Gość: . IP: *.demon.nl 03.11.06, 13:09 varga nie powinien byl grac cantoro w pomocy i radovanovic w napadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.ghnet.pl 03.11.06, 13:11 nie wiem jak pisza w fakcie ale to jest chyba mniej wiecej tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe futbol totalny IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 13:24 futbol totalny w wykonaniu polskich piłkarzy = TOTALNA BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianaldo źle dobrany skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:27 Piotr Brożek powinien grać od początku, za Zieńczuka, Nie wiem dlaczego Radovanowic nieznalazł sie w wyjściowym składzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:39 Od dawna zadziwia mnie pewien czlowiek, nazywa sie Marek Zieńczuk. Ktoś kiedyś wmówił mu że powinien on zostać piłkarzem, a ten- być może nawet w dobrej wierze, uwierzył. Polskie realia. Beznadziejni piłkarze jak Dudka czy Sobolewski ciągani są po reprezentacji, Zieńczuk gra w podstawowym składzie Wisły. Totalna bzdura. Trenerzy i piłkarze zarabiają krocie,nieważne czy są nieudacznikami czy też nie. Ważne że ktoś na nich stawia. Taki sam fachowiec, jak oni sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:41 P.S. Nie chce by to zabrzmiało nieładnie i zostało usunięte przez moderatora. Ale mam kolege który nazywa rzecz po imieniu: fachowiec, od jeb..a owiec. Life is brutal, panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrioosh Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:45 P.S. Panie Zieńczuk, nie patrz pan na to co wyżej napisałem. Kiedyś jedna z kandydatek na pewien regionalny konkurs eliminacji Miss Polonia została powitana przez publiczność gradem śmiechu. Nieważne, najważniejsze że nie bardzo wiedziała o co chodzi, zdziwiona takim obrotem sprawy. Najważniejsze że nie zmąciło to niczego, do dziś pewnie wierzy że publika to idioci, a ona jak zwykle olśniewająco piękna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . tylko ona nie zarabia jak zawodowa modelka :) IP: *.demon.nl 03.11.06, 16:02 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopka Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:55 dla dudki duży plus, za to, że nie leżał tym razem, a przecież ta zielona trawka aż prosiła się, żeby na niej poleżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? 03.11.06, 14:23 Okuka też się zagapił. Czemu Varga został a szedł Cantoro? Przecież obaj grali równie kiepsko, tyle że Mauro na nietypowej dla siebie pozycji, a Varga tam gdzie gra. Poza tym Varga miał już żołtą i wiadomo było, że złapie wczesniej czy później drugą. W ogóle to mógł już wylecieć jeszcze przed zmianą Zieńczuka na Brożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfantulipan Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.76.classcom.pl 03.11.06, 15:24 a ja myslałem ze to w skali 10-stopniowej Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Jak grali wiślacy przeciw Nancy? 03.11.06, 16:24 Tak wedgług mnie to Twaite był nasłabszym punktem obrony, a wg gazety grał najlepiej. No nie wiem, bo Mijajlović grałby na jego miejscu niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak słów Jak grali wiślacy przeciw Nancy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:18 T R A G I C Z N I E . A tracenie bramek w taki sposób to po prostu BRAK SŁÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egg Zwody Kima IP: *.chello.pl 03.11.06, 19:41 Niektórych z tych "prostych" zwodów to i Ronaldinho by się nie powstydził, bardzo obiektywne spojrzenie mości autorze, gratulacje! ;\ Odpowiedz Link Zgłoś