Dodaj do ulubionych

200 mieszkań komunalnych świeci pustkami

IP: 62.233.214.* 26.03.07, 23:24
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kr Spoko, będzie więcej jak skończą budowę na Ruczaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:42
      Miasto nie potrafi zasiedlić nowych już gotowych mieszkań, ale Pan Prezydent i
      jego otoczenie dalej będą z uporem maniaka będzie twierdzić, że tylko budowa
      komunalek na Ruczaju pozwoli zapewnić potrzebne mieszkania.
      Ech...
      • m_321 Re: Spoko, będzie więcej jak skończą budowę na Ru 27.03.07, 09:38
        Hm może sam imć Majchrowski skoro taki mądry odda swój dom i wprowadzi sie do
        budowanych komunalek na Ruczaju (przecież lewica = blisko ludzi)
    • yamat 358 27.03.07, 11:06
      Czyli 4 osobowa rodzina o dochodach już ok. 1450 zł w sumie dostanie nowe
      mieszkanie o wartości ok. 300 000 zł.... CO za piękny kraj!
      • Gość: kr Re: 358 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:38
        Nie dostanie, tylko będzie mogła w nim mieszkać.
        • Gość: wyborca Re: 358 IP: *.crowley.pl 31.03.07, 14:02
          to niestety oznacza to samo, jak już taki pasożyt społeczny dossie się do
          mieszkania, to w żaden sposób nie można go wywalić
      • Gość: gosciu mieszkanie IP: *.ists.pl 27.03.07, 17:07
        ja mam zone i 2 dzieci, oboje nie mamy wlasnego meszkania a nasze dochody wynoszą w sumie okolo 2000 zł. I nie stac nas na nowe, banki kredytu tez nie chce dac (i tak nie bylo by nas stac na jego splate) - krotko mowiac - to jest paranoja.
        • Gość: Merta Re: mieszkanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 19:53
          to trzeba się było nie żenić
          • Gość: mar Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:16
            podziwiam twoją mądrosc. pewnie jesteś nawet pobożny.
        • Gość: gosc Re: mieszkanie IP: *.chello.pl 31.03.07, 13:34
          A kto ci broni złożyc podanie ?
    • Gość: krzysztof 200 mieszkań IP: *.blast.pl 27.03.07, 20:02
      Jak to pięknie brzmi "200 mieszkań czeka na zaśiedlenie" Na co czeka???????
      a ja dodam że KTOŚ czeka na COŚ aby zasiedlenie się spełniło!!!!
      Reasumując to COŚ to raczej wszyscy zainteresowani i nie tylko wiedzą co to
      jest.A więc kończąc aby zasiedlić czyli dostać owe mieszkanie KTOŚ musi dostać
      COŚ aby dokonało się dzieło.
    • Gość: ewela 200 mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:06
      Normalnie krew mnie zalewa jak czytam ten artukuł! Czekam na lokal z zasobów
      gminy już 5 rok! Czytam ,że werifikuja dochody za 2006 rok ludzi z list a ja
      nic do domu niedostałam! Jutro jade na wielopole zobaczymy co mi powiedzą!Bo jak
      widze to mieszkania dostaja nie ci co potrzebują tylko ci co dobrze posmarują
      tym co mieszkania przydzielają!!!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 31.03.07, 12:01
        A mnie zalewa krew jak znowu ktoś dostaje coś za darmo.Znowu zapłaci za to
        reszta normalnych ludzi.Zapraszam na oś Złotej Jesien 11ai11b.Tam
        mieszka "elita lokatorow komunalnych".Smród,bród,alkoholizm i prostytucja.A
        wszystko pod bokiem POLICJI.
        • Gość: ana Re: 200 mieszkań IP: *.ksknet.pl 01.04.07, 22:58
          Ludzie! Nie wiecie o czym piszecie! Czy wiecie ile na tej liście jest
          starszych, samotnych osób, których właściciele się "pozbyli" dzięki naszemu
          fantastycznemu prawu??! Ci ludzie czekają po 5, 6 lat na kawalek dachu nad
          glową i spokój na starość. Ale dla większości z was to są pasożyty społeczne,
          jasne... Ci ludzie, nawet gdyby chcieli, nie mają z czego dać w łapę. A
          mieszkania będą sobie stały puste i czekały na bogatszych...
          • lumpik1 Re: 200 mieszkań 02.04.07, 20:31
            Nie wypisuj bzdur jak niewiesz o czym mowa.Jak chcesz zobaczyc te "biedne
            staruszki" zapraszam na ul Marczyńskiego,Sikorek i oś Złotej Jesieni 11ai11b.A
            te mieszkania są dużo większe ,dla kilkuosobowych rodzin.
            • Gość: mieszkaniec Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:44
              Mieszkania czekają na patologię z oś Złotej Jesieni 11a i 11b.Zdewastowali
              wyremontowane mieszkania a w nagrodę przeniosą ich do nowych .Tam miasto
              wyremontuje i przekaże policji.Współczuję nowym sąsiadom .
              • Gość: hutnik Re:Panie Twaróg najwyższy czas zacząc działac! IP: *.chello.pl 08.04.07, 15:20
                Na oś Na Skarpie już remontują blok po "Lunie".Znowu zasiedlą patologią z
                innych dzielnic.A potem będzie ,że w Hucie tylko bandyci.Zacznij pan w końcu
                działac i dbac o dobre imię naszej dzielnicy!!!
        • Gość: ewela Re: 200 mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:08
          przepraszam ale ja nie należe do ani jednej z tych grup!!!!!!!czekam na
          mieszkanie bo mnie niestać aby sobie kupić!!!!!więc sobie daruje zbędne komentarze!
          • Gość: do eweli. Re: 200 mieszkań IP: *.ceti.pl 09.04.07, 01:10
            Od czekania można się nabawić odcisków!
            • Gość: gosc Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 09.04.07, 10:35
              Zamiast czekac czas zabrac się do pracy .Wtedy będziesz miała odciski ale na
              rękach nie na d...e.Widziałem jak wyglądają nowe bloki zasiedlone przez urząd
              miasta.Służę przykładem: oś Złotej Jesieni 11a,11b ,ul Sikorki ,ul
              Marczyńskiego.Wszyscy podobno" normalni ludzie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka