Dodaj do ulubionych

Senator Zbigniew Romaszewski

09.02.07, 09:32
jest niewatpliwie jedną z czołowych postaci sceny politycznej!
Wiarygodny i kompetentny!
Obserwuj wątek
    • trudny2002 W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:34
      nie wiem czy jeszcze jest ale tam czolowe postaci...powiedzialbym takie
      przygraniczne...grywaly, no i scena cudzik..
      trudny
      • kikoo1 Re: W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:36
        myślę, że i w Tobie budzi niekwestionowany szacunek!
        • trudny2002 Re: W Przemyslu był teatr Fredreum 09.02.07, 09:46
          lubię teatr.
          To miejsce samo w sobie zajmujace. Bywa ze trafiaja tam i ludzie
          teatru...wtedy moznaby i do Przemysla jezdzic....ale dzis jakos mi nie po
          drodze...
          trudny
          Aktorzy bywa ze zagalopuja sie w swej roli....zarac sie na smierc mozna jak
          mowi stare porzekadlo...a lepiej chyba wypic na bankiecie po udanej premierze:)
          • redaktor.terlik Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:01
            Wyje po nocach, apodawane mu leki powodują jedynie kolejne urojenia.
            • kikoo1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:11
              musiałeś się pomylić redaktorze T. To nie jest wątek o Niesiołowskim!
              • redaktor.terlik Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 10:25
                Wystarczy tylko popatrzeć na ten paranoiczny wyraz twarzy i obłąkane oczy
                paranoika. Całe szczęście, że ma opiekę ze strony córki i krzepkich
                pielęgniarzy.
                • kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:24
                  Córek! Niesiołowski ma dwie córki!
                  • trudny2002 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:37
                    z tym ze Niesio.owski tu raczej nie stanowi tematu....a pan senator na R ma
                    corkę i to fakt...chyba ze dna mowi inaczej
                    trudny
                    • kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:39
                      Nastąpiło zboczenie z tematu, wyyskoczył Niesiołowski jak codziennie
                      z okienka TV
                      • trudny2002 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 15:55
                        przy obecnych szefach nie trudno o wyskoczenie zboczenia...taki kramik...z
                        krasnalkami to i marysia jak sierotka a oni nic tylko ....no a ojcowac nie ma
                        komu...
                        trudny
                        • kkiko1 Re: Senator to biedny chory człowiek. 09.02.07, 16:05
                          a ja myslałam, ze zboczenia to specjalność POcieniasów. A jak tam rząd cieni -
                          jakoś bez sukcesów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka