gph 20.05.03, 10:05 będą kwitnąć robinie akacjowe na rynku. gratka dla amatorów subtelnych zapachów. jeżeli ma być romantico, to tylko teraz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia_4 Re: jeszcze 2, może 3 dni 20.05.03, 10:08 Są miejsca, gdzie już kwitną Zapach nadchodzących wakacji...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jeszcze 2, może 3 dni 20.05.03, 10:10 rrrobinie.. a jak długo będą kwitnąć? (żebym sie załapała) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph jeszcze 2, może 3 dni BĘDĄ kwitnąć 20.05.03, 10:15 a nie - zakwitną za 2-3 dni... ich zapach wierci mi w nosie od przedwczoraj... nawet miłobyłoby popatrzeć, gdyby nie choinkowe oświetlenie, którego nie ściągnęli 3 lata temu i tak już zostało.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jeszcze 2, może 3 dni BĘDĄ kwitnąć 20.05.03, 10:18 gph napisał: > a nie - zakwitną za 2-3 dni... > > ich zapach wierci mi w nosie od przedwczoraj... > nawet miłobyłoby popatrzeć, gdyby nie choinkowe oświetlenie, którego nie > ściągnęli 3 lata temu i tak już zostało.. > zrozumiałam że BĘDĄ :)))) ale chciałam się upewnić jak długo BĘDĄ a poza tym skoro jeszcze nie zakwitły, to czemu już czujesz zapach??? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: jeszcze 2, może 3 dni BĘDĄ kwitnąć 20.05.03, 10:27 Wodniku! One JUŻ kwitną i BĘDĄ KWITNĄĆ jeszcze przez 2-3 dni! :) Ja też w pierwszej chwili źle zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 :)))) 20.05.03, 10:28 no topra, topra każdy ma prawo być zaspany, tak czy nie.... w każdym razie dziękuję Tosiu za opiekę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph słuchajta baby.. 20.05.03, 10:30 ja tu o romantico, a wy sprawiacie, że mi się w oczach zapalają te, co u pewnej posłanki. tylko ze zdenerwowania! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 ale jaja :-) 20.05.03, 10:32 Ja też zrozumiałam, że zakwitną za 2-3 dni :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: słuchajta baby.. 20.05.03, 10:34 Tak to bywa, jak romantyczny mężczyzna napotka konkretne kobiety ;) A Wodnik pewnie by zrozumiał w lot, jakbyś to po angielsku wyraził Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: słuchajta baby.. 20.05.03, 10:37 gph napisał: > > ja tu o romantico, > > a wy sprawiacie, że mi się w oczach zapalają te, co u pewnej posłanki. > tylko ze zdenerwowania! :))) w sumie chciałabym zobaczyć jak to wygląda jak się denerwujesz... (mimo tego pięknego zapachu) a nazwiska posłanki Berger i tego co ma w oczach nie używaj NADAREMNO, bo ci się zdewaluuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 10:42 na Rynku Głównym w Krakowie, Małopolska, Poland, Europe zakwitły Robinie Akacjowe (Robinia Pseudoaccacia) kwiaty wydzielają mieszaninę związków chemicznych przyjemnie drażniących sensory czuciowe w nosie. Uczucie jakie ogarnia ludzi podrażnionych zapachem, a obserwujących jednocześnie księżyc oddalony od Ziemi o 300 000 km, nazywane było w XX wieku romantico. ZROZUMIAŁY TECHNOKRATKI????? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 10:46 topra... (cichutko) ale to było mało romantico... się zlękłam czuję się jeszcze bardziej zaspana ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 10:49 wodnik74 napisała: > > > topra... (cichutko) > > ale to było mało romantico... się zlękłam > > czuję się jeszcze bardziej zaspana ... jakbym Cię pogonił po rynku, żebyś zobaczyła i poczuła romantico, to bys była zasapana. ale o zaspaniu mowy by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 11:01 gph napisał: > ale o zaspaniu mowy by nie było. póki co stan ten trwa już trzecią godzinę ... chyba spróbuję popracować, chociaż nie wiem czy to ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 11:02 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > ale o zaspaniu mowy by nie było. > > > póki co stan ten trwa już trzecią godzinę ... > chyba spróbuję popracować, chociaż nie wiem czy to ma sens... wiedzieć nie trzeba, trzeba wierzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 11:04 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > gph napisał: > > > > > ale o zaspaniu mowy by nie było. > > > > > > póki co stan ten trwa już trzecią godzinę ... > > chyba spróbuję popracować, chociaż nie wiem czy to ma sens... o wierze w sens mojej pracy dzisiaj nie ma mowy wypilam już trzy kawy .. co dalej? > > wiedzieć nie trzeba, trzeba wierzyć ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dwa dni temu, 18 maja 2003 roku 20.05.03, 11:06 wodnik74 napisała: > o wierze w sens mojej pracy dzisiaj nie ma mowy > wypilam już trzy kawy .. co dalej? przywołaj Tripisa. niech Cię rozbudzi.. albo zapach robinii.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 już troche popracowałam 20.05.03, 11:48 to chyba mogę mieć przerwę??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: już troche popracowałam 20.05.03, 11:54 dziękuję, naprawdę... bo widzisz, w człowieku tkwią jakieś resztki przyzwoitości, które każą mu oczekiwać akceptacji dla jego niemoralnych zachowań... i proszę przez następne kilka postów nie czepiać się słowa niemoralny :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: już troche popracowałam 20.05.03, 11:57 Taaak.. skąd ja to znam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: już troche popracowałam 20.05.03, 12:03 tosia_4 napisała: > Taaak.. skąd ja to znam... ;) no, człowiek musi bardziej uważać na słowa niż w prawdziwym życiu .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: już troche popracowałam 20.05.03, 11:58 wodnik74 napisała: > dziękuję, naprawdę... bo widzisz, w człowieku tkwią jakieś resztki > przyzwoitości, które każą mu oczekiwać akceptacji dla jego niemoralnych > zachowań... > > > i proszę przez następne kilka postów nie czepiać się słowa niemoralny :))))) no, one nie są niemoralne, tylko amoralne, występne i obrzydliwe. (ale nie dla wszystkich, rzecz jasna :)) Odpowiedz Link Zgłoś