kasia_rubacha 01.03.07, 13:05 Jeśli ktoś nei zbiera kodów Nestle z niebieskim misiem to bardzo proszę o kontakt Pokryję koszt wysyłki a mogę w zamian zaoferować parę magnesów z Danonków lub coś innego kasia_rubacha@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 01.03.07, 13:07 a bialy mis nie moze być...-? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_rubacha Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:34 Sama nie wiem czy jest bialy czy niebieski A co amsz jakeis kody? trudny2002 napisał: > a bialy mis nie moze być...-? > trudny Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:38 nie sugeruj sie odpowiedzią kolegi, rzadko uda mu sie wypowiedzieć na temat lepiej nie rozpoczynać wątku, jeśli nie ma sie polityczno - społecznych metafor do przemycenia takie to już nasze krakowskie forum - sflaczało i stetryczało pozdrawiam Veea Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:43 wszakże, bogu niech będą dzięki, mamy veeę, młodą, ożywczą, jędrną i merytoryczną... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:43 Mas rację, za mało jest niebywale podnoszących poziom intelektualny forum wpisów o kodach do białych misiów i kolczyków w cyckach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:51 ależ panom poniosło sie ciśnienie, gratuluję szybkiej reakcji i obrony chwilowo nieobecnego, zaatakowanego nie słusznie kolegi otóz misie i kolczyki tez kogoś interesuja, nie tylko refleksje polityczne szanowych inteligentnych Panów dyskutantów uprzedzając następne oburzone komentarze - żaliliście się ze forum jest mało aktywne ? oto dlaczego... zbastujcie lekko, nie odpowiadajcie na posty , gdzie nie macie nic do powiedzenia a udzielajcie sie w wątkach samoadoracyjnych, gdzie rozmawiacie właściwie sami ze sobą < życzę prawidłowego poziomu dobrego cholesterolu Veea pozdrawiam kolegę Trudnego - zapewne mamy z nim tak trudno jak on sam ze sobą, o ile nie gorzej, biedaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:54 veea, a ty masz coś do powiedzenia, czy tak se tylko klikasz? ps. 120/80 - od lat Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:58 Czyżbyś miał trudność z rozumieniem słowa pisanego? a jeśli nawet, czy klikanie "ot tak, se" jest czymś nagannym? Ty klikasz zawsze "z przesłaniem"? w sumie do tematu to żadne z naszych postów nic nie wnoszą:)) ps.Na tle obecnych norm to masz ciut za wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:00 zauważyłem, że 90%, a może i więcej twoich postów to informacje: jak dojechać, gdzie kupić, ile dać - a tym razem mnie zawiodłaś, dalej nie wiemy nic o misiach i kodach... ps. myślę, że mi trochę zazdrościsz, bo masz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:04 tak, gdy ktoś pyta, wówczas odpowiadam gdy wiem na pewno nie dorastam Ci poziomem intelektualnym do pięt, więc skupiam się na informacjach dyskusje zostawiam Odpowiednim Osobom dziękuję za pobieżną acz błyskotliwą ocenę moich wypowiedzi, choć nie -moich informacji pozdrawiam Veea ps.tak, jasne ze gorsze, nie śmiałabym mieć lepszego zrównajcie mnie teraz z błotem, poprawi Wam się humor, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:09 zrównuję cię z błotem... ps. mówisz - masz Odpowiedz Link Zgłoś
veea dziekuję 02.03.07, 12:10 tak to już jest gdy sie nadepnie na odcisk Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... zabolało. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie ma za co... 02.03.07, 12:13 nudno już było, dobrze że wpadłaś i zrobiłaś trochę przeciągu... ps. się przyłącz, skoro nie możesz pokonać Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:58 Ja mam 130/80 a cholesterol zawsze w normie, ale za życzenia dziękuję. Zaszokował mnie rozmiar postu;) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 11:57 wreszcie jakaś ciekawa dyskusja! "jędrna" "kolczyki w cyckach" , tego brakujew codziennych nudnych wątkach! prosze o więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:00 skupmy sie jeszcze na panach Macierewiczach, nabojach dla Pana Premiera oraz Wsi:) będzie klawo, burzliwie i tak, jak należy, wreszcie poprawnie na forum!!!Dawajta chłopy, z życiem, z przytupem:) bosko....... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody i kolczyki 02.03.07, 12:10 na językach, to jest, pszepana, kulczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kody i kolczyki 02.03.07, 12:18 Eee tam, ostatnio mało o nim słyszę. A Veea już prawie jest w TWA:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody i kolczyki 02.03.07, 12:19 fajna jest i w dodatku załatwi nam kosmetyki z avonu... Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody i kolczyki 02.03.07, 15:30 Ty jak rozumiem diora używasz? albo mydło szare, i to z rzadka? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:02 jak powiadasz, jędrne kolczyki w cyckach? łeb se ukręcę, ale muszę to zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:04 Moja koleżanka ma narzeczonego z kolczykiem w przyrodzeniu;-) Podobno niesamowicie dzwoni....po zębach;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:06 przepraszam, nie wiedziałam że w gronie Przywódców jest kobieta i pisalam per "Panowie" -najmocniej przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:07 To może być groźne dla uzębienia koleżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:15 chyba, że zahacza oń złotym zębem... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:18 nadążyć ....za watkiem.. albo mi sie komputer zawiesza , albo faktycznie odzywa sie niewyspanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: uwag, streszczam... 02.03.07, 12:24 peteen napisał: > bla, bla, bla... aaa...rozumiem... cycki , kolczyk , kulczyk, misie ,...nie chce misie TWA jego mac... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:29 weronka77 napisała: > Zmień na szybszy;-) on nawet jest niezły ,(pan prezes o nas dba ) tylko ze mna coś dzis nie tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:33 też masz komputer od Prezesa? To tak jak ja;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:37 no popatrz , popatrz ... jaki ten świat mały ... i jaki WIELKI PREZES ( niech żyje , żyje NAM ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:50 mój ma dwie pary i trzecią ciemną....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 12:51 Mój ma jedną a druga taką magiczną;-) Różowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: kurczę , nie mogę 02.03.07, 13:01 Te PREZESY to mają dobrze ... ,ale chyba Twój lepszy od mojego ; różowe ładniejsze od ciemnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Kody NESTLE za magnesy Danonki 02.03.07, 12:08 czego to ludzie nie wymyślą p.s. ale mi sie kawał przypomniał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:05 to ja również ... gratuluję veea - tego wpisu a szczególnie obszernośći i "poniosłości" stylu. Faktycznie gdyby nie te misie...i kolczyki - nie byłoby o czym pisać... A kogo k...a ta głupia polityka by interesowała ??? no to zaczynamy: misie , gumisie , nie damysie ...... nie ? - "lepiej grzeszyć apotem żałować niż żałowac że sie nie grzeszyło " Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:07 jasne, ze skrajności w skrajność " w kupie raźniej"? piszcie, piszcie gratuluje polotu ja również Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:16 w kupie raźniej tylko owsikom... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:22 I glistom bo tasiemiec to raczej samotnik jest;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:24 samotny i uzbrojony, na 100% groźny... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:34 POdobno lubi mleko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:48 Wypłoszyliśmy ożywicielkę forum naszego:( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:56 krzychut napisał: > Wypłoszyliśmy ożywicielkę forum naszego:( Może poszła na inne forum szukać sprzymierzeńców.. Szkoda , bo nie wiem co z tym kolczykiem na cyckach... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 12:58 To jest podobno proste tylko często wiąże się z takimi kolczykami sól w butkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 13:03 krzychut napisał: > To jest podobno proste tylko często wiąże się z takimi kolczykami sól w butkach > . Co??? Sól w butkach z kolczykami ? Wytłumacz jeszcze raz... myślenie nie jest dzisiaj moja najmocniejsza stroną... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 13:30 krzychut napisał: > To jest podobno proste tylko często wiąże się z takimi kolczykami sól w butkach > . aa...... rozumiem , jednak się nie dałeś nabrac........ " zbereźniku " Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 15:29 pobudzajcie sie teraz w waszym wąskim gronie wybrańców jesteście żałośni, uważacie za głupka każdego, kto myśli inaczej od was Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: to jak sobie już tak dziękujemy 02.03.07, 15:30 AMEN:-) The same 2U;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przejezdny [...] 02.03.07, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś