Gość: Paweł IP: 62.233.214.* 29.01.07, 01:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee Re: Liberalny, ale konserwatywny. Znamy "Kontrakt IP: *.wolfson.cam.ac.uk 29.01.07, 02:50 czytajac kolejne kontrakty/pakty/plany dla Krakowa ma sie wrazenie, ze kolejne wladze przepisują cale akapity z poprzednich takich dokumentow; w sumie niektore z propozycji sa sugerowane juz od co najmniej 30 lat ale jakos zadnemu z rzadzacych Krakowem nie udaje sie ich zrealizowac; Platforma szczegolnie przoduje tutaj w masowej produkcji dokumentow i propozycji (vide ostatni wyglup Rokity), ktorych nikt nawet nie czyta, bo i po co skoro nikt ich nie realizuje; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA Re: Plany planami IP: *.bie.lama.net.pl 29.01.07, 07:51 Troche smieszne z ta sprzedaza mienia niepotrzebnego Gminie. Kto zechce kupic np. ogromny budynek panstwowej szkoly - przeciez sa to ogromne koszty utrzymania? Przeciez byle czego tez nikt nie kupi! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Liberalny, ale konserwatywny. Znamy "Kontrakt d.. 29.01.07, 07:53 I znowu Jan Maria Władysław Rokita na nich sie pogniewa. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan331 żadnych paktów z prezydentem! 29.01.07, 09:24 PO powinna blokowac wszystkie pomysły Majchrowskiego a nie je popierać. Żenada! Krakowiacy nie wybaczą Platformie współpracy z Majchrowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: żadnych paktów z prezydentem! IP: *.autocom.pl 29.01.07, 09:27 Trzeba Sularzom, podwójnym Lipcom i innym zmienić nazwę: zasłużeni działacze lewicy. Moze oni reaktywują Komunistyczną Partię POlski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: żadnych paktów z prezydentem! IP: 62.121.129.* 29.01.07, 09:54 Tak sie zastanawiam, czy ten Sularz jest taki glupi, czy taki cyniczny? Majchrowski moze mu to wszystko podpisac, prosze bardzo, kontrakty, plany, rezolucje, po jednej na tydzien. Ale chyba nikt, kto zna chociaz troche p. Jacka nie wierzy, ze ten pozbedzie sie majatku i masy urzednikow ktorzy "dbaja" o ten majatek. Bo czym wtedy bedzie "dopieszczal" wszystkich swoich klientow, jak mu ubedzie zasobow tych wszystkich ZBK, KZD, KZK i co tam jeszcze... A co inwestycji - moze "ciemny lud" to kupi, ale ja raczej nie wierze, ze skoro przez cztery lata nic sie w tej dzialce nie ruszylo, to teraz zacznie sie lawina. Ale widocznie pan Sularz i ponowie z Gazety Wyborczej maja odmienne zdanie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: żadnych paktów z prezydentem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:18 W zeszłej kadencji, tuż przed jej końcem, pan prezydent, , przedstawił zaskoczonej komisji budżetowej projekt wprowadzenie bonu edukacyjnego. To wydarzenie miało miejsce raz jeden. Kiedy przyjrzano się projektowi (a zrobili to specjaliści) okazało się, że jest to działanie pozorujące działanie. UWAGA!! Tak może być ze wszystkim. No chyba, że ci inni wyrażą zgodę na to, że będą potwierdzali pozorność działań. My czegoś oczekujemy, "niby coś dostajemy" i wyrażamy zdowolenie. No tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123krak Re: żadnych paktów z prezydentem! IP: *.markom.krakow.pl 29.01.07, 10:50 mów za siebie, ja nadal bede popierać PO jeżeli oni bedą popierać współpracę na rzecz KRAKOWA a nie durne kłótnie partyjniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: żadnych paktów z prezydentem! IP: 195.150.133.* 29.01.07, 14:38 Głosowałem na Platformę, nigdy nie głosowałem na Majchrowskiego, ale myślę, że Kraków jest najważniejszy: już dosyć kłótni, blokowania się wzajemnie, obrażania. Nie po to ich wybraliśmy, tylko po to, by pracowali dla miasta. Można paktować z samym diabłem, jeśli dzięki temu Kraków będzie się rozwijać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Paszowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:36 A którędy ma przebiegać trasa "Paszowska"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i znowu Znów niezastąiony P. Sularz. Ale ma chody w GW IP: *.77.classcom.pl 29.01.07, 10:44 Gazeta rezaliuje program spychania PO w stronę postkomunistycznego Prezydenta Majchrowskiego. Pan radny Paweł "jestem codziennie cytowany w GW" dostaje premię w postaci przychylnych artykułów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Znów niezastąiony P. Sularz. Ale ma chody w G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:18 SULARZ jest szczerbaty czy moze uzembienie ustawic na FULL optcja jak penczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Liberalny, ale konserwatywny. Znamy "Kontrakt d... IP: *.171.128.130.crowley.pl 29.01.07, 14:03 Jest w pierwszym zdaniu jest: 'wzrost znaczenia organizacji pozarządowych', a potem juz w artykule cisza. To przyklad, jak zwykle puste hasla, za ktorymi nie ma nic, poza kilkoma stolkami, dla kilku kolesi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3po3 cyrograf IP: *.chello.pl 29.01.07, 18:25 Najlepiej oddać Żydom (nie ma w tym żadnych aluzji o charakterze rasistowskim!!!), szczególnie mieszkania, wówczas biedota pójdzie w działki, o ile się jeszcze ostaną. Muzum Narodowe też oddajmy dla biznesu a dzieci kiedy wyrosną na biznesmenów, będzie stać na jego poznanie. Bo to co Narodowe należy się przede wszystim elitom a naród (polski!) niech się uczy historii i kultury na prasowym śmietniku. Program PO dla tych co się dorobili(na ludzkiej krzywdzie) albo nakradli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejazdem Kraków Wasz widzę .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:15 zapyziały... Odpowiedz Link Zgłoś