gph 16.05.03, 09:32 już się rozgrzewają panowie ze sceną. Zara dotrze tu zgraja nagrzanej studenckiej braci wznosząc nieartykuowane okrzyki zagrają z przytupem, zaśpiewają... i tyle o robocie. a dużo jej cholera...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Pracuj... 16.05.03, 09:34 ja też pracuję, a Tobie posłałem materiały...;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph spróbowałbyś popracować 16.05.03, 09:37 kiedy za oknem 5 gości ustawia 8 mikrofonów. jeden, dwa, raz raz raz, je-den dwa trzy. raz raz. jeden dwa trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Musi masz nieszczelne okna... 16.05.03, 09:41 trzeba zamówić u Urzędowskiego albo w Oknoplascie...albo porzuć zajęcie i udaj się w cichą doliną Prądnika... tam dumaj... trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a oto wkroczyła 1 orkiestra i korowód. 16.05.03, 11:27 ani chybi AGH? w końcu coś nowego... goście przebrani za... KREML!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: a oto wkroczyła 1 orkiestra i korowód. IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 16.05.03, 11:31 A czy to ten kreml moskiewski? I czy aby zza murów nie wybiegnie tatu... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph jest też grupa przebrana za posłów Samobrony 16.05.03, 11:34 z transparentem kocham sex jak (niedoczytałem:(..) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a oto wkroczyła 1 orkiestra i korowód. 16.05.03, 11:31 gph napisał: > ani chybi AGH? > w końcu coś nowego... goście przebrani za... KREML!!!!! okazałosię, że to AWF... nono. trzy punkty za inwencję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Jak koń owies.... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 16.05.03, 12:06 zacny Gph'u jeśli samoobrona to może kochać sex jak posłanka beger, a ta jak twierdzi kocha owo zajęcie jak koń owies.... Tobie może niewiele mówią takie agrarne skojarzenia, ale przecież bywałeś i w Stajni to wiesz że konie....zresztą co mi tu o siodłach gadać... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jest PK? n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 12:16 gph napisał: > oczywiście. Ale ja się prezentuje??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jest PK? n/t 16.05.03, 12:19 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > gph napisał: > > > oczywiście. > > Ale ja się prezentuje??:)) hm. przy "tak się bawi tak się bawi AGH", to chyba wszyscy wymiękają..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jest PK? n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 12:21 gph napisał: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > gph napisał: > > > > > oczywiście. > > > > Ale ja się prezentuje??:)) > > hm. przy "tak się bawi tak się bawi AGH", to chyba wszyscy wymiękają..:) > Bo brakuje mnie:)) "Więc wstań do głowę wznieś PK górą jest Pk górą jest !!!:)))" Odpowiedz Link Zgłoś
gph o przebierańcach jeszcze 16.05.03, 12:13 a więc. przejeżdżał A. Lepper w taksówce - warszawie, pozdrawiając tłumy, 2 małe czołgi, policjant w kąpielówkach i koronkowym body z pośladkami pomalowanymi na czerwono (niezły, niezły) samonośny byfet z ładnie wymalowanym biustem bufetowej, kilku szejków, klasyczny już otwarty klozet, kilku saneczkarzy. zdjęcia w jutrzejszej GW jak sądzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Już słyszę i u mnie 16.05.03, 12:17 Teraz się wydzierają "Nas nie doganiat". O Matko, to już tak przez cały dzien te wrzaski będą? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Już słyszę i u mnie 16.05.03, 12:20 viking73 napisał: > Teraz się wydzierają "Nas nie doganiat". O Matko, to już tak przez cały dzien > te wrzaski będą? Nas nie dogoniat to była prezentacja... AGH. po tym będzie koncert a potem brać pójdzie pić gdzie indziej i dopiero się spotka w kupie na Wiśle.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 14:44 Dobrze, że za chwile wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 14:46 viking73 napisał: > Dobrze, że za chwile wychodzę. a ja już jestem otępiały. a jeszcze 2 godziny. i w dodatku mam robotę. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 14:51 Czy to może zespół IRA czy jakaś jego nędzna imitacja? (stawiam na ten drugi wariant) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:03 viking73 napisał: > Czy to może zespół IRA czy jakaś jego nędzna imitacja? > (stawiam na ten drugi wariant) mówili że to grupa Skangur. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:06 Czyli nędzna imitacja;) Teraz słyszę takie: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Super, ale odlot:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:09 viking73 napisał: > Czyli nędzna imitacja;) > Teraz słyszę takie: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa > Super, ale odlot:) odlot, to mają Ci, co przedawkowali piwka. umierają biedaki w cieniu słupa ogłoszeniowego. tacy marni spadkobiercy Jimiego Hendrixa :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:10 Ooo. A tera zucichło. Czyżby się zebrali nad odlotowcami? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:15 viking73 napisał: > Ooo. A tera zucichło. Czyżby się zebrali nad odlotowcami? hm. jakiś facio wylazł na słup ogłoszeniowy i zaczął się obnażać. przyleźli strażnicy miejscy i go zwinęli. w sumie bez sensu. ale grać już nie grają. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:19 Ta cisza coraz bardziej ogłuszająca:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph fuj fuj 16.05.03, 15:23 viking73 napisał: > Ta cisza coraz bardziej ogłuszająca:) czuję się jak po wojnie. rynek pustoszeje i w sumie to też wygląda jak po ciężkich walkach. w końcu słyszę jak mi dysk trzeszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:24 Już po ciszy. Właśnie mi pod oknem przechodza jacyś i jeden się drze "JA SEM NAROMBAN!" Kwiat młodzieży polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: CORAZ GORSZE TE WRZASKI :( 16.05.03, 15:37 viking73 napisał: > Już po ciszy. Właśnie mi pod oknem przechodza jacyś i jeden się drze > "JA SEM NAROMBAN!" > Kwiat młodzieży polskiej. e, nie rób się taki starzec z siwą brodą :) sam kiedyś młody byłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka boto 16.05.03, 15:40 wbrew dobrym wikinżym obyczajom - to na wroga lecimy z ogłuszającym wrzaskiem, a potem już w spokoju pijemy te łupy Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: boto 16.05.03, 15:45 jottka napisała: > wbrew dobrym wikinżym obyczajom - to na wroga lecimy z ogłuszającym wrzaskiem, > a potem już w spokoju pijemy te łupy widziałaś kiedyś spokojną wikinską imprezę??? hehe. tam, to dopiero chryje odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: boto 16.05.03, 16:08 jottka napisała: > musi byłeś na innym promie albo to byli niemcy ja mówię o WIKINGACH nie o współczesnych, flegmatycznych Skandynawach.. a swoją drogą kiedyś na promie ze Sztokholmu do Helsinek to się działo - najwyraźniej tam jacyś inni Skandynawowie pływają niż na północne rubieże Polski... Odpowiedz Link Zgłoś