maximus_t2 23.12.06, 11:11 tyle wolnych miejsc parkingowych jeszcze nie widzialem. Wiocha wyjechala do siebie do wiochy i jakze przestronnie sie zrobilo !! szkoda ze Swieta sa tylko raz w roku ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niekiepsko Re: Ale super !! 23.12.06, 12:40 po to są miejsca parkingowe żeby na nich parkować chyba, prawda?! A rozumiem że ludzie którzy je zajmują są wieśniakami ? hmmmm ... ciekawe i jakże mądre . wesołych świąt Maximus . Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Ale super !! 23.12.06, 13:26 Suuuper! Też się cieszę! Wkońcu bedę miał gdzie zaparkować swoim wieśniackim samochodem! Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Ale super !! 23.12.06, 18:57 echh a w albercie wreszcie mozna bezstresowo zrobic zakupy. na rynku jak zwykle o tej porze przestronnie, za to na kleparzu dziki tlum. dopiero w Swieta widac jak to miasto przeladowane jest studenteria, przyjezdna swolocza i "turystami" (glownie nadupceni angole).a jeszcze nie tak dawno wypad na kazimierz po godz 20tej to byl akt najwyzszego mestwa... Odpowiedz Link Zgłoś
lajla_7 Re: Ale super !! 23.12.06, 22:06 ...i pewnie ty maximusie reprezentowales ten akt najwyzszego męstwa po 20tej...no a teraz zostalo ci tylko bezstresowe wpadnanie do alberta;) Odpowiedz Link Zgłoś
caliph Re: Ale super !! 02.01.07, 16:36 Może i pojechaliśmy do siebie na "wioche" ale przynajmniej gdziekolwiek się ruszyliśmy swoimi furmankami :) przynajmniej dzieciaczki nawdychały sie czystego powietrza i pobawiły w śniegu - a ty krakowski dziadu, centusiu (oj lepsze epitety cisną się na klawiature !!!)posiedziałeś w tym blokowisku i tylko patrzeć mogłeś jak sąsiedzi jadą do rodzin na święta. Tylko dosrywać umiesz sfrustrowany zasrańcu, tak zasrańcu - koniec z delikatnością i taktem, takie śmieci jak ty od początku powinno się traktować odpowiednio i odpowiednio do nich zwracać! Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Ale super !! 02.01.07, 20:09 taki moczny jestes zza klawiatury zasrancu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Ale super !! 03.01.07, 10:41 czy "moczny" ma coś wspólnego z wydalaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Ale super !! 02.01.07, 22:56 hahahhaha! ooooo kolega 'caliph' się zbulwersował! Pięknie, pięknie. Czyli awantury znowu się zaczynają, co więcej , o to co zwykle! Więcej luzu. ha ha ha . miłego napi******ia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekw101 Re: Ale super !! 02.01.07, 21:07 chyba miałeś problemy jak byłeś mały- czy tata cie aż tak mocno bił- skąd tyle w tobie takiej debilnej nienawiści? jest tylko jedno wytłumaczenie-już po nicku - maximus- widać czego ci brakuje ale tak się nie dowartosciujesz jak ci sie mylnie wydaje. nie jesteś lepszy niż cieć z takimi teoriami -pan miastowy - sie znalazł - to miasto zyje z turystów i przyjezdnych ( może są lepsi od ciebie pod każdym względem - bo jak tu mieszkasz od paru lat to nie jestes jeszcze krakusem i nie mów za nas )albo najlepeij znajdz sobie jakąś dziewczyne a jak nie masz to zrób sobe sam dobrze to ci może przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Ale super !! 03.01.07, 10:48 O rany, trochę więcej luzu, taki folklor na forum to fajna rzecz. To forum jest po to, żeby się pośmiać, jak kogoś denerwują takie posty to zapraszam na stare forum OE. A tak poza tym jak już używamy jakichś nazw to proszę ich używać świadomie: "krakus" to lekki kawalerzysta z okresu Księstwa Warszawskiego i Powstania Listopadowego, a w kampani wrześniowej krakusi tworzyli szwadrony kawalerii dywizyjnej w dywizjach piechoty. "krakowiacy" - to mieszkańcy podkrakowskich wsi. A mieszkańcy Krakowa - to krakowianie. I kiedy chcę powiedzieć, że urodziłem się w tym mieście, to mówię, że jestem krakowianinem, bo w innym przypadku to patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Ale super !! 03.01.07, 13:16 he,he.zwiezle i do rzeczy :) ja po prostu wyrazilem nieklamana radosc ze dzieki wyjazdom do podkrakowskich, podtarnowskich, podkieleckich, podbielskich i podbeskidzkich wiosek zrobilo sie przestronnie na parkingach ! a zenujacego postu cwoka nie bede komentowal bo czasu szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Ale super !! 04.01.07, 09:34 A nie wpadłeś na pomysł, że może ludzie przyjeżdżają tutaj również i z.... MIAST? I to niekoniecznie z podkrakowskich... Obudź się, Kraków nie jest pępkiem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
don.vito.corleone Re: hej max 04.01.07, 13:38 Piździ tylko na dworcu. Zawsze. A u Ciebie na Hucie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: hej max 05.01.07, 09:58 Ech Maximus, chyba w Kombinacie nie byłeś. Marteny już dawno nie działają, za to wiatry owszem, wieją, tyle że w stronę wielkich pieców. Jest tam taka wyspa ciepła, że podgrzane powietrze wędruje do góry, co sprawia, że jeśli nie ma silniejszego wiatru, to na terenie huty zawsze lekko wieje w stronę Wielkich Pieców. Tak w ogóle to przemysł ciężki to super sprawa, robi niesamowite wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekw101 Re: Ale super !! 03.01.07, 17:35 kolego - jasne można się pośmać z inteligentnych postów( a nie na miare kogos nawet nie z zasadniczym wykształceneim co najdalej to we wieliczce pewnie był - bo dalej nie ma co podrózować nie mówię juz o zagranicy )nad tym trzeba sie ulitować i szybko do lekarza od leczenia kompleksów - a teraz licze na jakąś inteligentną odpowiedź z argumentami jeżeli potraficie taką napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: Ale super !! 03.01.07, 18:08 He he "we Wieliczce", to i zapewne "we wodzie"! Toś się nie popisał... i nie obrażaj ludzi bez wykształcenia... Bo nie w tym rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekw101 Re: Ale super !! 03.01.07, 18:28 oczywiście literówki - a do czegos innego się nie można doczepić?- a dla ciebie post maximusa nie obraza nikogo - tylko moja odpowiedź? a jak sie wczytasz to oceniam ludzi z podstwowym wykształceniem wyżej jak wynika z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Ale super !! 03.01.07, 19:37 ejze panocku. ja nie uczony. a jak ja mial sie ksztalcic ? we zime to ja cala na piecu bo butow matula nie miala za co kupic a wiosna krowe pasac musialem z ta siostra co sie potem w gliniance potopila.. . Odpowiedz Link Zgłoś
tomekw101 Re: Ale super !! 03.01.07, 19:49 no właśnie na taką, wymagającą niesłychanej wręcz inteligencji -odpowiedź- liczyłem.brawo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oholic Re: Ale super !! 04.01.07, 12:31 Wy jesteście chyba bardzo samotni. Po prostu litość i trwoga. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Ale super !! 04.01.07, 13:19 jak trwoga to do Boga a nie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Ale super !! 05.01.07, 17:18 A jeszcze głębszy jest ocean wokół samotnej wyspy... Odpowiedz Link Zgłoś