malgoska13 06.11.06, 09:58 Ginekolog. Czy ktoś o niej słyszał? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka nie polecam 06.11.06, 15:21 byłam u niej ze dwa razy daaaaaaaawno temu a i to po receptę, i wcale miła to ona nie jest. jeśli chcesz dobrego ginia, napisz na priva to Ci polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonape Re: doktor Monika Knapik-Rybka IP: *.uck.pk.edu.pl 07.11.06, 12:54 A ja chodzę do niej regularnie i mam o tej pani doktor same najlepsze opinie - rzetelna, kompetentna, delikatna, miła. Chodzę do niej do Kliniki Krakowskiej bądź na ul. Mehoffera 6 lub na ul. Zachodniej 5/12a. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: doktor Monika Knapik-Rybka 08.11.06, 13:41 jonape napisz do mnie na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: doktor Monika Knapik-Rybka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:13 A jaką opinię macie o dr. Rytlewskim- bo ja jak najgorszą. Prywatny gabinet posiada przy Krowoderskiej. Mnie nastraszył i chciał naci ągnąć na niepotrzebny zabieg za 1500, ale sie nie dałam. Odpowiedz Link Zgłoś