kikoo1 09.02.07, 09:32 jest niewatpliwie jedną z czołowych postaci sceny politycznej! Wiarygodny i kompetentny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:34 nie wiem czy jeszcze jest ale tam czolowe postaci...powiedzialbym takie przygraniczne...grywaly, no i scena cudzik.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:36 myślę, że i w Tobie budzi niekwestionowany szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:46 lubię teatr. To miejsce samo w sobie zajmujace. Bywa ze trafiaja tam i ludzie teatru...wtedy moznaby i do Przemysla jezdzic....ale dzis jakos mi nie po drodze... trudny Aktorzy bywa ze zagalopuja sie w swej roli....zarac sie na smierc mozna jak mowi stare porzekadlo...a lepiej chyba wypic na bankiecie po udanej premierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.terlik Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:01 Wyje po nocach, apodawane mu leki powodują jedynie kolejne urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:11 musiałeś się pomylić redaktorze T. To nie jest wątek o Niesiołowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.terlik Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:25 Wystarczy tylko popatrzeć na ten paranoiczny wyraz twarzy i obłąkane oczy paranoika. Całe szczęście, że ma opiekę ze strony córki i krzepkich pielęgniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:24 Córek! Niesiołowski ma dwie córki! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:37 z tym ze Niesio.owski tu raczej nie stanowi tematu....a pan senator na R ma corkę i to fakt...chyba ze dna mowi inaczej trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:39 Nastąpiło zboczenie z tematu, wyyskoczył Niesiołowski jak codziennie z okienka TV Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:55 przy obecnych szefach nie trudno o wyskoczenie zboczenia...taki kramik...z krasnalkami to i marysia jak sierotka a oni nic tylko ....no a ojcowac nie ma komu... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 16:05 a ja myslałam, ze zboczenia to specjalność POcieniasów. A jak tam rząd cieni - jakoś bez sukcesów? Odpowiedz Link Zgłoś