoro?
      Przecież obaj grali równie kiepsko, tyle że Mauro na nietypowej dla siebie
      pozycji, a Varga tam gdzie gra.
      Poza tym Varga miał już żołtą i wiadomo było, że złapie wczesniej czy później
      drugą. W ogóle to mógł już wylecieć jeszcze przed zmianą Zieńczuka na Brożka.
    • Gość: fanfantulipan Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.76.classcom.pl 03.11.06, 15:24
      a ja myslałem ze to w skali 10-stopniowej
      • Gość: . wlasnie cos malo negatywnych ocen (-3) IP: *.demon.nl 03.11.06, 16:04
        .
    • fifakk Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? 03.11.06, 16:24
      Tak wedgług mnie to Twaite był nasłabszym punktem obrony, a wg gazety grał
      najlepiej. No nie wiem, bo Mijajlović grałby na jego miejscu niebo lepiej.
    • Gość: brak słów Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:18
      T R A G I C Z N I E . A tracenie bramek w taki sposób to po prostu BRAK SŁÓW.
    • Gość: Egg Zwody Kima IP: *.chello.pl 03.11.06, 19:41
      Niektórych z tych "prostych" zwodów to i Ronaldinho by się nie powstydził,
      bardzo obiektywne spojrzenie mości autorze, gratulacje! ;\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka