gph 16.02.07, 12:14 a teraz w końcu jest cool Kwachu be Wałek Be. Kaczor jest super. i ten bełkot zapowiadany był od pół roku jako polityczne trzęsienie ziemi... klasyczne zagranie pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: poprzedni prezydenci byli fe 16.02.07, 12:23 Na początku lat 90-tych nie kryłem , że mam prawicowe poglądy. W tamtym okresie w kilkunastu samochodach mojej firmy przebito opony i wybijano szyby aby następnie skraść radia. Dotychczas podejrzewałem, że za tymi czynami stali właściciele znajdujących się w pobliżu zakładów: wulkanizacyjego i szklarskiego. Jakzeż się myliłem. Teraz wiem kto za tym stoi. Wałęsa i Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: poprzedni prezydenci byli fe 16.02.07, 12:26 Jeno jaruzel był w porząsiu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: poprzedni prezydenci byli fe 16.02.07, 12:29 Za Jaruzela tylko raz próbowali mi ukraść koło, gienierał był w porzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: poprzedni prezydenci byli fe 16.02.07, 12:36 Mnie też zbili szybę i skradli radyjo, ale wtedy mieszkałem w kryminogennej zabudowie, tak to sobie tłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś