Gość: lucky flucky szkoda słów IP: *.aster.pl 21.04.07, 21:36 "Módl się w domu po kryjomu" - Homiki niby nawołóją do telerancji ale gdyby mogli to katolikom pozamykali by kościoły. Banda kolorowych hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Dzisiaj gej dał mi do buzi,chociaż chciałem do ręk 21.04.07, 21:47 hostie. Byłem w kościele na szmy. Przystąpiłem do komunii. Ksiądz co wszyscy w okolicy mówią że pedał, dawał wszystkim do buzi co przed nim klęczeli, oczywiście hostie. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Poprawność polityczna 21.04.07, 21:48 Ja oczywiście jestem przeciw wszelkim dewiacjom jaką była parada równości, ale popatrzmy na to z innej strony. Pedałki głoszą hasła w stylu "wolność, równość, tolerancja itd, itp." Oburzają się, że się ich dyskryminuje. Co oni chrzanią?? Jaka wolność wg. nich?? "Parady równości"- tak, Marsze Wszechpolaków- nie? I to jest cel światowej lewicy- oni nie chcą równości dla każdego, oni chcą wolności, ale dla siebie. Widzę tu wpisy na forum, większość pisze "wywalić wszechpolaków" i jest ok, ale jak ktoś napisze coś złego o pedałkach od razu "homofob i faszysta" (swoją drogą wiele wpisów ma poziom rodem z przedszkola...) Tak samo jak niedawno ten marsz narodowców w Krakowie- lewica: pedałków puścić, a im zakazać demonstracji! Widać poprawność polityczna przeżarła niektórym mózgi... Ja oczywiście jestem przeciw wszelkim "paradom równości" a zwłaszcza w miejscach publicznych, dewianci niech sobie siedzą w domach i tam robią co chcą a nie wychodzą z tym na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Poprawność polityczna 21.04.07, 22:01 balrog008... "wiele wpisów ma poziom rodem z przedszkola..." - no właśnie... Nie wiesz, synu, co to jest dewiacja, nie wiesz, co to jest faszyzm, nie wiesz, co to jest poprawność polityczna... Posprawdzaj, a dopiero potem się wypowiadaj, po dokładnym przeczytaniu relacji z Marszu oraz komentarzy do których chciałbyś się odnieść. Szacunku dla oponenta w dyskusji uczyli w czasach mojego dzieciństwa na lekcjach języka polskiego mniej więcej w czwartej- piątej klasie. Tak więc ty albo jesteś w klasie niższej, albo szwankuje nam system oświaty :( Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: Poprawność polityczna 22.04.07, 00:27 Tak się składa, że wiem co to jest faszyzm i faszyści (czyli lewicowcy), nie wiedzą tego homosie obrzucający wszechpolaków wyzwiskami. O poprawności politycznej jak i dewiacji również wiele słyszałem. Tak samo nie widzę w moim poście abym kogoś konkretnie obrażał (homosiów nie lubię i tego nie ukrywam) za to widzę wiele innych takich postów (dużo ludzi mająca inny punkt widzenia niż GW i jej zwolennicy jest obrażana). Homoseksualizm to choroba, którą należy leczyć i pomagać tym ludziom, lecz nie należy dawać im pełni praw jak i nie należy tolerować tego rodzaju propagandzie. Rynek Krakowski to miejsce dla mieszkańców i turystów a nie dla godnych pożałowania pokazów... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 UPR sekta tego psychola ??????Jak mu tam 21.04.07, 22:39 balrog008 kto Cię uczyl polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Dlaczego wszechfaszystów się nie zamyka? IP: *.e-wro.net.pl 21.04.07, 21:49 Proste. Promują ich kurduple. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Dlaczego wszechfaszystów się nie zamyka? 21.04.07, 22:47 z tego samego powodu co gejow i lesby....wolnosc rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Wesz-nie-polacy to gangrena dla Polski !!! 21.04.07, 22:16 czy kazdy Wesz-nie-polak sie przyzna ze szambo i faszyzm, to jego Ojczyzna???? Faszyzm smierdzi, faszyzm zginie w LPR sa same swinie u koryta i w korycie, wszedzie widac swiniobicie bo to sa eSBecy, idacy na calosc ale ich cechuje mialkosc i malosc wiec odjezdzaj z mojej Polski podly kundlu Wesz-nie-polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlA Re: Wesz-nie-polacy to gangrena dla Polski !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:37 Ujadajcie sobie lewacy dalej. Plujcie jeszcze więcej na PiS, LPR, rząd i prezydenta. Niszcie Kościół. Promujcie dalej pederastów i innych zboczeńców. Nic wam to nie da. Naród ostatecznie was znienawidzi. A my i tak wygramy nastepne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Wesz-nie-polacy to gangrena dla Polski !!! 21.04.07, 22:41 I Co bedzie jak już do końca znienawidzi?Rozbiór kolejny tego Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlA Re: Wesz-nie-polacy to gangrena dla Polski !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:44 Będzie wreszcie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem A dlaczego nie? IP: *.n4u.krakow.pl 21.04.07, 22:54 A dlaczego tak wszyscy nienawidzą tego marszu Tolerancji? Zakazać, bo przeszkadza innym i obraża moralność i coś tam jeszcze? A zastanówcie się KATOLICY, czy publiczne przemarsze w stylu procesji Bożego Ciała czy Procesji na Skałkę, muszą się wszystkim podobać? Nie wszyscy są wierzący i też mogą uważać, że im to przeszkadza i nie mają ochoty oglądać. Marsz, jak było widać zgromadził nie tylko osoby homoseksualne, ale także osoby, które chcą normalności w tym kraju i mieście. Które chcą pokazać także swoim dzieciom, od małego że inny- czy to światopoglądowo czy seksualnie jest takim samym człowiekiem jak każdy inny i należy go szanować, a nie wyzywać, bić czy obrzucać jajkami czy kamieniami. Wstyd mi za moje miasto, w którym żyję od urodzenia, że wydarzyło się to co zwykle. A patrzyli na to ludzie z wielu krajów, często z wybałuszonymi ze zdziwienia oczami i pytającymi co się dzieje. Szczególnie gdy zobaczyli armatkę wodną, która musiała wkroczyć do akcji, bo jakieś zbyt pobudzone grupki musiały szukać zaczepki. Ludzie, gdzie Wy żyjecie!? Obudźcie się! A katolicy, to zamiast gadać głupoty na prawo i lewo, także wszechpolacy i inni radykałowie... poczytajcie pismo święte... i zastanówcie się czy aby tak należy się zachowywać, jak Wy to dziś pokazaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: A dlaczego nie? 21.04.07, 22:58 Gość portalu: byłem_widziałem napisał(a): > A dlaczego tak wszyscy nienawidzą tego marszu Tolerancji? Zakazać, bo > przeszkadza innym i obraża moralność i coś tam jeszcze? A zastanówcie się > KATOLICY, czy publiczne przemarsze w stylu procesji Bożego Ciała czy Procesji >na Skałkę, taK ZALOZNE ZE...no further comments muszą się wszystkim podobać? Nie wszyscy są wierzący i też mogą uważać, > że im to przeszkadza i nie mają ochoty oglądać. > Marsz, jak było widać zgromadził nie tylko osoby homoseksualne, ale także osoby >poczytajcie pismo > święte... i zastanówcie się czy aby tak należy się zachowywać, jak Wy to dziś > pokazaliście. wypowiadasz sie na temat pisam swietego nieczytajac go uprzedenio "Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość! Nie będziesz obcował cieleśnie z żadnym zwierzęciem; przez to stałbyś się nieczystym. Także i kobieta nie będzie stawać przed zwierzęciem, aby się z nim złączyć. " Kpł 18,22-23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: A dlaczego nie? IP: *.n4u.krakow.pl 21.04.07, 23:02 jednak zakładając, że Bóg stworzył człowieka... to stworzył też geja i lesbijkę... tak już jest i kropka... i nie przemówi do mnie, że to jakaś dewiacja czy zboczenie... tak już jest i koniec... a nie powiesz mi chyba, że Bóg był zadowolony z tego co mówili (krzyczeli) Wszechpolacy i inni ograniczeni, co? Pochwalił i wpuści do nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: A dlaczego nie? 21.04.07, 23:07 > jednak zakładając, że Bóg stworzył człowieka... to stworzył też geja i > lesbijkę... tak już jest i kropka... i nie przemówi do mnie, że to jakaś > dewiacja czy zboczenie... to juz nie powołujesz sie na czytanie słowa objawionego przez Boga? Bog steworzyl tez rozne choroby, ktore trapia ludzkosc....po co?? niewiem - za maly jestem > a nie powiesz mi chyba, że Bóg był zadowolony z tego co mówili (krzyczeli) > Wszechpolacy i inni ograniczeni, co? Pochwalił i wpuści do nieba? ludzka rzecza jest grzeszyc - Boska wybaczac. To chyba tez odnosi sie do gejow mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: A dlaczego nie? IP: *.n4u.krakow.pl 21.04.07, 23:10 ja tam zbyt wierzący nie jestem... ale szanuję innych mimo wszystko... Ciebie też, choć Twoje poglądy nie są spójne z moimi. Cytujesz z głowy czy kopiujesz?? Gdzie Twoje miłosierdzie? Szanuj bliźniego swego jak siebie samego... to chyba też z pisma, co? to już Cię nie obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: A dlaczego nie? 21.04.07, 23:43 Gość portalu: byłem_widziałem napisał(a): > ja tam zbyt wierzący nie jestem... ale szanuję innych mimo wszystko... Ciebie > też, choć Twoje poglądy nie są spójne z moimi. > Cytujesz z głowy czy kopiujesz?? szacunek ze mnie jeszcze homofobem nienazwales (taka gejowska retoryka). kopiuje z Biblii Tysiąclecia > > Gdzie Twoje miłosierdzie? Szanuj bliźniego swego jak siebie samego... to chyba > też z pisma, co? to już Cię nie obowiązuje? wybiórczo interpretujesz przykazania. jak przyjdzie mnie okraść złodziej to mam mu jeszcze pomóc rzeczy wynosic? ja nie odmaiwam prawda do zycia homo. nie widze jednak ich dyskryminacji, wiec niewiem czemu marsz przeciw rzekomej dyskryminacji ma sluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: polar 21 !!!!!!!! 22.04.07, 00:56 Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość! Nie będziesz obcował cieleśnie z żadnym zwierzęciem; przez to stałbyś się nieczystym. Także i kobieta nie będzie stawać przed zwierzęciem, aby się z nim złączyć. " Kpł 18,22-23 -------------------------------- skad to wytrzasnales?to z pisma swietego wszechpolakow???NIE, dziekuje postoje!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: polar 21 !!!!!!!! 22.04.07, 11:22 pies_na_prawizne napisał: > Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest > obrzydliwość! Nie będziesz obcował cieleśnie z żadnym zwierzęciem; przez to > stałbyś się nieczystym. Także i kobieta nie będzie stawać przed zwierzęciem, > aby się z nim złączyć. " Kpł 18,22-23 > > -------------------------------- > > skad to wytrzasnales?to z pisma swietego wszechpolakow???NIE, dziekuje > postoje!!!!!!!!!!!!!!!!! no i co chciales powiedziec?? generalnie w oba teksty przedstawiaja to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlA Re: A dlaczego nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:05 A ja jestem dumny z Krakowa. Cudzoziemcy z którymi dziś rozmawiałem, Anglicy i Niemcy, byli na prawdę zdumieni. Zdumieni, że są jeszcze normalne miejsca w Europie. Miejsca, gdzie zboczenia nazywa się zboczeniami. Że są miejsca, gdzie ludzie nie boją się protestować przeciw pederastom. I zazdrościli Polakom wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: A dlaczego nie? IP: *.n4u.krakow.pl 21.04.07, 23:12 dzięki za taką wolność... protestują jedni i drudzy, ok... tylko róbmy to kulturalnie, a nie jak ten agresywny motłoch co szuka tylko i wyłącznie konfrontacji... a Pan Stroński bajdurzy jakby się czegoś opił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: A dlaczego nie? IP: *.zax.pl 22.04.07, 16:14 Byli zdumieni- ci z którymi rozmawiałam, nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" IP: 62.121.133.* 21.04.07, 23:47 a propos "fajnych haseł i mądrych słów", którymi tak chcieli sie podzielić wszechpolacy, mi przypadł do gustu transparent "nie bolą was dupy"? gratuluję poziomu wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlA Re: "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:51 Brutalne, ale szczere. Wypowiedź dotyka bowiem meritum sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" 21.04.07, 23:54 Gość portalu: qlA napisał(a): > Brutalne, ale szczere. > Wypowiedź dotyka bowiem meritum sprawy:) dokładnie....sam mi te słowa z ust wyciągnołeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:32 W latach 80 powstawały różne fajne :) piosenki tworzone przez studentów. Słowa jednej z nich zapamietałam(a w zasadzie tylko kilka słów)cyt. Księżyc był jedynym świadkiem i blaszaka dach, kiedy tak z rozchylonym zadkiem czekałeś na mnie cały we łzach. Wybacz mi i już odejdz, daruj mi i idz sobie. Do dziś się wzruszam na te słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" IP: *.n4u.krakow.pl 22.04.07, 00:49 ciekawe skąd MW wie takie rzeczy, że gejów "dupy" bolą?? jakieś własne doświadczenia?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: "chcemy powiedzieć gejom parę fajnych haseł" 22.04.07, 11:27 Gość portalu: byłem_widziałem napisał(a): > ciekawe skąd MW wie takie rzeczy, że gejów "dupy" bolą?? jakieś własne > doświadczenia?? ;> ee...wystarczy byc srednio rozgarnietym zeby sie domyslec. ale mozesz przeprowadzic test. wystrugaj sobie kolek o grubosci czlonka w zwodzie i wsadz go sobie, a sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Do wszystkich odbytowych fiksatow! 22.04.07, 11:41 Przestancie sie osmieszac i obnazac na forum Wasz prymitywizm seksualny i kompletny brak wyobrazni! Dlaczego myslicie ze geje kochaja sie tylko w jeden sposob? Osadzacie ich po sobie czy co? Kochac sie mozna w bardzo roznoraki sposob, nie tylko z zamknietymi oczami, przy zgaszonym swietle i przez dzurke w koszuli. Geje nie chwala sie wszem i wobec jak to robia, to tylko Wasza chora wyobraznia podsuwa Wam takie obrazki. Po co sie zadreczacie mysleniem o tym co inni robia w sypialni, jezeli Was to brzydzi? Ale podejrzewam ze jest wprost przeciwnie. Chyba Was ten seks analny jednak troche kreci skoro o niczym innym nie potraficie myslec widzac geja. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Do wszystkich odbytowych fiksatow! 22.04.07, 12:01 zawisza60 napisała: > Przestancie sie osmieszac i obnazac na forum Wasz prymitywizm seksualny i > kompletny brak wyobrazni! Dlaczego myslicie ze geje kochaja sie tylko w jeden > sposob? Osadzacie ich po sobie czy co? Kochac sie mozna w bardzo roznoraki > sposob, nie tylko z zamknietymi oczami, przy zgaszonym swietle i przez dzurke w > > koszuli. Geje nie chwala sie wszem i wobec jak to robia, to tylko Wasza chora > wyobraznia podsuwa Wam takie obrazki. Po co sie zadreczacie mysleniem o tym co > inni robia w sypialni, jezeli Was to brzydzi? Ale podejrzewam ze jest wprost > przeciwnie. Chyba Was ten seks analny jednak troche kreci skoro o niczym innym > nie potraficie myslec widzac geja. > jak swiadczy ten post na ktory odpowiedzialem powyzej - gejow tez Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: Do wszystkich odbytowych fiksatow! 22.04.07, 12:35 zawisza60 napisała: > Przestancie sie osmieszac i obnazac na forum Wasz prymitywizm seksualny i > kompletny brak wyobrazni! Dlaczego myslicie ze geje kochaja sie tylko w jeden > sposob? Osadzacie ich po sobie czy co? Kochac sie mozna w bardzo roznoraki > sposob, nie tylko z zamknietymi oczami, przy zgaszonym swietle i przez dzurke w czyli normalni ludzie tak robią jak to opisałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
cajmero krakowskie durnowacizny 21.04.07, 23:52 nie rozumiem, jak wyszkolony policjant został ranny. Płacę podatki, też nma szkolenie policjantów i chcę bezpiecznie chodzić. Szkoda słóóóóóóóóóów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp skad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:13 skad wiecie ze to byli kibice? bo mieli kaptury? nie badzcie smieszni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz kolor jest lepszy Stop bucom i neandertalom! IP: *.elb.vectranet.pl 22.04.07, 00:39 Wolę uśmiechniętych kolorowych homo od krzywych łysych tępaków którzy tylko patrzą komu by tu w mordę przywalić. Osobiście nie mam problemów z określeniem swojej orientacji a wiem że nie można się zarazić homoseksualizmem. Dodatkowo znając historie mozna stwierdzić że homoseksualiści nigdy nie zagrażali społeczeństwom i raczej nie czynili tak strasznych rzeczy jak prawdziwi i jedynie słuszni (jacy by nie byli).Wręcz przeciwnie! Grecja w której stosunki męsko męskie były uznawane powszechnie za normalne rozwijała się kulturowo wspaniale. Tak naprawdę to nienawiśc, hipokryzja i szukanie wroga zawsze prowadziły do rzeczy podłych i strasznych. Homoseksualiści nigdy nikogo nie przesladowali. Za to jedynie słuszni katolicy, rasiści, ksenofoby i inni nienawistnicy i owszem... Dlatego wolę kolorowych od szaroburych neandertali. Wybieram różnorodność od prymitywizmu. Wolę uśmiech od wykrzywionej gęby i pięści zaciśniętej do ataku! Moim zdaniem niektórzy albo nie są pewni swojej orientacji i się tego boją podświadomie albo lubią mieć kogoś do przyp... w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: kolor jest lepszy Stop bucom i neandertalom! IP: *.n4u.krakow.pl 22.04.07, 00:52 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyWawa a czym doopcie smarujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:39 Jakiego smaru używasz, takiego jak do łańcuchów rowerowych czy pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: a czym doopcie smarujesz 22.04.07, 01:49 Gość portalu: AndyWawa napisał(a): > Jakiego smaru używasz, takiego jak do łańcuchów rowerowych czy pedałów twoją śliną, zboczeńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyWawa Re: a czym doopcie smarujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:49 Zboczony to sam jesteś pederasto PO..y. Utop się we własnych ekskrementach hoojowinko w banderolce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:45 Kto z Was spotkał się z jawnym (bądz skrytym) szykanowaniem itd ludzi o innej orientacji seksualnej. Nie pytam o słyszenie czegoś tam, tylko o realną sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Nietolerancja IP: *.elb.vectranet.pl 22.04.07, 00:56 ja się spotkałem, na uczelni był taki jeden koleżka co było po nim widać że płeć damska go nie interesuje... wiele razy widziałem jak go zaczepiają, niejedno też opowiadał... to nie jest jeszcze najgorsze...(jak sam mówił wolał takie szykany od ukrywania się) , najbardziej co mnie wkk, drazni to że łyse tępaki zaczepiają na przykład długowłosych bo uważają że to objaw homsekualizmu...wystarczy że ubieżesz się inaczej a na osiedlu obok ktoś napewno krzyknie pedał! przykładów moznaby mnożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: Nietolerancja IP: *.n4u.krakow.pl 22.04.07, 00:59 1. v-ce minister edukacji Orzechowski (LPR) 2. nauczycielka lub pedagog szkolny, zwolniona z pracy po przyznaniu się do tego, że jest lesbijką... było o tym głośno nawet w tv, i to nie tylko tvn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Nietolerancja IP: *.elb.vectranet.pl 22.04.07, 01:09 Orzechowski z całą Ligą Polskich Romanów mają mentalność fundamentalistów islamskich rodem z Iranu... wiedze też na tym samym poziomie... "Prócz plucia i stania w rozkroku o niczym nie mają pojęcia lecz mimo to wierzą głęboko że czeka ich cud wniebowzięcia gdy tylko zatłuką się w mroku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: Nietolerancja IP: *.crowley.pl 22.04.07, 01:10 Ksiazke moglbym Ci napisac. Przez cale dziecinstwo, do czasu wyjazdu na studia slyszalem to codziennie przynajmniej w jednym w tych miejsc: 1. w szkole - od uczniow, nauczycieli, kolegow 2. w domu - od rodzicow, wujow, ciotek 3. w kosciele - od ksiezy 4. w telewizji - w filmach 5. na ulicy - od mlodziezy i starszych Po wyjezdzie z malej miejscowosci bylo lepiej. Nie mialem juz telewizora, mialem malo nieformalnych kontaktow z ludzmi, nie bylo rodzicow, nie mialem czasu (i ochoty) chodzic po ulicach. Oczywiscie nikt nie wie, ani nawet nie domyslal sie, ze jestem homoseksualista. Z wygladu i zachowania nie wpisuje sie w utarty schemat geja. