jottka 22.05.03, 11:58 wpływ pracy na moją umysłowość a wszystko wskazuje na to, że będzie gorzej :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:10 jeść im nie dają, czy jak? nic tylko uuuuuuuuuuuuuuuuuuu... trzeba by chyba system zresetować.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:12 sam sie resetuj :(( nowy program DoSzybkiegoOdwalaniaNudnejRoboty by mi sie przydał Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:14 A co znowu jakieś ścieki? A może walcarka? Albo systemy ochrony przeciwpożarowej w konstrukcjach stalowych? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:17 ścieki i równania kwantowe rozwiązuję jedną ręką modułowe systemy wabienia klientów czy jakoś tak :(( idę tłuc głową w ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:18 Pozazdrościć. Ja miałem ostatnio listę dialogową do filmu szwedzkiego zrobić. Też moc wrażeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:16 jottka napisała: > sam sie resetuj :(( > > nowy program DoSzybkiegoOdwalaniaNudnejRoboty by mi sie przydał a może przydałby Ci się program do wyszukiwania roboty ciekawej..? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:18 pienkna myśl ale ostatnio ta robota, co sama mnie znajduje, jakaś mało porywająca w treści oraz formie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:21 jottka napisała: > pienkna myśl > > ale ostatnio ta robota, co sama mnie znajduje, jakaś mało porywająca w treści > oraz formie hm. zawsze w ramach odprężenia psycho- możesz robotę rzucić i przyjąć się gdzieś na fizola. paczki ponosić, podłogi pozamiatać. po miesiącu wrócisz i wszystko będzie frapujące... opcją mniej brutalną są po prostu wakacje. już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:23 Jeszcze jako hostessa 12 godz. dziennie promocje w supermarktach urządzać. To tez jest alternatywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:24 viking73 napisał: > Jeszcze jako hostessa 12 godz. dziennie promocje w supermarktach urządzać. nikt mnie nie przyjmie, zawsze wyjadam materiały ekspozycyjne :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:25 jottka napisała: > viking73 napisał: > > > Jeszcze jako hostessa 12 godz. dziennie promocje w supermarktach urządzać. > > > nikt mnie nie przyjmie, zawsze wyjadam materiały ekspozycyjne :(( zawsze możesz stać na promocji srubek albo kombinerek.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:26 gph napisał: > zawsze możesz stać na promocji srubek albo kombinerek.. za pomocą kombinerek można się dostać do puszki z ananasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:27 jottka napisała: > gph napisał: > > > > zawsze możesz stać na promocji srubek albo kombinerek.. > > > za pomocą kombinerek można się dostać do puszki z ananasem :) tak. zwłaszcza w Praktikerze. chyba na zapleczu u szefa... polecam jeszcze promocje klejów i zapraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:29 gph napisał: > polecam jeszcze promocje klejów nie kuś o poranku Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:31 jottka napisała: > gph napisał: > > > polecam jeszcze promocje klejów > > > nie kuś o poranku jest po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:32 gph napisał: > > jest po południu. yyyy??? przecież ciemno za oknem :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:34 jottka napisała: > gph napisał: > > > > jest po południu. > > > yyyy??? > > przecież ciemno za oknem :( odsuń zasłony. jak ciemno to znaczy że wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:27 gph napisał: > jottka napisała: > > > viking73 napisał: > > > > > Jeszcze jako hostessa 12 godz. dziennie promocje w supermarktach urzą > dzać. > > > > > > nikt mnie nie przyjmie, zawsze wyjadam materiały ekspozycyjne :(( > > zawsze możesz stać na promocji srubek albo kombinerek.. to tym bardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:23 na razie to ja powinnam podłogę pozamiatać we własnej chałupie, a też czasu nie mam :( a z tygodniowego urlopu właśnie tydzień temu wróciłam :(( uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
gph to od razu mów 22.05.03, 12:24 jottka napisała: > na razie to ja powinnam podłogę pozamiatać we własnej chałupie, a też czasu nie > > mam :( > > a z tygodniowego urlopu właśnie tydzień temu wróciłam :(( > > > > uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu że to wetschmertz pourlopowy. było nie jechać w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny A może to sa po prostu IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 22.05.03, 12:26 U- boty i stąd to wycie... Ale ja się na tym nie znam. Nic , a nic. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:25 jottka, pamiętaj boty muszą być twarde. A poza tym wszystko co właśnie trwa, kiedyś się skończy. Prędzej czy później :)) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: strasznie wyją te boty ostatnio.. 22.05.03, 12:26 wodnik74 napisała: > jottka, pamiętaj boty muszą być twarde. A poza tym wszystko co właśnie trwa, > kiedyś się skończy. Prędzej czy później o ŻYCIU mowa... filozof z wodnika się robi na starość.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka woooo 22.05.03, 12:27 dnik, ale mnie się termin kończy najdalej do czwartej, a jestem nie tyle w lesie, co w głębokiej i ciemnej puszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: woooo 22.05.03, 12:28 jottka napisała: > dnik, ale mnie się termin kończy najdalej do czwartej, a jestem nie tyle w > lesie, co w głębokiej i ciemnej puszczy!!! to CO Ty tu jeszcze robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: woooo 22.05.03, 12:29 jottka napisała: > dnik, ale mnie się termin kończy najdalej do czwartej, a jestem nie tyle w > lesie, co w głębokiej i ciemnej puszczy!!! "najdalej do czwartej" - to w pewnym sensie dobrze, bo już tylko trzy i pół godziny, chociaż generalnie znam tą sytuację i raczej trudno mi wtedy o stoicki spokój... ale zwykle wtedy nie siedze na forum :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: woooo 22.05.03, 12:31 kiedyjajużniemogę patrze tępo w kartkę i mam z dziwnego cusia zrobić obiekt ładny i porywający, błe Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: woooo 22.05.03, 12:33 jottka napisała: > kiedyjajużniemogę > > > patrze tępo w kartkę i mam z dziwnego cusia zrobić obiekt ładny i porywający, to i tak lepiej niż miałabyś z obiektu ładnego i porywającego zrobić cóś. potem byś kaca moralnego miała.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: woooo 22.05.03, 12:35 ja mam nieczułe sumienie w razie czego zapłata rekompensuje mi rozterki moralne Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: woooo 22.05.03, 12:36 jottka napisała: > ja mam nieczułe sumienie > > w razie czego zapłata rekompensuje mi rozterki moralne najemnik. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: woooo 22.05.03, 12:38 gph napisał: > > najemnik. fuj. a to co jest????????????????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: woooo 22.05.03, 13:07 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > > najemnik. fuj. > > a to co jest????????????????? stwierdzenie faktu zastanego. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: woooo 22.05.03, 12:35 Domaluj ze dwie kreski, cztery czerwone kropki, trzy kółka i na pewno będzie porywające:) Odpowiedz Link Zgłoś