balubalu1 10.03.07, 21:54 ludzie żenujący jestescie... kiepski pomysł rozreklamowania.... jesli macie taki sam poziom usług co reklamy to GRATULACJE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makitheman eeee tam... 10.03.07, 22:46 Mnie się podobało!!! Uśmiałem się po pachy, z tej żenady!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mjkmjk Re: kiepska autopromocja fryzjera z Pasażu Ruczaj 11.03.07, 07:47 Dokładnie. Wstyd. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.aw :) 11.03.07, 10:47 Tylko czekałem kto założy ten temat! :) Najbardziej podobał mi się poniższy fragment: "witam wszystkich serdecznie ;skometuje wypowiedz kolezanki(a jak ze by nie bylo) rownierz dzis odwiedzilem nowo otwarty salon prestige kitory polecil mi znjomy z osiedla(pozdrowienia dla adama)" Co ciekawe wszystkie trzy pozytywne opinie są w odstępie plus minus pół godziny:) Podsumowując wątek bardzo ciekawy i śmieszny:))) Oby fryzjerów mieli lepszych od speca od marketingu. Tak na marginesie widzieliście ten wątek na forum Chmieleniec (salon kosmetyczny Madame Katrine): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25568&w=55596305&v=2&s=0 Coś podobnego, tylko więcej wpisów i to przez kobiety ale to raczej autentyk bo one chyba tak mają... Czy ktoś normalny wydałby 100 zl za czyszczenie twarzy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
oholic Re: :) 04.04.07, 09:13 > one chyba tak mają... Czy ktoś normalny wydałby 100 zl za czyszczenie twarzy?; no takie są ceny...;) Odpowiedz Link Zgłoś