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Nietolerancja 22.04.07, 01:17 To straszne co opisujesz! Mam nadzieje ze teraz jest lepiej i ze jestes wreszcie szczesliwy... Nie chce sie powtarzac, ale jesli chcesz to przeczytaj moj post "Do homo krakusa". Miejmy nadzieje ze ludzie zrozumieja jaka Wam robia krzywde i sie wreszcie opanuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 01:24 Czyli reasumując jesteście delikatnie mówiąc nietolerancyjni a dobitnie jesteście współwinni przestępstwa. Milczenie jest akceptacją. Czyli albo zjawisko nie jest powszechnie dostępne, albo obrońcy są do du.. Dla wyrazniejszego przykładu-trzezwy pasazer z pijany kierowcą jest tak samo winny Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Nietolerancja 22.04.07, 01:56 Dori, lat temu z piętnaście byłam świadkiem i uczestniczką rozmowy na temat "czy homoseksualiści powinni być nauczycielami". W redakcji pewnego lokalnego tygodnika. Nie pamiętam jak się zaczęła. Wszyscy biorący w niej udział byli ludźmi z wyższym wykształceniem. Tylko jeden z nich był absolutnie przeciwny temu, by jego dzieci uczył homoseksualista - był to bardzo "religijny" facet po KUL-u (obecnie ma z pięcioro dzieci, jakieś dwanaście lat temu fakt, że miał już wówczas trójkę nie przeszkodził mu w czasie, kiedy żona była z dziećmi na wakacjach zadzwonić do mnie z propozycją kolacji! oczywiście odmówiłam, i to nie tylko dlatego, że byłam wówczas śmiertelnie zakochana w innym mężczyźnie.) Pozostali uczestnicy rozmowy uznali, że nie wypisaliby co prawda dzieci ze szkoły, w której uczyłby gej, ale pod warunkiem, że by się nie "afiszował". Cokolwiek to miało oznaczać, a podejrzewam, że samo stwierdzenie przez nauczyciela, że jest homoseksualistą, byłoby przez nich uznane za afiszowanie się. Tylko dwie osoby, ja i jeden znajomy, zupełnie nie rozumieliśmy obiekcji pozostałych. Drugi przypadek sprzed ok. 2 lat. Sporadycznie widywany przeze mnie kuzyn, który najprawdopodobniej nie zdaje sobie sprawy (albo nie zdawał sobie wówczas) z faktu, że od lat mam partnerkę, podczas przyjęcia WIELKANOCNEGO u swojej matki, w obecości swoich dwóch nastoletnich córek, oświadczył, że wszystkich Arabów, Żydów (pewnie zarówno tych pisanych małą jak i wielką literą) oraz homo należałoby wysłać do Oświęcimia, a on by chętnie osobiście pomógł wrzucać do pieca, bo to wszystko zaraza, która nas zniszczy. Pomimo szoku usiłowałam wciągnąć go w dyskusję na temat różnych inności, ale to nie był człowiek, z którym można było dyskutować. Jego żona, przypuszczam, że tylko dla świętego spokoju, w końcu jakoś go uciszyła. Chyba na szczęście ją kocha... Poza tym wszystkie te wyzwiska, które pojawiły się dziś (a właściwie to już wczoraj) w tym wątku, nie świadczą przecież o tolerancji? :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Nietolerancja IP: *.elb.vectranet.pl 22.04.07, 02:08 Zamierzamy sprawdzić, jakimi jesteście obywatelami! Czy są pedały w teatrze tego wieczoru? Postawcie ich pod ścianą! A ten, w świetle reflektorów, też mi się nie podoba! Postawcie go pod ścianą! Ten wygląda na Żyda! A tamten na czarnucha! Kto pozwolił tu wejść tej całej hołocie! Ten pali skręta A ten ma pryszcze! Gdybym mógł Rozstrzelałbym ich wszystkich! Czekając na przyjście robaków Czekając na wycięcie wymarłego lasu Czekając na oczyszczenie miasta Czekając na przyjście robaków Czekając na włożenie czarnej koszuli Czekając na odchwaszczenie z cherlaków Czekając na rozbicie ich okien I roztrzaskanie ich drzwi Czekając na sąd ostateczny By wzmocnić rasę Czekasz, podążając za robakami Czekając na włączenie pryszniców I rozpalenie pieców Czekając na pedałów i czarnuchów i na czerwonych i Żydów By podążyć za robakami Czy chcesz zobaczyć Polskę Znów u władzy, przyjacielu Wszystko, co musisz robić, to podążać za robakami Czy chcesz wysłać naszych kolorowych kuzynów ponownie do domu, przyjacielu? Wszystko, co musisz robić, to podążać za robakami... Ramię w ramię Zbierają się w grupy Krwawiące serca i artyści Stawiają opór Zataczają się i upadają, gdyż nie jest takie proste Walić sercem w ten pieprzony Mur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 03:14 Okrent9 z Twojej wypowiedzi wynika, że demonstracja jest niepotrzebna (odosobnione przypadki znajdziesz w każdej kwesti). Jestem katoliczką i szanuję nie opcję, ale człowieka. Człowiek jest istotą nadrzędną. Dziwia mnie te marsze z prostego powodu. Mój dobry przyjaciel, o tej właśnie orientacji, nie musi a nawet niechce brać udziału w takich imprezach. Jest fajnym, dobrym, miłym i mądrym człowiekiem, i nie miał z powodu swojej orientacji żadnych problemów(w szkole i dale pracy) 15 lat temu powiadasz, a wszyscy inni którzy są rzekomymi świadkami? Sa również przestępcami-DlCZEGO W TAKIM RAZIE MILCZĄ?? Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Nietolerancja 22.04.07, 03:53 Dori, z mojej wypowiedzi nie wynika, że demonstracja jest niepotrzebna. To Twoim zdaniem jest niepotrzebna. Tylko nie rozumiem, czemu tak bardzo Ci przeszkadza pokojowa demonstracja ludzi ubranych i na dodatek uśmiechniętych, którzy nikogo nie obrażają ani w nikogo niczym nie rzucają? Piszesz, że szanujesz nie opcję (rozumiem, że chodzi Ci o orientację seksualną), ale człowieka. Takich kulturalnie się zachowujących ludzi chyba nie jest Ci trudno szanować? więc ich spacer przez miasto nie powinien Ci przeszkadzać? Twój dobry przyjaciel miał szczęście, że nigdy nie miał problemów. Ja osobiście, choć zdarzają się irytujące momenty, kiedy wspominam w towarzystwie moją partnerkę, jakichś specjalnych problemów na szczęście też nie doświadczyłam - o przepraszam, coś sobie uświadomiłam! Otóż gdybym mogła zawrzeć ze swoją partnerką legalny związek, nie musiałybyśmy tyle czasu spędzać osobno! Mogłabym emigrować do USA (które wcale nie są moim wymarzonym krajem, ale nie można przenosić całej rodziny, wobec czego najlepszym wyjściem byłaby MOJA emigracja TAM. Osoba zamężna z obywatelem amerykańskim ma prawo stałego pobytu. Ja nie. W tej kwestii akurat polityka USA jest podobna do polskiej, niestety. Co masz na myśli mówiąc o "wszystkich innych, którzy są rzekomymi świadkami"? świadkami czego? Wybacz, ale jest późno nawet jak dla mnie i niezbyt rozumiem, o co Ci chodzi w tym akapicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyWawa Re: Nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:52 To spadaj lesbo do tego swojego usa i nie zaśmiecaj Polski Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Nietolerancja 22.04.07, 17:00 A kim Ty jestes zeby kogokolwiek z Polski wyrzucac? Od kiedy Polska jest Twoja prywatna wlasnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Dwa marsze przeszły przez Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:48 Niestety to prawda,że w marszu było iluś prowokatorów.Znam komentarze młodzieży związanej z lewą stroną sceny,choć dotyczące innych demonstracji.Na pytanie dlaczego biorą udział w dwuch marszach usłyszałam odpowiedż,że w pierwszym idą dla poparcia , a w drugim,żeby go rozwalać od środka.Przyznam,że zrobiło mi się niedobrze, bo to już nie jest poparcie dla czyjegoś zachowania z sympatii czy ideologii, a zwykłe szubrastwo i świństwo.I zdemaskowana osoba powinna zasłużyć na takie potraktowanie na jakie sobie zasłużyła.Nie na darmo lewa strona jest kojarzona z SB.Przykład idzie z góry.Ja w każdym bądż razie nie mam szacunku do tych w.w. młodych ludzi,bo to nie była czysta gra.Mnie coś takiego mierzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: a ja wam mowie 22.04.07, 01:00 jezeli kaczynszczyzna zostanie przy wladzy jeszcze 2 lata razem z tymi pokreconymi negatywnie "kolalycjantamy" to bedziemy miec w Polsce, Polska Irlandie Polnosna, wspomnicie moje slowa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: a ja wam mowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 02:07 A mnie to wszystko jedno z jakiej kto jest opcji,bo ja nie jestem z adnej.Chcę sprawiedliwości, prawdy i spokoju.I chcę,żeby wszyscy nieprawi odpowiedzieli za swoje dotychczasowe czyny.Tak będzie sprawiedliwie wobec ludzi prawych.I świadomie nie wymieniam opcji politycznej, bo nie o opcję, tylko o szubrawców chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz to jest ten kraj IP: *.elb.vectranet.pl 22.04.07, 01:13 Polskie ulice z blokowiska Osaczyły mnie nocą w pewnym mieście Nocą w pewnym mieście Nie mogę znaleźć drogi Słyszę czyjeś kroki I boję, boję się Boję, boję się Tak mało świateł i daleko do domu Kochanie nie wiem czy obejrzę twoją twarz Dziewczyna się przygląda zamiast mi pomóc To jest, to jest, to jest To jest ten kraj popatrz, popatrz, popatrz sam Dobrze go znam, kochanie dobrze go znam Nietolerancji i znieczulenia raj To jest ten kraj, to jest ten kraj Nie ważne jest gdzie mieszkasz W Łodzi, czy w Trójmieście, we Wrocławiu, czy w Krakowie Na południu czy na wschodzie Nieważne jest jak żyjesz, często jest ci źle I niefajnie czujesz się Niefajnie czujesz się Ten ciężki ranek i to ciężkie powietrze Które przecież kochasz i którego nie chcesz Tu zimne słońce jest wymieszane z deszczem To jest, to jest, to jest To jest ten kraj popatrz, popatrz, popatrz sam Dobrze go znam, kochanie dobrze go znam Nietolerancji i znieczulenia raj To jest ten kraj, to jest ten kraj To jest ten kraj popatrz, popatrz, popatrz sam Dobrze go znam, kochanie dobrze go znam Nietolerancji i zapomnienia raj To jest ten kraj, to jest ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. 22.04.07, 01:48 "W marszu brali udział członkowie skrajnie narodowych organizacji, takich jak Narodowe Odrodzenie Polski czy Obóz Narodowo-Radykalny." To nie są, Kochani, organizacje narodowe, skrajne lub nie, tylko neohitlerowscy zdrajcy. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. 22.04.07, 02:30 mark.parker napisał: > "W marszu brali udział członkowie skrajnie narodowych organizacji, takich jak > Narodowe Odrodzenie Polski czy Obóz Narodowo-Radykalny." > To nie są, Kochani, organizacje narodowe, skrajne lub nie, tylko neohitlerowscy > zdrajcy. > Bez przezwisk - prosze. Zboczency nigdy w Polsce nie beda akceptowani. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 02:39 konbar napisał: > Zboczency nigdy w Polsce > nie beda akceptowani. Masz na myśli np. pewnego Arcybiskupa z Poznania albo Prałata z Gdańska? Bo jeżeli tak, to zgadzam się w całej rozciągłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomora Do ktorej grupy nalezy zdezOrientowany parker????? IP: 74.12.103.* 22.04.07, 03:32 cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. parker, antyPOLAKU, do ktorej grupy siebie zaliczasz? ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Pytanie do parkera: Bog spalil dewiantow zywcem w Sodomie i Gomorze. Czyimi wiec "apostolami" moga logicznie byc dewianci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekumeniczny Pytanie do Michnika IP: 74.12.103.* 22.04.07, 03:38 Panie Michnik, czy w tym roku pedaly przyprowadzili czarne bojowki z bliskiego wschodu na swoja "parade" nienormalnosci ???? Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Do ktorej grupy nalezy zdezOrientowany parker 22.04.07, 04:12 sodomo i gomoro (interesujący wybór nicka...): twoim zdaniem powoływanie się na "teorie naukowe" sprzed prawie stu lat świadczy dobrze o twojej inteligencji? A wiesz, że Adler pod koniec życia zmienił swój stosunek do homoseksualizmu? (pewnie zbzikował?) Poczytaj sobie: Towards the end of Adler's life, in the mid 1930s, his opinion towards homosexuality began to change. Elizabeth H. McDowell, a New York state family social worker recalls undertaking supervision with Adler on a young man who was "living in sin" with an older man in New York city. Adler asked her, "is he happy, would you say"? "Oh yes", Elizabeth replied. Adler then stated, "Well, why don't we leave him alone". A ciekawe, czy to (autorstwa Stekela) czytałeś? “A mature person is one who is does not think only in absolutes, who is able to be objective even when deeply stirred emotionally, who has learned that there is both good and bad in all people and all things, and who walks humbly and deals charitably” Powołujesz się na niego; może poświęcisz rozmyślaniom na powyższą definicją kilka minut zanim znów spróbujesz kogoś obrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opinia Re: Do ktorej grupy nalezy zdezOrientowany parker IP: 80.54.108.* 22.04.07, 08:03 Czyimi "apostołami" są głupcy? Czyimi "apostołami" są fanatycy? Czyimi "apostołami" są faszyści? Szkoda, że Bóg nie zajął się głupotą ludzką... O wiele więcej korzyści przeniosłoby to ludzkości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: Do ktorej grupy nalezy zdezOrientowany parker IP: *.zax.pl 22.04.07, 16:11 nudny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. IP: 80.54.108.* 22.04.07, 07:34 mark.parker napisał: > "W marszu brali udział członkowie skrajnie narodowych organizacji, takich jak > Narodowe Odrodzenie Polski czy Obóz Narodowo-Radykalny." > To nie są, Kochani, organizacje narodowe, skrajne lub nie, tylko neohitlerowscy > zdrajcy. > Zastanawia wstrzemięźliwość prasy. Kiedy zacznie stosować właściwe słownictwo? Czy takie kamuflowanie nazw i zjawisk pomaga czy szkodzi? Patrząc na zdjęcia tych umięśnionych, bez krzty myśli na twarzy osobników, zastanawiam się również, czy te "dzieciaczki" mają rodziców i czy ci rodzice zdają sobie sprawę z tego, kogo wyhodowali? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. 22.04.07, 10:08 Gość portalu: opinia napisał(a): > > Patrząc na zdjęcia tych umięśnionych, bez krzty myśli na twarzy osobników, > zastanawiam się również, czy te "dzieciaczki" mają rodziców i czy ci rodzice > zdają sobie sprawę z tego, kogo wyhodowali? Tak to musi byc tragedia dla ich rodzicow! Albo...nie jezeli maja takie same poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:15 Co za ciemniak to napisał? Ha Ha... Neohitlerowcy?! Ktoś chyba demostrancje pomylił... Czy aby na pewno Kraków?! Co za ludzie, nawet nie wiedzą co mówią!! Pedały! Pedały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Wawa Re: Wszy polskie znów rozlazły się po Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 16:53 Wal sie pedale Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Zarobki w Niemczech - INFO 22.04.07, 07:33 Kto ile zarabia w Niemczech. Zrodlo www.berlinonline.de Pomoc socjalna wynosi srednio 680 €. Z pomocy socjlanej (Hartz IV) zyje w Niemczech wg danych 20.04.2007 okolo 7 mln. Ludzi. Bariera biedy zostala ustalona na poziomie 860 €. Mieszcza sie w niej okolo 60% obywateli. Zanika klasa srednia. Place do prac polowych (truskawki, Spargel, miedzy 3,5 € a 5€). Emigracja w roku 2006 wyniosla okolo 700 tys. Ludzi. W roku 2007 do kwietnia okolo 200 tys. Przemysl w Niemczech szczegolnie koncerny i firmy amerykanskie zatrudniaja masowo ludzi za 2 -3 Euro na godzine. Nie je tak piknie jak se zda na fotkach. Nizej lista plac w roznych zawodach. Najtansze mieszkania (Berlin 40 m 350€, chleb w piekarni 1kg 2€, Piwo od 50c,, mleko 55c, tramwaj 2,20 €. Lody kulka 0.7 € , mieso karkowa w Real-u od 4€/kg. Wodka 0.7l 38% od 4,8 €.) Do prac sezonowych najlepiej jest jechac do landow poludniowych i zachodnich. Wyzsze place. Omijac Polakow ktorzy chcieli by pomoc w czymkolwiek. Sprzedawca, Piekarnia Berlin-Ost 873-1.043 € Brutto Zmywacz naczyn (Berlin-Ost) 1.062 € Fryzjer, NRW 1.129-1.173 € Pomoc lekarska, West 1.309-1.944 € Sprzatanie pomieszczen biurowych West, Berlin-West und –Ost 1.329/1.415 € Robotnik przemysl metalowy, Ost 1.379 € Ochrona (praca w nocy- sklepy), NRW 1.433 € Opieka nad starcami, West 1.575-2.081 € Starszy kelner Hotel, Sachsen 1.628 € Slusarz przemysl metalowy, NRW 1.689 € Maszynista lokomotywy DB AG Konzern, West und Ost 1.776-2.142 € Portier, Przemysl papierowy, Bayern 1.850/1.933 € Urzednik biurowy, Przemysl metalowy, Sachsen, 1.879-2.357 € Ogrodnik, Ost 1.949/2.047 € Urzednik przemysl cukierniczy, Ost 1.958 - 2.152 € Laborant chemiczny, Hessen, Rheinland-Pfalz, Saarland 2.023 / 2.120 / 2.212 € Urzednik ubezpieczenia , West und Ost 2.030-2.143 € Rzemieslnik, przemysl tekstylny, Baden-Württemberg 2.042 € Stolarz przemyslowy, Westfalen 2.045 € Elektryk przemysl metalowy, NRW, 2.075 € Mitrz zaklad samochodowy, NRW 3.165 € Magister-Inzynier,Przemysl gumowy Ost 3.416 / 3.491 € Redaktor pisma West und Ost 3.458 € Lekarz specjalista w klinice uniwersyteckiej( panstwowa) , kraje Ost 6.200- 7.000 € Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jak oni pięknie pedałują... 22.04.07, 08:28 Jak wielu porzadnych i normalnych bywateli zbulwersowany jestem propaganda zboczen na ulicach polskich miast. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jak oni pięknie pedałują... 22.04.07, 08:30 Ustawowo powinno byc zakazane wszechpolactwo i inne zboczenia. Jak ktos chce nosic mundurek to niech idzie ikupi w sexszopie ale ni musi w tym paradowac ulicami porzadnych, czystych, polskich miast! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Jak oni pięknie pedałują... 22.04.07, 09:07 Mlodzi musza sie gdzies wyzyc.Jedni na stadionach,inni na manifestacjach.Tak bylo zawsze.Starsi brali udzial w pochodach 1-szo majowych a teraz ida w procesjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: Jak oni pięknie pedałują... IP: *.n4u.krakow.pl 22.04.07, 16:18 w mundurach to widziałem tylko policjantów i strażników miejskich... ale z nich zboczeńcy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Rynek Krakowski Nie Był Gejowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:11 Brawo!! Najlepsza była sfrustrowana staruszka rozmawiająca przez telefon: ''To skandal! Żeby czterystu policjantów za nasze pieniądze ochraniało... pedałów?! '' Od razu otaczający kobietę Narodowcy i kibice zaczęli bić starszej Pani brawo (!) i wznosić pochwalne okrzyki... Sytuacja jest przykładem potwierdzającym niechęć ludzi do paradujących dewiantów! Kto nie skacze jest pedałem Hej! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem_widziałem Re: Rynek Krakowski Nie Był Gejowski! IP: *.n4u.krakow.pl 22.04.07, 12:26 a kto skacze ten pajac! Hej, Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 widać że sie skończył 22.04.07, 10:20 przemarsz gejów-dużo postów napisanych przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Dlaczego Gazeta Wyborcza tak nienawidzi pedałów? IP: 89.171.136.* 22.04.07, 11:18 przeież to też ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: Dlaczego Gazeta Wyborcza tak nienawidzi pedał IP: *.zax.pl 22.04.07, 16:13 skad taki wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Precz z homofobami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:38 Młodzież Wszechpolska powinna zostać rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
wasm Marsze głupków 22.04.07, 16:43 Te wasze marsze są żałosne. Z jednej strony magines seksualny z domieszką lewicowych ideologów pozujący na obrońców wielkich wartości - tęczowi Katoni doprawdy - broniący rzekomo rzekomej tolerancji; z drugiej paskudne - już z samej fizjonomii twarzy brunatne koszule, grupa "konserwatywnych" półgłowków (gdyby zmierzyć im wspólne IQ ciekawe czy dobiliby do średniej statystycznej) pod sztandarem tradycji i kultury - nie mając pojęcia, co owe słowa znaczą. Lewa strona niewiele rozumie, do prawej słowo rozumienie wogóle nie pasuje. Jeśli alternatywą są z jednej strony: kolorowe, naiwne lewactwo bądź niedorozwicięci intelektualnie narodowi ksenofobi to przyszłość tego kraju pachnie kloaką i wymiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob żenua IP: *.chello.pl 22.04.07, 16:51 mi tam nie przeszkadzaja "inni" ale te parady to porażka dramat www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc blond w paski ze zdjecia nr 39 IP: *.ists.pl 22.04.07, 17:47 blond w paski ze zdjecia nr 39 stoi na Filipa codziennie wieczorem ladna mi MW buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja mam nadzieje... IP: *.piast.ds.uj.edu.pl 26.04.08, 15:17 ...że te łyse pały, które rzucały jajkami z farbą olejną w osoby nie biorące udziału w pochodzie dostaną za swoje. Aż wstyd że mamy tylu bezmózgów (niby patriotów) w Polsce...matoły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek dziwi mnie... IP: *.kutno.zurt.pl 27.04.08, 19:17 Dziwi mnie porównywanie związków homoseksualnych do poligamii (wcześniej zoofilii czy pedofilii), utożsamianie związków homoseksualnych tylko ze seksem. W takich związkach jest przede wszystkim miłość, oddanie, partnerzy chcą dzielić się swoimi problemami, troskami, ale i radościami, sukcesami. Czy małżeństwa heteroseksualne opierają się tylko na zaspokajaniu popędu seksualnego? . Od razu przychodzi mi na myśl cytat jak myślę o tych "wierzących", "Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz". Odpowiedz Link Zgłoś