norek.pl 22.01.07, 18:47 dlaczego nikt jeszcze nie otworzył takiego interesu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:02 i kto to mówi....................... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:10 mówiąc mozna pytać, oznajmiać, twierdzić etc. .... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:16 Masz rację. Ujmę to inaczej: co masz do norka, że się obruszasz na jego żart? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:19 do norka nie mam nic, to było oczywiście do ciebie, kochaneńka! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:21 oczywiście, kochanieńka. Tylko żart był norka. Z deka ci się chybło. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:25 co do ciebie kochaneńka nigdy mi się nie chybła, najwyżej chyka..... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:35 ok, kiko, możesz być dumna ze swej umiejętności ripostowania: xyz: masz jakiś pomysł? kiko: i kto to mówi... brawo, kiko. Jakie wytrawne! Niebanalne, doprawdy. Zagięłaś mnie, jak cholera. chciełoby się dodać: che che che (przez "ch" - zapisz sobie). A chybiasz ciągle. -- Onderweg Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:44 ja mam śmiech ironiczny przez samo h, taki genotyp! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 xyz 22.01.07, 19:49 ps - serdeczności dla ciebie już na oślej............ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: xyz 22.01.07, 19:57 takie: www.2and2.net/Uploads/Images/41084.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 19:53 Acha. Ale to oznacza chyba, że nie będziesz już się oburzać na błędy innych, bo wiesz, zawsze mogą mieć "taki genotyp". Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 20:03 będę się oburzać, albowiem to taka swoista onomatopeja! Śmiech serdeczny mam przez ch! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 20:08 No tak, przecież ty nie możesz czegoś nie wiedzieć, nie umieć. Że też coś takiego mogło mi przyjść do głowy! W szkole też tak nauczycielom się tłumaczyłaś? Tak z ciekawości, między muniem a móniem też jest jakaś różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl pudrowanie wyrzutów 22.01.07, 20:10 odsysanie nalotów elektrokoagulacja skrupułów uelastycznienie ogólnoustrojowe joging permisywistyczny (indywidualnie i grupowo) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: pudrowanie wyrzutów 22.01.07, 20:17 ściąganie maski obłudy - eksfoliacja kwasami owocowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 20:22 klient po wyjściu ma się czuć lepiej, a nie gorzej – inaczej już nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 20:36 norek.pl napisała: > klient po wyjściu ma się czuć lepiej, a nie gorzej – inaczej już nie przy > jdzie takiej możliwości po prostu nie ma. Parafrazując słowa królowej brytyjskiej, we do not consider the possibility of dissatisfaction .Do zadowolenia klient zobowiązany będzie ustawowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 20:45 kochaneńka, twoje życie z drobiazgów się składa, upierdliwych i notorycznych, ale to takie klasyczne symptomy teej jednostki .... Jak jesz na osobności to pewnie używasz noża i widelca a łyżeczkę kładziesz u szczytu talerza a za nią widelczyk do deseru, na waleta oczywiście? Rozśmieszasz mnie jednak przez samo "h". Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: do kogo to jest? 22.01.07, 20:56 ty jesteś norek czy norka? a to jest do xyz(3x!), ale też możesz czytać, bez względu na płeć i przekonania..... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: do kogo to jest? 22.01.07, 20:59 trochę katolickiej miłości bliźniego. Rodem z Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 20:58 kochanieńka, nie masz bladego pojęcia z czego składa się moje życie. Zważ, że te "drobiazgi" ciebie prowokują do wyzwisk, lub jak wolisz 'epitetów' (analfabeta, kacap). Możesz zapytać norka, czy da sie coś zrobić z twoją hipokryzją. Niestety, obawiam się, że twój stan nie rokuje nadziei. Wiesz, "to takie klasyczne symptomy teej jednostki ....". Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 21:04 to jest norka a nie norek! A ja miałam na myśli także twoje forumowe życie, które składa się z zupełnych drobinek, widocznych ledwie przez grube okulary. Hipokryzja to część kultury, ale raczej nie twojej! Nie przejmuj się i nie trać nadziei, może jeszcze zdołasz nadrobić to i owo, choć ja osobiście już w to nie wierzę, kochaneńka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: chyba się nie rozumiemy 22.01.07, 21:52 Mogłabym sie z tobą dalej licytować co do hipokryzji, ale pasuję. Z betonem jeszcze nikt nie wygrał. Owocnej nocy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nonna2 Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 21:27 Ciekawe... Tylko: A... Ile można stracić? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: salon odnowy moralnej 22.01.07, 21:47 norek.pl napisała: > dlaczego nikt jeszcze nie otworzył takiego interesu? Niedowidzisz i niedosłyszysz? Salon dawno otwarty. Nazywa siem IV RzeczYpospolita. Odnowy dokonujom zasłużeni i doświadczeni tera pełci: Lepper, Giertych, Wiechecki,Gosiewski, Łyżwiński. Kierownikiem salonu jest niejaki Kaczyński. Pacjentami mogom bydź my wszyscy, którzy stojom tu. Oni nie nie mogom bydź, bo stojom tam gdzie stało zomo. Odpowiedz Link Zgłoś