kikoo1 09.12.06, 22:33 Wreszcie ktoś mądry i rozsądny w TVN!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: Senator Romaszewski! 09.12.06, 22:48 Taki sobie kwiatek z forum TWA! No cóz odnowa moralna, jak powiedział przed chwilą pan sentor ,trwa już setki lat,ze skutkiem różnym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40654&w=53662143&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Senator Romaszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:11 Zofia i Zbigniew Romaszewscy zawsze byli porzadnymi ludżmi za co odcierpieli _____________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead TWA jest forum hedonistycznym, wiec... 10.12.06, 19:11 do odnowy moralnej reki nie przylozymy, a poza tym: "TWA - towarzystwo wzajemnej adoracji, to grupa, której wpisy nie interesują nikogo poza nią samą. Cele TWA są mgliste, bardzo rzadko piszą coś konkretnego, ciekawego czy rzeczowego. Najczęściej są to bluzgi, przepychanki, połajanki czy niewyszukane żarciki i bezsenne rozmówki o niczym. - za jasną i klarowną definicje dziękujemy ikonie polskiego trollyzmu- koko kontynuując tradycję cytowania naszej maskotki: "nie martw się o nas. Martw się o twa , staje się żałosną rutyną na marginesie historii..........." "TWA, czyli Towarzystwo Bardzo Grubego Kalibru" "W Polsce dokonuje się nareszcie rewolucja moralna i to cieszy, mimo że na tym forum urzęduje głównie mierzwa pod postacią twa." "To są ekshibicjoniści, przychodzą tu obnażać ciemne strony swoich dusz." "Dewizą TWA jest: >bluzgam więc jestem< " WIEC O CO CI CHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: TWA jest forum hedonistycznym, wiec... 10.12.06, 22:02 o nieustanne paskudne zaczepki mi chodzi Wam potrzebny wróg, bo inaczej nie macie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: TWA jest forum hedonistycznym, wiec... 11.12.06, 23:08 powiedzialbym Ci jak pewien moj kolega po kilku piwach, ale kulturalny jestem. a hasla o wrogo to dobre byly za Bieruta. do you remember? Odpowiedz Link Zgłoś