29.07.02, 11:43
Czy jest mozliwe, zeby alkomat wskazal 0,29 w nastepujacych okolicznosciach:

godzina 12.00 (w poludnie, po obfitym sniadaniu), poprzedniego dnia wypilem 1,5 litra piwa miedzy
17.00, a 23.00 (jedzac tez kolacje) i spalem cala noc?

Nie wiem, czy to naprawde tak wolno paruje, czy gliniarze mieli "przekrecony" alkomat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Alkomat IP: *.telia.com 29.07.02, 12:30
      Wystarczy ,zes jadl owoce i zaraz potem dmuchasz.Naprzyklad jabka potrafia nie
      zawsze wykazac na alkomacie alkochol.Ciekawe jaka masz przemiane materi.Musisz
      sie przetestowac i zobaczyc jakie jedzenie powoduje szybkie usuniecie alkocholu
      z krwi.Moze byc zes spal caly czas nastapila wolna przemiana.Dam Ci przyklad z
      mojego zycia.Kiedys byly urodziny w terenie i popilismy zdrowo,ale alkochol to
      byl rozcienczony czysty spirytus reaktyfikowany.Nie posiadal zadnych srodkow
      zabespieczajacych i innych smakowych lub swinstw uszlachetniajacych.Bylem na
      dobtym rauszu.Nastepnego dnia startowalem do zawodow plywackich.Pobilem swoj
      rekord.Czulem sie znakomicie.Dmuchnolem w balon dla kontroli po zawodach grama
      nie wykazalo.Wszystko zostalo spalone.Co zauwazylem ze ten czysty prawdziwy
      alkochol zadziala jak medycyna czyli lekarstwo i oczyscil moj organizm gdzie
      moglem dokonac wiekszego wysilku niz zwykle.Jestem czlowiekiem nie pijacym i do
      dzisiaj milo wspominam te urodziny kolegi.
      Pzdr.Michal
      P.S piwo tez lubie.
    • Gość: Łoli Re: Alkomat IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 14:16
      Wierzyć się nie chce! Możesz to wirtualnie zweryfikować tutaj:
      www.venco.com.pl/~rdrozd/alkomat/
      pozdroionka
    • Gość: Nb Re: Alkomat IP: *.acn.waw.pl 30.07.02, 10:21
      Dużo zależy od organizmu (wątroby)
    • Gość: Prusiak Re: Alkomat IP: *.zeo 31.07.02, 10:03
      Trzeba bylo jechac na krew.
      • Gość: 130rapid Re: Alkomat IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 11:27
        Gość portalu: Prusiak napisał(a):

> Trzeba bylo jechac na krew.

Błąd! To badanie zwykle wykazuje większy poziom, a policjanci o tym wiedzą i
        wiozą klienta na badanie możliwe szybko.
        PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka