mrug 25.01.07, 16:18 Wiem, że gdzieś tam daleko, w Warszawie jest Sejm, który dobrze wyda moje pieniądze. Inaczej nie wiedziałbym co zrobić z 40 mln. Pewnie bym przepił... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Uspokoiłem się... 25.01.07, 16:55 A nie lepiej byłoby wydać je w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
niszcz.kaczyzm oczywiście że lepiej. 25.01.07, 17:42 byle tylko na rozsądną inwestycję a nie świątynie księżej pazerności. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Sejm dał 40 mln zł dla Świątyni Opatrzności Bożej 25.01.07, 18:05 to odszkodowanie dla kościoła za interwencję Kaczora w Watykanie w sprawie Wielgusa. No niech mi ktoś zaprzeczy ,ze nie mamy PRL-u bis, kiedyś żerowali na nas sługusy Moskwy teraz Watykanu. Coś mi sie wydaje ,ze jednak ci promoskiewscy nie byli tak pazerni. Odpowiedz Link Zgłoś
niszcz.kaczyzm Ora et (co)labora.... 25.01.07, 18:29 O pieniądze lud się modli, Za pieniądze ksiądz się podli. Ku re stwo akwizytorów Pana B. osiąga szczyty. Pamiętajcie Polacy: księża to funkcjonariusze OBCEGO państwa, za współpracę z takimi szumowinami można zostać uznanym za zdrajcę. Oj, będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Sejm dał 40 mln zł dla Świątyni Opatrzności B 25.01.07, 20:31 henio56 napisał: > to odszkodowanie dla kościoła. za tych emer-rentów ateistów co na tacę nie dają:) > Coś mi sie wydaje ,ze jednak ci > promoskiewscy nie byli tak pazerni. dobrze ci się wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.ziutek emeryci się nie gniewają 25.01.07, 18:48 będą mieli się gdzie modlić ;) Odpowiedz Link Zgłoś