mysza_81 19.09.05, 17:27 Niech smutek zniknie w gorskim potoku.By radosc kwitla jak roza co roku.By na Waszych twarzach promyczek slonca, nigdy nie znikal i trwal do konca.By najpiekniejsze chwile w Waszym zyciu trwaly wiecznie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:29 Pozdrowienia wyszly z mody, i wyrzucam je do wody.Przechodze na inny kierunek,i przesylam pocalunek. PS.Mimo tego,ze pozdrowienia wyszly z mody to i tak Was serdecznie pozdrawiam hehehee))) Odpowiedz Link
cuski Chrzanie taka MODE ... ! 20.09.05, 05:46 Chrzanie taka MODE, w ktorej nie ma miejsca na pozdrowienia )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:32 Moj telefon cicho stuka,moje serce Twego szuka,sms-y szepcza jak mnie lubisz- napisz do mnie))) PS.Ale mam dola a i tak mam usmiech od ucha do ucha )))) Odpowiedz Link
cuski Nie bedzie sms-a, bo... 20.09.05, 05:49 Nie bedzie sms-a, bo nie ma numeru komory, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Nie bedzie sms-a, bo... 25.12.05, 21:59 Numer komory jest,hehehe PS.Raz parapet,dwa razy rynna,hehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:34 Poszedl zuczek za chalupke,zdjal majteczki,zrobil kupke i przygladal sie tej kupce,jaki ciezar nosil w pupce!!! PS.Mam nadzieje,ze mnie nie wyrzuca za tego zuczka Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:36 Falszu unikaj,nie znaj zazdrosci,nie kochaj tego kto nie wart milosci,serca nikomu nie oddaj w ofierze,a gdy pokochasz,to kochaj szczerze! PS.Pokochaj i kochaj szczerze!Ale to piekne Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:53 Kobieta potrzebuje w zyciu 4 zwierzat!JAGUARA w garazu,NOREK w szafie,TYGRYSA w lozku i JELENIA do placenia rachunkow! PS.Jaguara w garazu nie mam bo nie mam garazu, Norek w szafie tez nie-nie dlatego,ze nie mam szafy ale dlatego,ze nie lubie znecania sie nad zwierzetami,Tygrysa w lozku hmmm tez bo takie duze koty mnie nie interesuja, a co do Jelenia to tez go nie mam bo rachunki place sama heehee.Jestem kobieta wolna i to nie mowa o mnie)) Odpowiedz Link
mysza_81 Od Jaguara wole.. 25.12.05, 22:01 Od Jaguara wole Peugota 206,albo Chevroleta Odpowiedz Link
mysza_81 Panie Cuski 25.12.05, 22:43 Przynajmniej wiem,ze sie zmieszcze i nie poobijam innym bryk Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:56 Przestan uzalac sie nad Soba,wrzuc na luz i jedz z gorki!W koncu ktos Cie zlapie.......albo i nie hheheehe)) PS.Nie polecam probowac tego!!!To jak w tej reklamie-Ty jestes pragnienie,a Ja sprite.Widzial ktos te reklame?))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 17:58 Wlasnie naszla mnie pokusa ,zeby wyslac Wam calusa.Szkoda tylko,ze ta droga pocalunki dojsc nie moga.... PS.Ale pozdrowienia tak hehehe! Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 18:02 Sa misie brazowe, Sa misie biale, Sa misie duze i te calkiem male, Sa misie pluszowe..... Sa tez szklane i tak jak Wy bardzo kochane. PS.Osobiscie nie przepadam za misiami bo one wola pszczolki,albo na odwrot)) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ale mam dola......uuuuuuuuuuuu! 19.09.05, 18:04 Wykryto ostatnio u ludzi zajoba zlosliwego!!!Przyczyna:trzymanie telefonu w prawej rece!!! PS.To chyba prawie wszyscy mamy tego zajoba,a ja szczegolnie hheehehee Odpowiedz Link
cuski Chyba sie wylamalem ! 20.09.05, 05:56 Chyba sie wylamalem, bo ja trzymam telefon w lewej rece Mam nadzieje, ze "zajob zlosliwy" nie bedzie zly na mnie z tego powodu, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Oj jak ja uwielbiam gory................:) 19.09.05, 22:39 W gorskim potoku???A byl taki w lesie jak sie zbieralo borowki z kochana Babunia.A i pilo sie z niego czysta wode .....uuuuu ale kiedys to wnim jaszczurka plywala i o malo do mojego brzuszka nie poszla i teraz to ja za zadne skarby swiata juz nie pije z tego strumyka! Odpowiedz Link
cuski A ja chetnie... 20.09.05, 05:57 A ja chetnie napilbym sie wody, z jakiegos lesnego zrodelka Odpowiedz Link