Dodaj do ulubionych

Wystrój świąteczny...

20.12.06, 12:41
Czepiacie się administracji, a ja widziałem, że na tablicy ogłoszeń na parterze, jest piękna kartka A5 z
życzeniami od administracji, taka świąteczna! Taka czarno-biała! Policzmy - każdy blok 3 klatki raem z
Wiedniem będzie 10 bloków x 3 klatki = 30 kartek A5. Zrobili xero z A4 x 15 pocięli na pół i jest
świątecznie. 15 x xero to jakies powiedzmy 2 zł. A jeśli nasz administrator dał to odbić swojej
pociesze, uczniowi, to jeszcze zniżkę dostał, reasumując na święta nasz administrator wydał 1,5 zł!!!! ;)
pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • muffinkakr Re: Wystrój świąteczny... 20.12.06, 16:07
      Ciekawe jak świątecznie ty przyozdobiłeś swój balkon i ile wydałeś na to
      pieniędzy? Ja jakoś na osiedlu nie zauważyłam "świątecznego balkonu".
      Pozdrawiam
      Życze Wesołych Świąt
      • klawatruskawa Re: Wystrój świąteczny... 20.12.06, 16:23
        A ja widziałam ozdobiony balkon;)) I to bardzo ładnie;)):P W Rzymie już widać
        święta!;)Życzę Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nadchodzącym Nowym Roku;))
      • makitheman Re: Wystrój świąteczny... 20.12.06, 16:38
        Czy to głos administracji??? Ja dbam o swój wystrój, ale polecam 1 pietro w Barcelonie, tam są fajne
        światełka...
        Polecam również trzecie piętro też w Barcelonie, tam są super okna wyklejone gazetami, chyba
        świąteczne... :))
        • cziczikov Re: Wystrój świąteczny... 27.12.06, 15:55
          Coś bardzo to okno z gazetami ci przeszkadza, bo już któryś raz o tym piszesz.
          Ktokolwiek wykleił sobie to okno gazetami ma do tego zupełne prawo a patrzenie
          innym po oknach i komentowanie nie jest zbyt kulturalne. Jeśli zaś obraża to
          twoją duszę estety, to kup sobie domek z widokiem na góry, raj, jakąś scenkę
          pastoralną, czy co tam by ci się podobało i nie prowokowało do pisania
          obraźliwych mejli.

A może lubiłeś sobie pozaglądać do sąsiada/sąsiadki do mieszkania i cię boli,
          że teraz nie możesz?
          • makitheman Re: Wystrój świąteczny... 27.12.06, 16:19
            O oknie piszę po raz pierwszy... Więc się nie czepiaj... I nie snuj bajek... Nadmieniłem tylko o wystroju
            świątecznym... Napisałem, że to fajnie a jeśli odbierasz to pejoratywnie, to mi przykro ale to Twój
            problem... I nie podglądam, tylko widzę i zauważyłem, że lubisz się czepiać. Proszę Cię, odczep się
            więc...
            • cziczikov Re: Wystrój świąteczny... 27.12.06, 17:38
              Fakt, o oknie piszesz po raz pierwszy.

A to "fajnie" odnosnie tych gazet wyglada mi na dosc sarkastyczne, dlatego
              odebralem to pejoratywnie.

Skoro prosisz... nie ciagne juz tego watku.

• carmann Re: Wystrój świąteczny... 11.01.07, 16:46
      no i przemilczeliście moja piekną,żywą choinkę ze światełkami:)
      Macie jednak szansę....nie chce mi sie jej "oddekorować" i "odświątecznić".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka