malpiarnia 31.01.07, 07:37 z amerykanskim Prezyddentem jeszcze nie rozmawialem moze ma zlamana nog? Janek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: Hi. pozdrawiam was jak zwykle z USA 31.01.07, 12:27 Ooo, wzajemnie pozdrawiamy. Jak pogoda i samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Hi. pozdrawiam was jak zwykle z USA 03.02.07, 07:46 dzieki kiko pozdrawiam cie serdecznie mrozisko takie , ze nie radza wychodzic na pole dziwna jakas snieg na poboczach siarczysty a chodniki, jezdnie jak letnia pora auta wypucowane - szyby szysciutkie jak w palacach teraz zadzwonie i zapytam gubernatora ,jakie to czary zrobili zima z latem tu sie poplatala czy co ps. a niech mnie , ufunduje bilet Majchrowskiemu co by te czary zobaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: Hi. pozdrawiam was jak zwykle z USA 03.02.07, 08:29 A ja myslalem. ze jestes w Tennessee, a Ty jestes w Chicago? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hi. pozdrawiam was jak zwykle z USA 03.02.07, 11:41 dont łory, tegifie, janek to znany łgarz, musisz przywyknąć, że ściemnia... ps. a co, ja też mogę: hi, pozdrawiam was jak zwykle spod szyndzielni! Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Hi. pozdrawiam was jak zwykle z USA 03.02.07, 15:54 patrz Opinie pozdrowilem cie z Koziej Wolki Janek Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Syberia w Szikagowie 03.02.07, 19:31 Temperatura odczuwalna to ni mni ni wiecy ino -25F czyli po naszemu jest to okolo -32C.I tak ma byc przynajmniej do wensdeja.Brrrr...!Dobrze chociaz.ze nie sypnelo sniezkiem. Ciekawostka.Wczoraj na Alasce poludniowej w okolicach Anchorage bylo 62F! Prawie 15C. A jutro Jankesy prawie wszystkie,nie licze latynosow ani zoltqw ani hindi oraz przewazajaca czesc "prwdziwych Polaqw" pasjonowac sie bedzie meczykiem futbolowym pomiedzy naszymi "Niedzwiedziami" a "Koltami" a Indianapolis. Ciekawostka.3o-to seqndowy spot reklamowy kosztowal 2,5 milionika baksiqw! Powinnismy wygrac!Tak nam dopomoz Manitou! Jutro o 9:30 rano ogladamy w "Capitolu" mecz naszych szypiorkowcow z Germancami.Oj bedzie sie dzialo...wejscie $2o.oo. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Syberia w Szikagowie 04.02.07, 04:28 no , wlasnie wrocilem z pola cos mi sie zdaje , ze w nocy bedziemy mieli jeszcze pare stopni w dol ale jutro niedziela , bedzie mozna w razie czego do kominka wlezsc u nas w Bloomingdale jeszcze wieje na dodatek pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś