Gość: Nazwiska eSBeków - IP: 62.233.214.* 26.03.07, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr Spoko, będzie więcej jak skończą budowę na Ruczaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:42 Miasto nie potrafi zasiedlić nowych już gotowych mieszkań, ale Pan Prezydent i jego otoczenie dalej będą z uporem maniaka będzie twierdzić, że tylko budowa komunalek na Ruczaju pozwoli zapewnić potrzebne mieszkania. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
m_321 Re: Spoko, będzie więcej jak skończą budowę na Ru 27.03.07, 09:38 Hm może sam imć Majchrowski skoro taki mądry odda swój dom i wprowadzi sie do budowanych komunalek na Ruczaju (przecież lewica = blisko ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
yamat 358 27.03.07, 11:06 Czyli 4 osobowa rodzina o dochodach już ok. 1450 zł w sumie dostanie nowe mieszkanie o wartości ok. 300 000 zł.... CO za piękny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: 358 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:38 Nie dostanie, tylko będzie mogła w nim mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: 358 IP: *.crowley.pl 31.03.07, 14:02 to niestety oznacza to samo, jak już taki pasożyt społeczny dossie się do mieszkania, to w żaden sposób nie można go wywalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu mieszkanie IP: *.ists.pl 27.03.07, 17:07 ja mam zone i 2 dzieci, oboje nie mamy wlasnego meszkania a nasze dochody wynoszą w sumie okolo 2000 zł. I nie stac nas na nowe, banki kredytu tez nie chce dac (i tak nie bylo by nas stac na jego splate) - krotko mowiac - to jest paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merta Re: mieszkanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 19:53 to trzeba się było nie żenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:16 podziwiam twoją mądrosc. pewnie jesteś nawet pobożny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: mieszkanie IP: *.chello.pl 31.03.07, 13:34 A kto ci broni złożyc podanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof 200 mieszkań IP: *.blast.pl 27.03.07, 20:02 Jak to pięknie brzmi "200 mieszkań czeka na zaśiedlenie" Na co czeka??????? a ja dodam że KTOŚ czeka na COŚ aby zasiedlenie się spełniło!!!! Reasumując to COŚ to raczej wszyscy zainteresowani i nie tylko wiedzą co to jest.A więc kończąc aby zasiedlić czyli dostać owe mieszkanie KTOŚ musi dostać COŚ aby dokonało się dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela 200 mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:06 Normalnie krew mnie zalewa jak czytam ten artukuł! Czekam na lokal z zasobów gminy już 5 rok! Czytam ,że werifikuja dochody za 2006 rok ludzi z list a ja nic do domu niedostałam! Jutro jade na wielopole zobaczymy co mi powiedzą!Bo jak widze to mieszkania dostaja nie ci co potrzebują tylko ci co dobrze posmarują tym co mieszkania przydzielają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 31.03.07, 12:01 A mnie zalewa krew jak znowu ktoś dostaje coś za darmo.Znowu zapłaci za to reszta normalnych ludzi.Zapraszam na oś Złotej Jesien 11ai11b.Tam mieszka "elita lokatorow komunalnych".Smród,bród,alkoholizm i prostytucja.A wszystko pod bokiem POLICJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: 200 mieszkań IP: *.ksknet.pl 01.04.07, 22:58 Ludzie! Nie wiecie o czym piszecie! Czy wiecie ile na tej liście jest starszych, samotnych osób, których właściciele się "pozbyli" dzięki naszemu fantastycznemu prawu??! Ci ludzie czekają po 5, 6 lat na kawalek dachu nad glową i spokój na starość. Ale dla większości z was to są pasożyty społeczne, jasne... Ci ludzie, nawet gdyby chcieli, nie mają z czego dać w łapę. A mieszkania będą sobie stały puste i czekały na bogatszych... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpik1 Re: 200 mieszkań 02.04.07, 20:31 Nie wypisuj bzdur jak niewiesz o czym mowa.Jak chcesz zobaczyc te "biedne staruszki" zapraszam na ul Marczyńskiego,Sikorek i oś Złotej Jesieni 11ai11b.A te mieszkania są dużo większe ,dla kilkuosobowych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:44 Mieszkania czekają na patologię z oś Złotej Jesieni 11a i 11b.Zdewastowali wyremontowane mieszkania a w nagrodę przeniosą ich do nowych .Tam miasto wyremontuje i przekaże policji.Współczuję nowym sąsiadom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re:Panie Twaróg najwyższy czas zacząc działac! IP: *.chello.pl 08.04.07, 15:20 Na oś Na Skarpie już remontują blok po "Lunie".Znowu zasiedlą patologią z innych dzielnic.A potem będzie ,że w Hucie tylko bandyci.Zacznij pan w końcu działac i dbac o dobre imię naszej dzielnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: 200 mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:08 przepraszam ale ja nie należe do ani jednej z tych grup!!!!!!!czekam na mieszkanie bo mnie niestać aby sobie kupić!!!!!więc sobie daruje zbędne komentarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eweli. Re: 200 mieszkań IP: *.ceti.pl 09.04.07, 01:10 Od czekania można się nabawić odcisków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 200 mieszkań IP: *.chello.pl 09.04.07, 10:35 Zamiast czekac czas zabrac się do pracy .Wtedy będziesz miała odciski ale na rękach nie na d...e.Widziałem jak wyglądają nowe bloki zasiedlone przez urząd miasta.Służę przykładem: oś Złotej Jesieni 11a,11b ,ul Sikorki ,ul Marczyńskiego.Wszyscy podobno" normalni ludzie" Odpowiedz Link Zgłoś