Dodaj do ulubionych

Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór

19.11.06, 18:45
Ha, ha, właśnie przed chwilą oglądałem na TV Kraków rozmowę z premierem
Kaczyńskim, którego wypociny mnie co najwyżej śmieszyły. Jakże słaby musi być
pan Terlecki, skoro musi tutaj przyjeżdżać Kaczyński i próbować coś zmienić,
chociaż i tak każdy wie, że prezydentem Krakowa będzie p. Jacek Majchrowski.
Wiem, że tonący brzydko się chwyta, ale nie potrzebujemy tutaj "warszawki".
pozdrawiam, Krzysiek.
Obserwuj wątek
    • kl76 Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 19.11.06, 18:53
      aha - jeszcze jedno, prof. Majchrowski to człowiek z klasą, sensowny i nie
      obiecujący gruszek na wierzbie, jak ta cała, za przeproszeniem "banda
      idiotów"....
      • m_q Jacek Majchrowski - klasa z rynsztoka 20.11.06, 00:29
        kl76 napisał:

> aha - jeszcze jedno, prof. Majchrowski to człowiek z klasą,

Posłuchaj swojego "człowieka z klasą":
        www.youtube.com/watch?v=73UbJEvlXWM
      • olas42 Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 21.11.06, 18:36
        Tak!!!Ja też popieram Pana Jacka Majchrowskiego.To mądry, kompetentny oraz
        jedyny wiarygodny kandydat na Prezydenta Krakowa.Ma sukcesy:zwiększył budżet
        miasta, doprowadził miasto do potęgi turystycznej...i wreszcie spada
        bezrobocie.Nie sposób wyliczać osiągnięć na forum. Jeżeli większość Krakowian
        opowie się p-ko w najbliższą niedzielę, to Mieszkańcy i Miasto poniesie
        konsekwencje (oczywiście negatywne).Bądźmy mądrzy przed szkodą!Życzę mądrego
        wyboru.Pozdrawiam Pana prof.Jacka Majchrowskiego i wszystkich Forumowiczów.Dziś
        jest DZIEŃ ŻYCZLIWOŚCI, oby trwał każdego dnia.
        • koola_w_plot Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 21.11.06, 22:59
          Sularz masz na nazwisko?
      • jarek2m Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 21.11.06, 20:14
        albo obejrzyj to:
        Brukowiec Fakt napisal dzisiaj piekny artykul o naszym preziu:
        nobe.co.uk/jp/faktsmall.jpg
      • violetta31 Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 24.11.06, 23:18
        TAK!!!To JEDYNY RACJONALNY WYBOR!Boję się,zwyciestwa mentalności Kalego oraz
        centralizmu,inwigilacji i wprowadzenia "jedynie słusznej racji". Nikt z nas nie
        ma monopolu na prawdę,rację i nieomylność.Najbardziej boję się głupoty.Głosuję
        na mądrość,kompetencję i odpowiedzialność,czli prof.Majchrowskiego.Nie jest on
        przestępcą,jak twierdzą jego przeciwnicy.JEST NIEWINNY w swietle prawa.Razi
        mnie zawiść... polskie piekło...w katolickim kraju.W każdej partii są ludzie
        uczciwi i odpowiedzialni oraz niestety karierowicze,widzący tylko własne
        korzyści.Wierzę w mądrość Krakowian i życzę racjonalnej decyzji
        wyborczej.Pozdrawiam serdecznie
    • fabienn Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 19.11.06, 19:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=818&w=52442989
      • fabienn Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 19.11.06, 19:14
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=818&w=52468258&v=2&s=0
        • kl76 Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 19.11.06, 19:56
          To tylko potwierdza fakt, że jedynym sensownym kandydatem jest prof. Jacek
          Majchrowski
          • nick2705 Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 20.11.06, 00:47
            Wszystkim głosującym na Majchrowskiego proponuję wcześniej udać się do lekarza
            i zapytać o swój stan zdrowia na ciele i umyśle.
            • olas42 Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 21.11.06, 20:45
              Dziękuję za radę,ktora mi żywo przypomina powtórkę z historii.Fakty
              świadczą,kto w PRL posyłał niewygodnych-tych,którzy nie podzielali "jedynie
              słusznej,obowiązującej wowczas linii" do psychiatrów lub za kraty.Pytam-czy w
              Krakowie zaczęła się "walka klas"? Walka z jakimis "układami",po to by je
              zastąpić nowymi,jak w "centrali"? Tyle,że mniej kompetentnymi?To jakaś obsesja!
              Jak przez rok można było zrobić w Kraju takie piekło? Wyzwolić najniższe
              uczucia zawiści i tępej, głupoty. Kołtuństwa, załgania i skrajnego
              faryzeizmu.Na szczęście teraz wybór należy do Krakowian, którzy doceniają
              wartość karty wyborczej.Wybór jest prosty,albo prof.Majchrowski(niezależność i
              kompetencja i społeczeństwo obywatelskie) a l b o powrót do centralizacji i
              sterowania miastem z zewnątrz - nowy układ, rodem z PRL.Życzę mądrości i
              rozwagi.Pozdrawiam serdecznie.
              • ecichon Jacek Majchrowski - relikt SLD 21.11.06, 21:15
                olas42 napisała:

> Dziękuję za radę,ktora mi żywo przypomina powtórkę z historii.Fakty
                > świadczą,kto w PRL posyłał niewygodnych-tych,którzy nie podzielali "jedynie
                > słusznej,obowiązującej wowczas linii" do psychiatrów lub za kraty.

Posyłali partyjni koledzy Majchrowskiego z PZPR-u i Wieczorowego Uniwersytetu
                Marksizmu-Leninizmu, którego był lektorem!

> Pytam-czy w Krakowie zaczęła się "walka klas"?

Nie. Zaczęła się walka ze zorganizowaną przestępczością. I wreszcie SLDowski
                układ przestał ochraniać gangsterów.

> Jak przez rok można było zrobić w Kraju takie piekło?

Tak, to straszne! Pęczak, Sobotka, Jakubowska i inni partyjni koledzy i
                koleżanki Majchrowskiego poszli pod sąd za złodziejstwo i bandytyzm. To okropne!

> Wybór jest prosty,albo prof.Majchrowski(niezależność i
                > kompetencja i społeczeństwo obywatelskie)

Niezależność szemranego typka z PZPRu i SLD powiązanego ze złodziejskim,
                korupcyjnym układem.

• cynik11 Re: Jacek Majchrowski - relikt SLD 22.11.06, 08:24
                  >
                  > Posyłali partyjni koledzy Majchrowskiego z PZPR-u i Wieczorowego Uniwersytetu
                  > Marksizmu-Leninizmu, którego był lektorem!

Oj, przestan pieprzyc, Majchrowski z tego co wiem, nie jest juz w SLD. Ale za to
                  partja z ktorej startuje terlecki promuje bylych komuchow (robi z nich
                  wicepremierow, ministrow), ludzi, ktorszy mnie dosc, ze byli w PZPR, to jeszcze
                  teraz wychwalaja tamtem system!

caly pis to hipokryci, na czele z kartoflem, ktory w swojej pracy doktorskiej
                  wychwalal wlasnie ten marksizm-leninizm, na ktory tak najezdrzasz!!!

• twprezydent Re: Jacek Majchrowski - relikt SLD 22.11.06, 09:49
                    cynik11 napisał:

> Oj, przestan pieprzyc, Majchrowski z tego co wiem, nie jest juz w SLD.

To nic nie wiesz. Jest członkiem SLD (zawiesił tylko członkostwo) i kolegą
                    Sobotki, którego chciał wyciągnąć z więzienia swoim poręczeniem.

> Ale za to partja z ktorej startuje terlecki

Partia piszemy przez "i" a nazwiska z wielkiej litery. Analfabetyzm i chamstwo!

> caly pis to hipokryci, na czele z kartoflem, ktory w swojej pracy doktorskiej
                    > wychwalal wlasnie ten marksizm-leninizm, na ktory tak najezdrzasz!!!

Kłamiesz analfabeto.
                    A "najeżdżasz" piszemy przez "ż".
                    • cynik11 Re: Jacek Majchrowski - relikt SLD 22.11.06, 12:25
                      juz nie masz czego sie przyczepic tylko bledow ortograficznych? Wiocha, po
                      prostu wiocha.

> Kłamiesz.
                      niezwykle merytoryczny argument, ale to tak sie składa, ze to Ty klamiesz buraku
                    • cynik11 Re: Jacek Majchrowski - relikt SLD 22.11.06, 12:29
                      twprezydent napisał:

> To nic nie wiesz. Jest członkiem SLD (zawiesił tylko członkostwo)

ale to czlonkostwo zawiesil, nie startuje tez z list sld, a na dodatek stworzyl
                      wlasy komitet wyborczy do sejmiku (konkurencja??)

> i kolegą
                      > Sobotki, którego chciał wyciągnąć z więzienia swoim poręczeniem.

a teraz mi powiedz, ze gdzies tu zlamal prawo??

• olas42 Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 22.11.06, 00:09
              I kto tu powinien iść do lekarza zbadać stan zdrowia "na ciele i umyśle"? "Kto
              nie z nami,ten przeciw nam"?To żałosne.To PRL-bis.W dyskusji brak argumentów
              merytorycznych,ale kipi zawiścią,rzucaniem inwektyw, kłamstw...Dodam tylko,że
              pan Majchrowski nie jest przestępcą ani gangsterem w rozumieniu prawa
              RP.Niektorzy Forumowicze nie znają Konstytucji i kierują się chyba chęcią
              odwetu??Należę do wyborców PIS-u i teraz się tego wstydzę.Jedynym sukcesem
              mijającego roku jest fakt,że nie udało się wszystkiego zniszczyć.Pan Jezus
              głosił filozofię milości bliźniego.A na tym forum brakuje nawet zwykłego
              szacunku dla człowieka i prawa.Quo Vadis Polsko?
          • rodovitz Re: Jacek Majchrowski - poczytaj 24.11.06, 19:36
            Pan prof. Majchrowski ma duże poparcie społeczne,co oznacza barrdzo wysoką
            świadomość spoleczną.Wyborcy potrafią myśleć. Jestem przekonana, że tym razem
            Polak potrafi być mądrym...przed szkodą.Mamy dość szerzenia nienawiści.Życzę
            mądrego wyboru i pozdrawiam serdecznie.
    • jarek2m Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 20.11.06, 14:55
      Polecam dzisiejszy artykul w Dzienniku Polskim tasmach z nagraniami negocjacji
      Majchrowskiego:
      dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/11.20/Kraj/01/01.html
      Zmienisz zdanie co do tego przekreciarza jak to przeczytasz
      • gniewko_syn_ryba Nie zmieni... 20.11.06, 15:08
        Już pisałem, że miłość jest ślepa...
        • kl76 Re: Nie zmieni... 21.11.06, 18:15
          Jestem przekonanyo tym, że prezydentem Krakowa będzie prof. Jacek Majchrowski
          • jarek2m Re: Nie zmieni... 21.11.06, 18:19
            Mylisz, Krakowianie po przeczytaniu i wysluchaniu tego nie zaglosuja na takiego
            przekreciarza:

jacekprezydent.blogspot.com
            dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/11.20/Kraj/01/01.html
            dzis.dziennik.krakow.pl/public/?2006/11.21/Kraj/06/06.html
            wrzuta.pl/audio/yrEKWsXEbB/majchrowski_40_minut
            • gniewko_syn_ryba Re: Nie zmieni... 21.11.06, 18:30
              Nie byłbym taki pewny - jest wielu, którym taka "zaradność" imponuje... :-(

Ja zaś znalazłem jeszcze taki oto "kwiatek":

"Rowerek: Prawdziwym zagrożeniem dla rozwoju miasta wydaje się być lobby
              historyków i konserwatorów, którzy chcieliby z Krakowa uczynić skansen. Co
              zrobić żeby im się nie udało?

Prezydent_Krakowa: Zgadzam się z Pańską opinią. Dodając do tego jeszcze
              archeologów i architektów. Jak Pan widzi - robię wszystko, aby nie zablokować
              rozwoju miasta. "
              www.krakow.pl/czat/?id=zapis20061018.html
              Jeśli JM serio tak uważa, to jakie szczęście, że Praga nie ma takich władz... ;-/
    • tomasz-mokrzycki Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 21.11.06, 19:39
      Familia Terleckiego

Niejasne układy Terleckiego z Rokitą sięgają początku lat 90’tych i
      firmy „Arka” S.A. Od 1993 r. porobiła ona długi, mataczyła, tworzyła dziwne
      spółki córki i doprowadziła kilku polskich dostawców do bankructwa w tym
      firmę „Pro-Rynk”. Do dnia dzisiejszego długi te pomimo wyroków Narodowego Sądu
      Administracyjnego nie zostały spłacone.

W tych latach prezes spółki był niejaki pan Ryszard Terlecki, a w jej zarządzie
      w ciągu lat zasiadał m.in.: Jan Maria Rokita, Mieczysław Gil, Tadeusz Schoen,
      Jan Polkowski, Krzysztof Bukowski. Dzisiaj Ci panowie mają czelność tworzyć
      razem honorowy komitet poparcia Ryszarda Terleckiego. Warto również przyjrzeć
      się jeszcze kilku ludziom zakładającym pierwszą spółkę Arka sp. z o.o.
      przekształconą później w firmie Arka S.A. Jako współzałożyciel pojawiają się
      również niejaki Ryszard Legutko.

Dług wobec firmy „Pro-Rynk” rozpoczął swoja historię w 1994. Już wtedy upadał
      Krakowski Czas wydawany przez Arka S.A. a pod druk którego firma Pro-Rynk
      dostarczała papier. Dzisiaj nie ma już Krakowskiego Czasu, nie ma też firmy Pro-
      Rynk, a Arka S.A. jest w upadłości.

Do dzisiaj Pan Jan Maria Rokita posiada 10 udziałów w firmie Arka S.A., ale nie
      wykazuje ich w swoich zeznaniach podatkowych.

Niejasne interesy goni prokuratura. Ale pomimo wyroków NSA, komornik nie jest w
      stanie ściągnąć z masy upadłościowej Arka S.A. długów. Ktoś sprawę skutecznie
      blokuje.

Czy Kraków ma podzielić losy Arku S.A. i firm z nią współpracujących?
      • ecichon Paszkwil wyprodukowany przez sztab Majchrowskiego! 21.11.06, 21:09
        Wiarygodnosc tego tekstu jest zerowa.
        To stek klamstw, z którymi nie warto polemizować.
        Esbecy ze sztabu Majchrowskiego napracowali sie a efekt mizerny :-)))
        • agamon111 Re: Paszkwil wyprodukowany przez sztab Majchrowsk 22.11.06, 00:23
          Bez komentarza.www.skubi.net/komisarz.html
    • m_q Prawda o rzekomym podsłuchu i o... 22.11.06, 10:36
      ...powiązaniach Jacka Majchrowskiego z bandytami oraz dojeniu pieniędzy
      podatnika przez "prezydenta który wie, co dalej":

wiadomosci.onet.pl/1361203,2677,1,1,kioskart.html
      • tasmy.prawdy Re: Prawda 22.11.06, 12:14
        Szokujące jest to co pan prezydent robi z naszym miastem mniej w jaki sposob
        (Jacek k... Majchrowski)
        tasmyprawdy.blox.pl/ sciągnijcie calą rozmowę i przekonajcie się sami.
        Wbrew temu co sądzą kumple mamy głos i możemy coś z nim zrobić!
        • kl76 Re: Prawda 22.11.06, 21:17
          Ja wybieram kompetencję, wiedzę i klasę, czyli prof. Jacka Majchrowskiego
    • kl76 Re: Jacek Majchrowski - jedyny sensowny wybór 22.11.06, 21:27
      chyba to każdy zresztą wie, i o to się nie kłócimy, że prof. J. Majchrowski
      wygra.
      • tasmy.prawdy wy też wybieracie klasę pana Jacka? 22.11.06, 23:15
        jak piszesz "Ja wybieram kompetencję, wiedzę i klasę, czyli prof. Jacka Majchrowskiego" to nie mogę uwierzyć że się nie zgrywasz? Klasę to Jacek k... Majchrowski pokazał podczas rozmowy, której nagrania mozesz posłuchać w internecie. Klase pokazuje wymigując się od zarzutów.

Właśnie ta klasa chyba każe mu domniemywać że "wyszyscy mu mogą nagwizdać". Ludzie przejrzyjcie na oczy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka