agnesrasmus 30.04.07, 18:22 10 Maja jade odwiedzic moje rodzinne miasto kochana Nowa Hute.Juz sie nie moge doczekac zobaczyc moich ziomkow.Witam was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 18:27 nie będzie mnie, szkoda, wypilibyśmy conieco w stylowej... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 18:29 szkoda ze cie nie bedzie ale ja za to tam bede i bardzo sie ciesze i nie moge sie juz doczekac!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 18:32 a dawno cię nie było? bo cieszysz się jak kargul z pawlakiem, gdy po paru tygodniach wracli z szikago... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 18:38 dowcipny jestes.Rok mnie juz nie bylo-tak sie cieszy czlowiek ktury swoja cala rodzine ma 890km od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 18:44 e tam, raczej spostrzegawczy... ;c) no i niewiele się pomyliłe, wszak to tylko rok (a jak mawiają: rok, nie wyrok), no ale skoro tak to przeżywasz, to cieszę się twoim szczęściem w sumie niewiele się zmieniło, no może trochę nie poznasz odnowionych okolic zalewu, zobaczysz trochę nowych bloków i nowych tynków na starych blokach, ale to wciąż ta sama huta... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 19:00 Dzieki.To fajnie ze nasza sliczna Huta jest jeszcze ladniejsza.Najwyzsza pora zeby tam cos robili.A jak piszesz to sa juz postepy-super!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 20:10 jak zjade z Chrzanowskiej to trafie do N-Huty -duzo sie tam zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 20:24 Aga pewnie ze trafisz cały czas prosto :-)) Ps Peten mogłes powiedziec to bysmy w grudniu wypili w Stylowej a nie "pod trupkiem" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 20:29 nie pisz na zas oni w Hucie z radosci oproznia wszystkie monopolowe Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 20:31 malpiarnia napisał: > nie pisz na zas > oni w Hucie z radosci oproznia wszystkie monopolowe Ciezko bedzie oproznic wszystkie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 20:36 z radosci? z radosci nic nie jest ciezko nawet sciany mozna przestawiac a oprozniac jest znacznie lzej Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:10 nie wszystkie atrakcje naraz, spoko... aha, wolę skoczyc na banię z zagrychą do piastowskiej, powaga! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:20 Stylowa to kiedys byla pozadna knajpa Ale musze przyznac ze dawno tam nie bylem !! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:23 Ja tez tam nie dawno nie bylam,ale fajnie tam bylo kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:27 proszę was, osatni raz tam było fajnie w 76, jak iwan dał w twarz kelnerce, nie możecie tego pamiętać... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:31 Ja sie w tydy urodzilem :-)) ale z ojcem chodzilem jako "przykrywka" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:32 pseudoluksus, pseudopiwo, pseudoceny... lepiej było juz do teatrzyku zaglądnąć, czy do oriona, a jak sie pragnęło hardkoru to do oazy... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 30.04.07, 21:41 Oaze to pamietam doskonale !! Toz to kolo mojego bloku bylo i po brata chodzilem "bardzo" czesto :-)) A jakie aromaty tam byly jak sie wchodzilo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:44 peteen napisał: > proszę was, osatni raz tam było fajnie w 76, jak iwan dał w twarz kelnerce, nie iwan? a za co? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:49 Ja iwana nie znam to wiec musisz poczekac na Peetena :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:53 andrzej iwan, junior wandy, świeżo po podpisaniu kontraktu z wisłą, dał w szyję w stylowej, a że mu kelnerka podskoczyła, to ją prasnął, ukręcono łeb sprawie, bo to była nadzieja polskiej kopanej... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:55 peteen napisał: > andrzej iwan, junior wandy, świeżo po podpisaniu kontraktu z wisłą, dał w szyję > > w stylowej, a że mu kelnerka podskoczyła, to ją prasnął, ukręcono łeb sprawie, > bo to była nadzieja polskiej kopanej... Pasuje Twoja sygnaturka do tego wpisu jak w morde strzelił :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:58 peteen napisał: > andrzej iwan, junior wandy, świeżo po podpisaniu kontraktu z wisłą, dał w szyję > > w stylowej, a że mu kelnerka podskoczyła, to ją prasnął, ukręcono łeb sprawie, > bo to była nadzieja polskiej kopanej... sodowa mu uderzyła Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 12:59 polski0001 napisał: > Ja iwana nie znam to wiec musisz poczekac na Peetena :-)) > długo nie musiałam czekać Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:01 ja_nova napisała: > polski0001 napisał: > > > Ja iwana nie znam to wiec musisz poczekac na Peetena :-)) > > > długo nie musiałam czekać > > Szybki Peeten :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:02 polski0001 napisał: > > > > > długo nie musiałam czekać > > > > Szybki Peeten :-)) > dziś mój szczęśliwy dzień;) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:04 > dziś mój szczęśliwy dzień;) > > A dopiero sie zaczyna (mozna powiedziec) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:05 polski0001 napisał: > > > dziś mój szczęśliwy dzień;) > > > > > A dopiero sie zaczyna (mozna powiedziec) > w środku my som Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:07 > w środku my som Ten środek dla mnie zaczał sie nie tak dawno wiec dla mnie to prawie poczatek :-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:10 polski0001 napisał: > > > w środku my som > > Ten środek dla mnie zaczał sie nie tak dawno wiec dla mnie to prawie > poczatek :-)) > > hm odsypiałeś nocną balangę Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:17 > hm > odsypiałeś nocną balangę > Nie ja nie nic nie wlewalem w siebie Po prostu przy swiecie chcialem pospac troche dłuzej :-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:19 polski0001 napisał: > > > hm > > odsypiałeś nocną balangę > > > Nie ja nie nic nie wlewalem w siebie Po prostu przy swiecie chcialem pospac > troche dłuzej :-)) > > i udało się smacznego śniadanka Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:23 > i udało się > smacznego śniadanka > > Dziekuje i wzajemnie :-)) Ale pol godz temu skonczylem a tu zaraz obiadek bedzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:26 polski0001 napisał: > > > i udało się > > smacznego śniadanka > > > > Dziekuje i wzajemnie :-)) > > Ale pol godz temu skonczylem a tu zaraz obiadek bedzie :-)) typowy świąteczny dzień:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:30 > > typowy świąteczny dzień:))) > > Taki Świateczny ze za kilka godzin musze isc do pracy A to przeciesz Świeto pracy i chyba dobrze zaświetuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:34 polski0001 napisał: > > > > > typowy świąteczny dzień:))) > > > > Taki Świateczny ze za kilka godzin musze isc do pracy A to przeciesz Świ > eto > pracy i chyba dobrze zaświetuje !!! tylko obiboki to świętują;) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:36 > > tylko obiboki to świętują;) > > Z Ty pracujesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:38 polski0001 napisał: > > > > > tylko obiboki to świętują;) > > > > Z Ty pracujesz :-)) > nie obijam się Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:42 > nie > obijam się > Czyli co robisz mowia obijam sie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:48 polski0001 napisał: > > > nie > > obijam się > > > Czyli co robisz mowia obijam sie ?? > nic prócz siedzenia czytania pisania i myślenia;) obijam się - nie mylić z samobiczowaniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:52 > > obijam się - nie mylić z samobiczowaniem:))) > > O to cie nie podejrzewałem :-)) Ja uciekam na obiadek.. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 13:54 polski0001 napisał: > > > > > obijam się - nie mylić z samobiczowaniem:))) > > > > > O to cie nie podejrzewałem :-)) > Ja uciekam na obiadek.. > Pozdrowionka > smacznego i o deserze nie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 18:34 agnesrasmus napisała: > 10 Maja jade odwiedzic moje rodzinne miasto kochana Nowa Hute. A to jest miasto? ;-) Od którego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 22:55 A co wies????????????moze to zle zrozumiales w tym co napisalam ,ja wiem ze to troche zle napisalam ale inni wiedza o co biega a ty nie musisz sie tu duzy robic.Ogulnie to napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 22:59 Nie przejmuj sie Aga tu zawsze sie znajdzi jakis oszołom co bedzie sie nabijał z Nowej Huty Ale najlepiej zlać go z góry ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 23:02 a gdzie tu nabijanie? prawie 60 lat temu wcielono hutę do krakowa i przestała być osobnym miastem, a stała się dzielnicą myślę, że o to gościowi chodziło, nie przesadzajcie z tą naszą huciańską nadwrażliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 23:05 To ze dzielnica to chyba wszyscy wiedza ale to bylo bardziej nasmiewanie sie moim zdaniem :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 01.05.07, 23:08 Ja olewam tego typa z gury na dul. Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 00:04 polski0001 napisał: > ale to bylo bardziej nasmiewanie sie moim zdaniem :-)) Jesteś w błędzie :-) Bardzo lubię Nową Hutę i nie przyszło mi do głowy żeby się z niej naśmiewać. Peeten dobrze odczytał moje intencje, bo faktycznie chodziło mi o to że jest dzielnicą. Nie gniewajcie się już :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 00:09 > Peeten dobrze odczytał moje intencje Peteen, sorry za błąd w nicku Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 00:00 agnesrasmus napisała: > A co wies???????????? Nie gniewaj się Agnesrasmus, nie chciałem Cię urazić :-) Wypadłem jak czepialski typ a chciałem sobie tylko trochę zażartować. Wiem że wiele osób traktuje Hutę jak osobne miasto a mnie się do tego po prostu trudno przyzwyczaić. A Nową Hutę (zwłaszcza starą część) bardzo lubię i nie mam zamiaru się z niej naśmiewać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w NH :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 15:21 OK.przyjelam i sie juz nie gniewam ale ja sie tez zle troche wyrazilam.Napisalam ze rodzinne miasto ale mialam na mysli cos innego ,ogulnie chodzilo mi z tym miastem o krakuw ale to ze pochodze z huty dlatego tak napisalam.Ty tez sie nie gniewaj z tym co napisalam i dziekuje za zyczenia.Napewno milo spedze ten czas w naszej dzielnicy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 15:40 agnesrasmus napisała: > OK.przyjelam i sie juz nie gniewam Cieszę się bardzo i jeszcze raz pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 15:42 Dzieki za odpisanie i tez cie serdecznie pozdrawiam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 22:29 Agnieszka ale Kraków piszesie prze "ó" a taki byk jest nie do przejscia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 22:41 polski0001 - daj spokój... Aga ma swój "styl "...., a że "światowa" kobieta ... to przecież w kazdym wpisie się zauważa... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 22:52 Ja tez nie jestem poliglota ale KRAKUW przez "u" to naprawde nie da sie napisac !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 23:04 ja Cie bardzo rozumiem...., ale...jak ktos ma tak na bakier z " ortograwiom" ... no to co na to poradzisz......)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Wkoncu jade do Huty 03.05.07, 23:08 no nic juz sie nie czepiam :-)) Ps JAk samopoczucie ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: A dziekuję..... 03.05.07, 23:10 całkiem , całkiem... jutro jeszcze urlop.... więc troszke sie byczę.... a co z Twoimi winnicami ???.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: A dziekuję..... 03.05.07, 23:22 > z Twoimi winnicami ???.... )) > A własnie mi je zalewa bo od poniedzialku leje ale woda potrzebna bo juz w kranach brakowalo Jak tam remont :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: A dziekuję..... 03.05.07, 23:28 Remont już skończony... i całe szczęście..... No , sama nie wiem co powiedzieć z tym deszczem .... , pomyśl sobie , że tak trzeba..... p.s. W Krakowie deszcz by sie przydał....... ale nic sie nie zapowiada... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus [...] 04.05.07, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: A dziekuję..... 04.05.07, 23:00 Po pierwsze to ja zaczalem temat ze piszesz Kraków przez "u" a to nie ma znaczenia jaka masz klawiature !! Wiec miej do mnie jakies zale a nie do Goski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: A dziekuję..... 04.05.07, 23:05 widocznie to ma znaczenie bo u mnie sie nie da napisac u-zamkniete wiec jak i tobie to nie odpowiada to nie pisz ty do tego nic.Wasze sprawdzanie czlowieka na jaja idzie.Ja chce z ludzmi popisac a tu tylko nabijanie sie i poprawianie.Ja tego nie robie mimo tego ze inni robia tez bledy.Slicznie ci dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: A dziekuję..... 04.05.07, 23:07 A po drugie ona sie nie musi na ten temat udzielac z tym co ma napisane pod twoim nie jest mile-niech sie na swuj pysk patrzy a nie na muj.ok? Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: A dziekuję..... 04.05.07, 23:09 Ja nie przesadzam tylko wy tu przesadzacie-perfekt ludzie z polska ortografia i klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: A dziekuję..... 04.05.07, 23:10 Nacisnij "o" i alt zobaczysz co ci wyskoczy !! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesrasmus Re: Wkoncu jade do Huty 04.05.07, 23:21 Jak wam moja ortografia przeszkadza to po niemiecku bede pisac.A zamiast krakuw- z u otwartym bedzie pisane tak (KRAKÖW)-moze wam lepiej bedzie pasowalo.Pa i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Do Agnesrasmus : 07.05.07, 22:05 A wiesz..., ze jak byłam małolatem to mama często śpiewała : " Małgoska głupia ty.... "... Z czsem polubiłam tę piosenke...., a wiesz dlaczego ?? - poniewaz była wykonywana z miłościa ...., i pewna przekorą..... .. nie było tam złych intencji..... p.s. kazdy człowiek w zyciu popełnia jakieś błędy..., jedni ortograficzne .., inni lżejsze..., a jeszcze inni ...., takie , ze czasem wstyd o nich mówić. To wszystko jest naturalne....., mamy prawo do wszelakich błędów..., a jak sie już u siebie takowe zauważy..., i nic na to poradzić nie można ..., to najlepiej się samemu z nich... po prostu pośmiać. Najśmieszniej .. obarczac za to winą innych.... Wszak...złej baletnicy...to nawet rąbek...... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś