Dodaj do ulubionych

Profesorowie przed drugą turą

IP: *.chello.pl 13.11.06, 22:14
TYLKO MAJCHROWSKI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Profesorowie przed drugą turą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:28
      PRZEGRA
      • Gość: Chichi Re: Majchrowski... IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.11.06, 22:37
        jego przodkowie biegli byli we wladaniu majchrem?
        Jesli tak, to wygra, kibole go popra
    • Gość: afera posłuchaj swojego profesora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:42
      www.wrzuta.pl/audio/yrEKWsXEbB/majchrowski_40_minut
      • Gość: jurek Re: posłuchaj swojego profesora IP: *.zetosa.krakow.pl 13.11.06, 23:43
        a dajcie juz spokój z ta tasma bo mnie odrzuca dosłownie. i co z tego. jak
        musiał gadacz takim jełopem jak stechnij to musiał się zniżyćdo jego poziomu.
        czy ktoś z was spotkał kiedys wacka s.? bo ja tak. to kretyn jakich mało. ma
        manie prześladowcza - to pewnie od czasów gdy był w ub. a moze dalej jest..nei
        jasne lepiej glosowac na profesora pseudonim pies? to juz nic w tym miesicei sie
        nei zmnieni. nbedziemy miec plac targowy na małym rynku. tak kochani czega nas
        zastój jak sie pisiorki za nas wezma. boze w jakim kraju my zyjemy. jesli wygra
        pies - czas sie pakowac....

jurek

• gniewko_syn_ryba Re: posłuchaj swojego profesora 14.11.06, 16:13
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> bedziemy miec plac targowy na małym rynku.

Lepszy plac targowy (był tam od ZAWSZE) niż namiot piwny "Tyskie" z bawarską
          orkiestrą !!!... ;-P
        • gm114 Re: posłuchaj swojego profesora 15.11.06, 04:36
          O to to!!! Masz Pan absolutną słuszność. Ja też Panie za tow. ..eeee....znaczy
          sie Panem Prezydentem Majchrowskim. Terlecki to nędzarz, żyje z gołej pensji,
          do niczego w życiu nie doszedł. Obrzydliwie uczciwy nędzarz, przy którym
          zapewne poprawiło by się wyłacznie zwykłym idiotom, a trudno byłoby "coś
          konkretnego załatwić"... A Panie Majchrowski to swój gosć!!! Idź Pan zobacz
          jego nową rezydencję na Woli Duchackiej. Idź Pan zobacz prywatny biznes jego
          żony! Paaanie, to wszystko z gołej pensji p.Majchrowskiego! Naprawdę, z gołej
          pensji!! To dobra, Panie, głowa rodziny, kiedy tak wspaniale dba o rodzine i
          jej finanse!!! Ma chłop "kiepełe" oj ma, aj-waj aj-waj aj-waj!!! Każdy
          właściciel firmy wie też, jak teraz załatwić zlecenie na wykonanie robót w
          Krakowie! Wszystkie wróble o tym ćwierkają! No a fakt, że p.Majchrowski zna
          panów kierowników skarbówki, dzielnie urzędujących tam od czasów tow. Edwarda
          Gierka też ma znaczenie! Ale proszę nie słuchać głupich gadań tylko tego co tu
          piszę. Widzę Pana jak głosujesz razem ze mna na p.Majchrowskiego, co popiera
          rozwój "prawdziwej przedsiebiorczości"!!!
    • Gość: nea Re: Profesorowie przed drugą turą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:50
      Tylko Majchrowski. Szkoda, że Szczypiński nie przeszedł, ale miejsce takich
      ludzi, jak pan Terlecki, jest w gabinecie psychoanalityka, a nie w gabinecie
      prezydenta Krakowa.
      • Gość: krebs APEL!!! IP: *.chello.pl 14.11.06, 00:49
        Szanowni P.T. Forumowicze,

Zgadzam się z przedmówcami - niejednokrotnie wkurzałem się na Prezydenta
        Majchrowskiego, stojąc m.in. w kilometrowych korkach. Ale jaką mamy
        alternatywę? Głosując na Pana Terleckiego o PIS-owskim rodowodzie, wysyłamy
        zapraszenie do Krakowa dla współkoalicjantów z Samoobrony i LPR. Nie chcę, aby
        moim ukochanym miastem rządzili wiceprezydenci pokroju posłanki Beger czy posła
        Wierzejskiego. Nie chcę, aby premier krzyczał, że "walką odzyskał Kraków". Nie
        chcę chłopskiego targu na Małym Rynku. Nie chcę centrum biznesowego za
        rogatkami miasta. Nie chcę fanatyzmu. Nie chcę wreszcie prezydenta, który po
        omacku będzie się poruszał w gabinetach i uczył zarządzać miastem, podczas jego
        niezwykłej fali popularności i wzrastającej pozycji na świecie. Apeluję do
        wszystkich - pokażmy mocherowemu elektoratowi, że sprawy Krakowa są w naszych
        rękach!
        • m_q Wolisz Tajstera? 14.11.06, 15:00
          Oraz pompowanie pieniedzy podatnika w KSW, Instytut Sztuki i Likus Brothers
          Company skad wrócą w formie łapówki wyłudzinej od PZU do Tajstera???
        • gniewko_syn_ryba Re: APEL!!! 14.11.06, 16:27
          Gość portalu: krebs napisał(a):

> Nie
          > chcę chłopskiego targu na Małym Rynku.

Wolisz namiot piwny z reklamą "Tyskiego", bawarską kapelą w środku i
          plastikowymi krzesłami na zewnątrz ?...

> Nie chcę centrum biznesowego za rogatkami miasta.

Chcesz centrum biznesowo-przemysłowe na Rynku ?... A pod Rynkiem podziemny
          parkimg dla interesantów ?...

> pokażmy mocherowemu elektoratowi, że sprawy Krakowa są w naszych
          > rękach!

Oraz profesora JM z Sosnowca i gajowego JT z...(?) ;-PPP
        • gm114 Re: APEL!!! 15.11.06, 04:59
          Chyba nie jesteś Pan z Krakowa, tam zawsze był chłopski targ!
          Ale to, że popierasz Pan tak jak ja tow. ...eeeee... znaczy sie Pana Prezydenta
          Majchrowskiego, to masz Pan całkowitą rację. Ja Panie, jak zobaczyłem nową
          rezydencję Pana Majchrowskiego na Woli Duchackiej oraz biznes jego żony, no to
          Panie, wszystko warte grube miliony, też zaraz zacząłem goraco go dopingować.
          Bo zważ Pan, że ten cały majątek, Pan Majchrowski osiagnął był wyłacznie z
          gołej pansji, naprawdę!!! Panie, to geniusz przedsiębiorczości! Aj-waj aj-waj
          aj-waj aj-waj!!!To cudotwórca. Ma "kiepełe", oj ma !!! Co prawda zna panów
          kierowników ze skarbówki, którzy tam dzielnie urzędują jeszcze od czasów tow.
          Edwarda Gierka. No i wszystkie wróble w Krakowie wrzeszczą o tym, jak tu firmy
          zdobyć mogą zlecenia na wykonastwo robót...Ale Panie to głupoty. Ważne, że
          Majchrowski daje coś "zarobić"!! A to, że dba o byt swojej rodziny i
          niezastąpionego siebie, to bardzo dobrze!!! Tylko się Pan nie wygłup i nie
          zagłosuj na Terleckiego. To Panie niespotykanie i obrzydliwie uczciwy facet!
          Przy nim cieżko bedzie coś "załatwic" ludziom "rozumnym" i
          ludziom "przedsiebiorczym" a jeszcze nie daj Bóg, zacznie Panie grzebać w
          papierach dokonań p.Majchrowskiego, odkryje to i owo i różni prawdziwi
          przedsiebiorcy i sam p.Majchrowski bedą mieli kłopoty z prokuratorem a potem w
          więzieniu. I Panie jak go znam, nic nie powstrzyma tego nędzarza Terleckiego,
          do wykrycia Panie "tego i owego" w papierach i zgłoszenia tego do prokuratury.
          Bo Terlecki to nędzarz, który zawsze żył tylko z gołej pensji i do niczego nie
          doszedł w życiu. I PANIE JESZCZE JEDNO - TEN TERLECKI JEST Z PIS-U ZA
          POROZUMIENIEM Z PO. ON WPROWADZI PO DO URZĘDU!!! On, Panie lubi tak samo Tuska
          jak Kaczyńskich!!! Zastąpi naszych ludzi skandalistami od Tuska i Kaczyńskich.
          Niedoczekanie! Panie, bądź Pan człowiekiem, popieraj przedsiebiorczość ludzi
          madrzejszych od Pana i zagłosuj na Pana Majchrowskiego!!!
    • Gość: ale debile ja nie wiem jak mozna bylo glosowac na tych IP: *.autocom.pl 13.11.06, 23:10
      zasranych profesorkow !!! boze co za debile co roku glosuja z takim tandetnym
      gustem !!! to jest tragiczneee
      • gm114 Re: ja nie wiem jak mozna bylo glosowac na tych 15.11.06, 04:06
        CZYŚ PAN OSZALAŁ? Terlecki, zgadza się, to nędzarz. Bałwan, który żyje z gołej
        pensji. Tyle lat żyje na swiecie, a do niczego nie doszedł, sam nie zarobi i
        drugiemu nie da, jest uczciwy do obrzydliwości. Ale nie tow. ..eee... tfu-
        tfu, Pan Prezydent Majchrowski! Był Panie nędzarzem a jest milionerem. Pójdź
        Pan, obejrzyj jego rezydencję na Woli Duchackiej. Panie, to miliony!!! I
        wszystko z gołej pensji, naprawdę!!! Oj Panie, ma chłop "kiepełe" nie ma co, aj
        waj aj waj aj waj!!! A biznes żony, to co , pies? To nie pies, to miliony. Zna
        co prawda panów kierowników ze skarbówki, niezastapionych od czasów tow.
        Edwarda Gierka. No i wiadomo, jak zdobywać firmie za p.Majchrowskiego zlecenia
        na wykonanie robót, wszystkie wróble o tym ćwierkaja, ale to panie głupie
        gadanie. Eeee Panie głupoty Pan piszesz. Idź Pan głosuj na Majchrowskiego,
        chłop ma łeb do interesów, które szkoda przerywać. Nawet jak Pan sobie nie
        poprawisz, to poprawisz Pan przedsiębiorczym ludziom i samemu p.Prezydentowi,
        czyli przedsiebiorczość wzrośnie, nie ma o czym mówić!!! Widzę Pana jak
        głosujesz na Prezydenta Majchrowskiego, co ma "kiepełe" do interesów!!!
    • Gość: Stefan Profesorowie przed drugą turą IP: *.autocom.pl 13.11.06, 23:17
      Jak się wystawia bezbarwnego kandydata (PO), to się ma taki wynik.

Jeśli kandydaci PO do rady miasta wygrywają ogromną przewagą, a kandydat na
      prezydenta przepada, to najlepszy dowód, że to jest słaby kandydat.

A teraz pytanie: Kto lepszy? Były PZPR-owiec, czy donosiciel na własnego ojca?
      • Gość: joo Re: Profesorowie przed drugą turą IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:35
        Nie słyszałem, żeby wszyscy byli pezetpeerowcy byli źli, bo są byłymi
        pezetpeerowcami. A donoszenia na własnego ojca nie jestem w stanie pojąć...
        • stefan99999 Re: Profesorowie przed drugą turą 13.11.06, 23:42
          Toż ja nie twierdzę, że wszyscy PZPR-owcy są źli. Każdy przypadek trzeba
          oceniać indywidualnie. Ale to właśnie PiSowcy uważają, że każdy kto był jakoś
          uwikłany w PRL (a każdy przecież był, wystarczy, że robił zakupy w państwowym
          sklepie, ergo popierał system) jest podejrzany. I to ten sam PiS uważa, że
          ktoś kto zadenuncjował swojego już nieżyjącego ojca, jest godny pochwały.
          • gm114 Re: Profesorowie przed drugą turą 15.11.06, 04:22
            Coś Pan taki oziębły? Nie twierdzisz pan, że wszyscy PZPR-owcy są źli? Paaanie,
            Paaanie, coś Pan? Tow. ..eeee.. znaczy Pan Prezydent Majchrowski nie tylko nie
            jest zły - jest najlepszy. był nędzarzem, jest milionerem, proszę zobaczyć jego
            rezydencje na Woli Duchackiej, biznes żony tez warty miliony!!! Wszystko z
            gołej pensji!!!! Ma chłop "kiepełe" aj waj aj waj aj waj!!! Panie, to jeden z
            najbardziej przedsiebiorczych prezydentów! Wszystko z gołej pensji!! Zna, co
            prawda, panów kierowników skarbówki dzielnie urzedujacych tam od czasów tow.
            Edwarda Gierka. No i każdy właściciel firmy wie, co trzeba zrobić, żeby w
            Krakowie dostać zlecenie na wykonanie robót - wszystkie wróble o tym ćwierkają.
            Ale Panie, to takie głupie gadanie. Alternatywa to p.Terlecki - nedzarz żyjacy
            z gołej pensji, który do niczego w życiu nie doszedł i nie dojdzie, bo jest
            obrzydliwie uczciwy. Na cholerę komu jego uczciwość? Zwykłym ludziom by się
            przy nim zapewne poprawiło, ale po co Panie myśleć o zwykłych idiotach? Jak
            chcesz Pan pomóc przedsiebiorczości w Krakowie - głosuj Pan na
            Majchrowskiego!!! Da "zarobić przedsiebiorczym" a i sam sie nieźle obłowi, co
            chyba dobrze świadczy o nim, bo słusznie dba o niezastąpionego siebie i swoją
            rodzinę. Widzę Pana, jak głosujesz na Prezydenta Majchrowskiego!!!
      • nick1111 Re: Profesorowie przed drugą turą 14.11.06, 14:43
        Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Jak się wystawia bezbarwnego kandydata (PO), to się ma taki wynik.

Szczypiński jest bardzo sensownym kandydatem, ale miał słabą kampanię. PO
        powinno wziąć pod uwagę, że walka z konkurentem mającym poparcie Radia Maryja
        wymaga naprawde dużych nakładów pracy i pieniędzy.
        • stefan99999 Re: Profesorowie przed drugą turą 14.11.06, 16:52
          Właśnie to miałem na myśli, pisząc "bezbarwny". Ja mam szacunek dla p.
          Szczypińskiego. Ale nie wystarczy być mądrym, szlachetnym i mieć rację.
          Trzeba jeszcze umieć i wiedzieć jak wygrać. A PO z tego ostatniego wymogu
          zrezygnowała wystawiając Szczypińskiego.

nick1111 napisał:

> Gość portalu: Stefan napisał(a):
          >
          > > Jak się wystawia bezbarwnego kandydata (PO), to się ma taki wynik.
          >
          > Szczypiński jest bardzo sensownym kandydatem, ale miał słabą kampanię. PO
          > powinno wziąć pod uwagę, że walka z konkurentem mającym poparcie Radia Maryja
          > wymaga naprawde dużych nakładów pracy i pieniędzy.
      • mikado111 Re: Profesorowie przed drugą turą 14.11.06, 15:46
        A mnie naprawdę nie obchodzi, czy kandydat w przeszłości należał do PZPR-u, był
        hippisem czy zachował się niezbyt elegancko wobec własnego ojca. Ważne, aby
        reprezentował styl działania zbliżony do prezydentów Wrocławia czy Gdyni, którzy
        w pierwszej turze zdobyli blisko 90% głosów. U nas kimś takim mógłby być
        burmistrz Niepołomic Kracik, ale niestety, komuś bardzo zależało, żeby jednak
        nie startował.

Teraz mamy to, co mamy. Abstrahując od podziałów politycznych, a przyjmując jako
        wzór prezydenta idealnego któregokolwiek z wyżej wymienionych panów,
        Majchrowski, choć daleki od ideału, jset o niebo lepszym kandydatem niż Terlecki.
        • stefan99999 Re: Profesorowie przed drugą turą 14.11.06, 16:54
          Za wyjątkiem wątku o ojcu, to się w 100% zgadzam.

mikado111 napisała:

> A mnie naprawdę nie obchodzi, czy kandydat w przeszłości należał do PZPR-u,
          był
          > hippisem czy zachował się niezbyt elegancko wobec własnego ojca. Ważne, aby
          > reprezentował styl działania zbliżony do prezydentów Wrocławia czy Gdyni,
          którz
          > y
          > w pierwszej turze zdobyli blisko 90% głosów. U nas kimś takim mógłby być
          > burmistrz Niepołomic Kracik, ale niestety, komuś bardzo zależało, żeby jednak
          > nie startował.
          >
          > Teraz mamy to, co mamy. Abstrahując od podziałów politycznych, a przyjmując
          jak
          > o
          > wzór prezydenta idealnego któregokolwiek z wyżej wymienionych panów,
          > Majchrowski, choć daleki od ideału, jset o niebo lepszym kandydatem niż
          Terleck
          > i.
        • gm114 Re: Profesorowie przed drugą turą 15.11.06, 05:27
          Majchrowski pokazał, że z gołej pensji można wybudować rezydencję rodzinną na
          Woli Duchackiej i wielomilionoiwy biznes dla żony! Czyli , że jak sie chce, to
          można i nigdzie nie trzeba wyjeżdżać!!! Majchrowski jest wspaniały!!! Każdy
          właściciel firmy wiedział też za jego kadencji w jaki sposób dostać zlecenie
          wykonastwa robót w Krakowie... I się żyło, ze hej! Co prawda kosztem tych
          idiotów, podatników, ale to normalne w demokracji. Zaś fakt, ze zna panów
          kierowników ze skarbówki dzielnie nam urzedujacych i niezastapionych od czasóe
          tow. Edwarda Gierka nie ma znaczenia. Tow. ...eeeee... znaczy się, Pan
          Prezydent Majchrowski udowodnił, ze zna się na robieniu pieniedzy i koniec
          gadania!!!
          Najgorsze jest co innego. Ten nędzarz Terlecki, który od zawwsze żył z gołej
          pensji i do niczego wiecej w życiu nie doszedł, zechce zrobić dwie okropne
          rzeczy, które musimy wespół w zespół zablokować:
          1) zacznie grzebać w biznesowych papierach i jestem przekonany, ze nic go nie
          powstrzyma z niepotrzebnym pójściem z "tym i owym" do prokuratury, a to grozi
          tym, ze rózni "ludzie rozumni", różni "ludzie przedsiebiorczy" oraz sam
          p.Majchrowski mogą wyladować w więzieniu. MUSIMY WSZYSCY Z CAŁĄ MOCĄ
          PRZECIWSTAWIC SIĘ NIEPOTRZEBNEMY UJAWNIENIU GOSPODARCZEJ PRZESZŁOSCI KRAKOWA Z
          CZASÓW URZĘDOWANIA P.MAJCHROWSKIEGO, bo Musimy stawiać na przyszłość, nie
          myśleć o przeszłosci! Takie smutne czasy nastały, przez tego obrzydliwego
          P.Ziobro, który przecież, jako rzekł nasz wielki Premier Miller, jest zerem.

2) Niestety jeszcze gorsze jest to, że ten nedzarz obrzydliwie uczciwy-czyli
          Terlecki, naściąga nie tylko PIS-owców ale i ludzi PO do urzędu. Bo on jest
          zakochany jednocześnie W Tusku i Kaczyńskich!
          Toteż Panie kochany, głosujemy hurmem na p.Majchrowskiego, bo każdy głos na
          wagę złota!!!
    • Gość: krakus Każdy tylko nie Majchrowski IP: *.kolornet.pl 13.11.06, 23:38
      dostalismy najmniej pieniędzy do podziału na regiony z EU, nasze miasto wypadło
      z wyścigu o EURO 2012 a mamy 2 drużyny w ekstraklasie. Nie przyciagał duzych
      inwestorów.

Majchrowski tylko wybudował swoje KSW nic więcej.
      • gm114 Re: Każdy tylko nie Majchrowski 15.11.06, 03:19
        Szanowny Panie, bardzo przepraszam, ale bardzo się Pan myli. Ma ogromne
        osiągnięcia na polu wzmacniania finansów swojej rodziny. Był biedakiem, jest
        milionerem. Buduje rezydencję, ma kapitały i prywatne biznesy przepisane na
        rodzinkę. To mało??? Wszystko z gołej pensji... A w Krakowie, nie wiedział Pan
        o tym, żeby dostać zlecenie na wykonanie robót, trzeba się odwdzięczyć...
        Wszystkie wróble o tym wrzeszczą. Nie wiedział Pan? To mało osiagnięć???
      • gm114 Re: Każdy tylko nie Majchrowski 15.11.06, 03:19
        Szanowny Panie, bardzo przepraszam, ale bardzo się Pan myli. Ma ogromne
        osiągnięcia na polu wzmacniania finansów swojej rodziny. Był biedakiem, jest
        milionerem. Buduje rezydencję, ma kapitały i prywatne biznesy przepisane na
        rodzinkę. To mało??? Wszystko z gołej pensji... A w Krakowie, nie wiedział Pan
        o tym, żeby dostać zlecenie na wykonanie robót, trzeba się odwdzięczyć...
        Wszystkie wróble o tym wrzeszczą. Nie wiedział Pan? To mało osiagnięć???
    • Gość: Krzysztof K. Profesorowie przed drugą turą IP: *.fema.krakow.pl 13.11.06, 23:55
      Terlecki - postać doprawdy żenująca - były hippis pseudo "Pies", Pawka Morozow
      w tragicznym wydaniu, człowiek nie mający żadnego doświadczenia niezbędnego do
      kierowania dużym miastem takim jak Kraków. Poparł ideę placów chłopskich w
      centrum Krakowa, na których będzie się handlowało ziemniakami i cebulą (co
      prawda wymyślił ją jakiś inny geniusz, chyba z PiSu). O czym tu w ogóle gadać.
      Mam nadzieję, że nie zostanie prezydentem.
      • Gość: Lubartów 333 pies..piesek..a jaka rasa.??..bo Hipek koniecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:24
        chce mieć psa...
        • Gość: sęk jajnik :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:25
      • gm114 Re: Profesorowie przed drugą turą 15.11.06, 03:44
        Zgadzam się, Prof. Terlecki to nędzarz, żyjacy duchowo z przestrzegania prawa a
        fizycznie z gołej pensji. Do niczego nie doszedł i nie dojdzie. Goła pensja. A
        p.Majchrowski? Był nędzarzem, jest milionerem, proszę pójść obejrzec jego
        rezydencję na Woli Duchackiej. A biznes żony. Miliony, panie, miliony!!! I to
        wszystko z gołej pensji!!! Naprawdę, to wszystko z gołej pensji!!! Ma
        chłop "kiepełe" aj waj aj waj aj waj!!! Zna co prawda panów kierowników ze
        skarbówki, niezastąpionych chyba od czasów tow. Edwarda Gierka, ale proszę nie
        wierzyc plotkom. A te pomówienia, ile trzeba w Krakowie zapłacić, za zdobycie
        zlecenia na wykonanie robót... Eee... to wróble głupie ćwierkają. P.Prezydent
        jest wspaniały, ma głowę do interesów! Po co nam jakiś obrzydliwie uczciwy
        nieudacznik, przy którym zapomnijmy panie o "naszych interesach"...
    • Gość: szach_mat obaj są tacy świetni, że każdy z nich mógły zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 01:33
      jakimś murgrabią a nawet i cysorzem....
      • Gość: zbieracz łajna cysorz to ma klawe życie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 01:35
        • Gość: Anna, 32 lata Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrowskiego IP: 189.142.74.* 14.11.06, 06:00
          Pan Prezydent Profesor Jacek Majchrowski sprawil, ze kiedy sie budza, dzien
          wita mnie radosnym sloncem, chce sie zyc!

Do pracy jade tylko godzine, z okien tramwaju przez pietnascie minut moge
          podziwiac uroki ulicy Lubicz.

Okolice ronda Mogilskiego dzieki Prezydentowi staly sie nie lada atrakcja
          turystyczna, przy ktorej zatrzymuja sie wszyscy podrozujacy, a przede wszystkim
          mieszkancy.

Podczas zakupow przechadzam sie ulicami Krakowa, uroczo ozdobionymi licznymi
          reklamami, dzieki Prezydentowi, ktory nie kazal tych halogenow sciagnac moge z
          latwoscia trafic do kazdego sklepu.

Na samym rynku dostrzeglam, ze dzieki zleceniu Prezydenta profesora prowadzone
          sa prace renowacyjne plyty rynku.

Ida w strone ulicy Grodzkiej z zamknietymi oczami trafiam do mojej ulubionej
          galerii Rynek 13, a to dzieki najpiekniejszemu balkonowi w calym miescie.

Wracam do mojego wspanialego mieszkania, ktore kupilam na kredyt, dzieki
          polityce Pana Prezydenta, metr kosztowal jedyne 10 000 zlotych!

Ogladajac Kronike ucieszylam sie niezmiernie, gdy ujrzalam realcje z
          trzydziestej drugiej wizyty Pana Prezydenta Jacka Majchrowskiego w Rzymie.

Niech Bog zachowa go na dlugie lata!
          • Gość: czaruś Re: Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrows IP: *.autocom.pl 14.11.06, 08:17
            PRZETRWALIŚMY JARUZELSKIEGO,
            PRZEŻYJEMY MAJCHROWSKIEGO!

Kraków może tego nie przeżyć...
          • cynik11 Re: Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrows 14.11.06, 13:13
            Alez oczywiscie, zawsze jak cos sie robi, to niektorym to przeszkadza. Tez
            ostatnio przesiadlem sie na tramwaj jadac do pracy, ale jakos mi to nie
            przeszkadza. Nie moge sie za to doczekac, jak bede mogl jechac sobie
            wyremontowanym i odnowionym rondem mogilskim (a pozniej grzegurzeckim). Tak samo
            jak bardzo zle stalo sie w korku jak remontowali byla ulice telewizyjna
            (niepamietam jak sie to teraz nazywa), ale za to jak teraz fajnie jezdzi sie po
            nowej nawierzchni, to zamo z bora komorowskiego i w kilkunastu innych miejscach.

Co do rekalm na ulicach starego miasta. Owszem, przeszkadzaja mi, i wolalbym,
            zeby ich nie bylo, ale duzo gorsze bylyby proponowane przez Terleckiego targi
            chlopski na malym rynku (ciekawe jak wtedy przejezdne bylyby okolice
            libicz/westerplatte).

Tak wiec jesli o mnie chodzi to bede glosowal na Majchra, nie jest idealny, ale
            jest o niebo lepszy niz alternatywa.
          • nick1111 Re: Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrows 14.11.06, 14:52
            Gość portalu: Anna, 32 lata napisał(a):

> Wracam do mojego wspanialego mieszkania, ktore kupilam na kredyt, dzieki
            > polityce Pana Prezydenta, metr kosztowal jedyne 10 000 zlotych!

A w Warszawie rządzonej przez Lecha K., a później Kazia M., za metr w centrum
            płaci się już 15 tysięcy.
            • lammek Re: Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrows 14.11.06, 18:11
              Nie wyglupiaj sie, Warszawa jest stolica!
          • gm114 Re: Bogu niech bede dzieki zaPrezydenta Majchrows 15.11.06, 03:25
            Niech Pani odwiedzi obejrzeć rezydencję P.Majchrowskiego na Woli Duchackiej.
            Wszystko z gołej pensji. Naprawdę! Jest na co popatrzeć. Niech się Pani zapozna
            też z dorobkiem biznesowym jego żony. Wszystko z gołej pensji p.prezydenta.
            Ma "łeb do interesów". No nie, przepraszam, zna panów kierowników urzędu
            skarbowego, niezastąpionych chyba od czasów tow. Edwarda Gierka. Ale proszę mi
            wierzyć, p.prezydent to cudotwórca, tyle dzieł stworzył sobie i rodzince za
            gołą pensję. To jest coś!!
            • gm114 Errata 15.11.06, 05:05
              Przepraszam, to miała być odpowiedź do postu "Gość-Anna 32 lata". Przez pomyłkę
              wyskoczyła nie w tym miescu, co powinna.
      • gm114 Re: obaj są tacy świetni, że każdy z nich mógły z 15.11.06, 03:50
        Ależ Panie, co Pan piszesz? Terlecki to nędzarz, żyje z gołej pensji i do
        niczego nie doszedł i nie dojdzie, to biedak przy Tow. eeeee... tfu-tfu, przy
        Pany Prezydencie Majchrowskim. Ten to ma "kiepełe". Obejrzyj Pan jego
        rezydencję na Woli Duchackiej, biznes żony też zwala z nóg, zważywszy, ze to
        wszystko z "gołej pensji" p. prezydenta. Miliony z gołej pensji , to Panie
        wzbudza zachwyt. No a co biedny przedsiebiorca zrobi, gdy zechce otrzymać
        zlecenie na roboty w Krakowie przy tym obrzydliwie uczciwym Terleckim? Przy
        Terleckim nic Panie nie zrobi, z torbami pójdzie! O!
    • Gość: kula Profesorowie przed drugą turą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:47
      Polecam gorąco stronę o naszym kochanym prezydencie
      jacekprezydent.blogspot.com/2006/11/urzdowy-pokj.html
    • Gość: mar1 Re: Profesorowie przed drugą turą IP: 149.156.140.* 14.11.06, 08:47
      TYLKO NIE MAJCHROWSK!
      • Gość: gag Re: Profesorowie przed drugą turą IP: *.autocom.pl 14.11.06, 09:05
        zgadzam sie tylko nie on,cale szczescie ze juz nie ma J.Okonskiego
        wradzie ,jednego mniej,
    • Gość: al Wygłup IP: *.ghnet.pl 14.11.06, 09:13
      Nie rozumiem wyników wyborów w Krakowie, Majchrowski znany z totalnego olewania
      mieszkanców /Rondo Mogilskie, Rynek itd./ bezczelnych wywiadów w których chwali
      się swoimi wysokimi zarobkami i uważa to za "normalne" i kandydant pisu który
      powinien przepaść bez echa, wyniki przypominają wybory na zapadłej wsi
      podkarpackiej, eeech, wstyd mi za Kraków...
    • nick1111 Terlecki? Już chyba lepszy byłby Kononowicz. 14.11.06, 14:48
      Bo jeżeli mamy mieć targ chłopski na Małym Rynku z parkingiem dla furmanek pod
      Plantami oraz nowy ratusz w hali walcowni byłej Huty im.Lenina, to już lepiej
      chyba zlikwidować wszystko .
    • janul1 Wszyscy TW i esbecja z Krakowa za Majchrowskim 14.11.06, 14:50
      porządni ludzie za Terleckim
      • stefan99999 Re: Wszyscy TW i esbecja z Krakowa za Majchrowski 14.11.06, 17:02
        Ostrożnie z takimi hasłami, bo się nagle okaża, że ludzi porządnych (wg. Twojej
        definicji, a niekoniecznie ogółu) jest niewielu.

Poczytaj nawet to forum i zobacz jak wiele głosów jest w duchu: "lepszy
        mniejsze zło Majchrowski, niż oszołom Terlecki"
        • gm114 Re: Wszyscy TW i esbecja z Krakowa za Majchrowski 15.11.06, 03:36
          Zgadzam się. Prof. Terlecki to nędzarz. Nic nie ma i do niczego nie doszedł.
          Goła pensja. A p. Majchrowski? OOOO! Był takim samym nędzarzem - jest
          milionerem. Rezydencja na Woli Duchackiej, że hej!! Miliony. Biznes żony, że
          hej!! Wiele milionów. No i wolne kapitały. Ma chłop "kiepełe" aj waj aj waj aj
          waj!! Zna też panów kierowników ze skarbówki. Ci sami od czasów tow. Edwarda
          Gierka. Z tej samej organizacji. Ale proszę nie wierzyć plotkom. P. Majchrowski
          naprawdę do wszystkiego sam doszedł. I to z gołej pensji. Naprawdę. GŁOSUJEMY
          NA TOW. MAJ...TFU-TFU, ZNACZY PANA PREZYDENTA MAJCHROWSKIEGO. TO BARDZO
          PRZEDSIĘBIORCZY CZŁOWIEK. JEGO ZDOLNOSCI BIZNESOWE NA POLU ZDOBYWANIA SOBIE I
          RODZINIE KAPITAŁÓW BUDZĄ OGROMNE UZNANIE. TYLKO MAJCHROWSKI. TYLKO MAJCHROWSKI.
          Kto chce zdobyc zamówienie publiczne w Krakowie, ten wie co robić...A Pan Prof.
          Terlecki to obrzydliwy uczciwy nędzarz, żyjacy z gołej pensji fanatyk
          przestrzegania prawa. Sam nic nie ma i innemu nie da zarobić. Brrrr.
      • icoto literówka -sprostowanie 14.11.06, 22:06
        janul1 napisał:

> porządni ludzie za Terleckim

A MIAŁO BYĆ : ludzie z rządu za Terleckim .
        Ps. Przypominam nazwiska mężów stanu :Leper ,Giertych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka