gph 16.04.03, 11:49 nic się nie święci. nawet bot nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik74 Re: Coś się kisi. IP: *.bci.net.pl 16.04.03, 11:51 robota !!!! budujemy lepszą Polskę i nie mamy czasu na rozrywki ... (dobrze, że dziś mam optymistyczne spojrzenie na to) :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak mawiał marszałek... Petain 16.04.03, 12:00 Gość portalu: wodnik74 napisał(a): > robota !!!! > budujemy lepszą Polskę i nie mamy czasu na rozrywki ... (dobrze, że dziś mam > optymistyczne spojrzenie na to) travail, famille, patrie a ja tam jednak wolę liberte... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Coś się kisi. 16.04.03, 12:05 Mów za siebie Wodniku. Ja tam niczego nie buduję; przeciwnie, mam wrażenie, że z każdą chwilą wprowadzam w działalność prezedsiebiorstwa coraz większą anarchię. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Spowiedź anarchisty??? 16.04.03, 12:17 > Ja tam niczego nie buduję; przeciwnie, mam wrażenie, że > z każdą chwilą wprowadzam w działalność prezedsiebiorstwa coraz większą > anarchię. no to kandydujesz do Orderu Anty-Budowniczego (Destruktora) Polski Podobno-Już- Nie-Ludowej (nieludzkiej???), jako element skrajnie destrukcyjny, tzn. taki, który nie tylko jest siewcą anarchii, ale publicznie się do tego przyznaje. Z anarchistycznym pozdrowieniem (bo i ja miewam podobne wrażenia) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Spowiedź anarchisty??? 16.04.03, 12:29 Uważam, że z myślą o ludziach naszego (a przynajmniej mojego, bez urazy) pokroju, Akademia Ekonomiczna powinna założyć Katedrę Pasożytnictwa Społecznego. Proponowane przedmioty: - wyłudzanie pieniędzy (od urzędów, firm, sądów itp.) - robienie bałaganu w dokumentach (lub np. w magazynach, fabrykach itp. - fizole też ludzie i wykształcenie im się należy) - zwalanie roboty na współpracowników - bezkarne uchylanie się od obowiązków - ćwiczenia praktyczne (np. jak spać w robocie, żeby nikt się nie zorientował) Zaliczenie bez egzaminu otrzymywałyby osoby potrafiące najbardziej przekoująco wyjasnić czemu ani razu w roku nie przyszły na zajęcia. Pzdr - Odpowiedz Link Zgłoś
gph z ćwiczeń praktycznych 16.04.03, 12:59 dodałbym jeszcze: - ignorowanie dzwoniącego telefonu - wypijanie 10 kaw bez szkody dla zdrowia - umawianie się na spotkania z nieistniejącymi klientami Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: z ćwiczeń praktycznych 16.04.03, 13:08 gph napisał: > dodałbym jeszcze: > - ignorowanie dzwoniącego telefonu > - wypijanie 10 kaw bez szkody dla zdrowia > - umawianie się na spotkania z nieistniejącymi klientami > > Co do ostatniego punktu to bardzo latwe. Trzymasz caly czas telefon reku i rozmawiasz. Za jednym zamachem zalatwiasz i ignorowanie dzwoniacego telefonu ,bo nie dzwoni! Co do 10 kaw (w szklankach czy w naparstkach?)to trzeba konskiego zdrowia. ileana Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: z ćwiczeń praktycznych 16.04.03, 13:43 ileana napisała: > gph napisał: > > > - umawianie się na spotkania z nieistniejącymi klientami tą czynność najbardziej libiłam w mojej poprzedniej pracy :))), tylko zrobione zakupy trzeba było gdzieś schować, od tego czasu mam nawyk noszenia duzej torebki :))))) > Trzymasz caly czas telefon reku i rozmawiasz. tak, to jest bardzo wygodne, można równocześnie siedzieć na forum kraków :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Bez urazy, Joseph :) 16.04.03, 13:14 ale czy na pewno Akademia Ekonomiczna ???? Taka katedra jest interdyscyplinarna i nie należałoby jej wiązac tylko z ekonomią (choc udział ekonomii byłby tu z pewnością kluczowy). Inne przedmioty: * Akwatyzacja kory mózgowej klienta (=robienie wody z mózgu) * Tworzenie wrażenia permanentnej zajętości * Znajdywanie winnych gdzieś indziej ... Zaliczenie pracy magisterskiej już po 10 latach notorycznego uchylania się od jej napisania - ocena zależałaby wprost proporcjonalnie od enigmatyczności wyjaśnień abiturienta i sprytu wykazanego przy unikaniu wykładowców. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Bez urazy, Joseph :) 16.04.03, 13:16 adam.67 napisał: > Inne przedmioty: > * Akwatyzacja kory mózgowej klienta (=robienie wody z mózgu) a może aktywacja kury mózgowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Program dla studentów zza granicy 16.04.03, 13:21 "How to use computers to look busy" "The role of newspapers in a business day, exeplified by the >>Cats<< magazine" "1001 ways to make yourself a coffee" Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Program dla studentów zza granicy 16.04.03, 13:28 Dopiero z powrotem oswajam się z forumem, ale ani chyba wpadnę niedługo do Litzmannstadt, żeby choc wirtualnie p. Tuwimowi nosa utrzeć. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Program dla studentów zza granicy 16.04.03, 13:32 joseph.007 napisał: > Dopiero z powrotem oswajam się z forumem, ale ani chyba wpadnę niedługo do > Litzmannstadt, żeby choc wirtualnie p. Tuwimowi nosa utrzeć. > Pzdr Zauważyłem, że brak Cię było czas jakiś, tym bardziej Twój powrót cieszy. Jak widać historia po torusie obwarzankowatym się toczy i oby wróciła do punktu, gdzie 007 znów będzie miał zadanie w Centrum Polski do wykonania. Do napisania tamże. Odpowiedz Link Zgłoś