krzychut 09.05.07, 11:12 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,4116062.html Bardzo ładny wynik: 3,37 o 10 rano! Nieźle musiała zabalować! Ale jak się ma takiego serialowego męża-jełopa to trzeba się czasami oderwać od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Zuch kobitka! 09.05.07, 11:58 Zawsze ją lubiłem....a teraz szczególnie.... 3 promille i do lotniska dojechała... chyba ... mam nadzieję, że własnym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Zuch kobitka! 09.05.07, 12:19 Chyba nie w charakterze kierowcy! Przy takiej ilości promilli trudno otworzyć drzwi do auta, chyba że ma na czipa a o rozrusznik oparła się czołem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Jakby na to 10.05.07, 19:56 nie patrzeć ....kiepska wyszła dość kiepsko..., i wynik też kiepski... O ile mnie pamięć nie zawodzi , onegdaj pisałes , że rekord ...to kilkakrotność tych trzech z hakiem....) p.s. no chyba... ze inna miarą liczy sie płeć niepiękną......a to już zupełnie zmienia obraz......)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jakby na to 10.05.07, 19:58 no ale nie o 10 rano, nawet takie dziadki jak skks, krzychut, czy ja wymiękają... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Jakby na to 10.05.07, 20:02 NIE WIERZĘ... ))) p.s. może nic nie spała ... , albo tak dużo wypiła..., ze rano musial być mocny zasilacz..., pozostaje też prawdopodobieństwo...że miala na przykład kilkudniową - ciągłą impreze. Nie zbadane są wyroki..... ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Jakby na to nie spojrzec 10.05.07, 20:58 to obraz i wynik faktycznie kiepski ale w pelni oddajacy mozliwosci jakie spoleczenstwo ofiarowac moze obecnej ekipie...moze to plotka ale z bolu pila . Po wiadomosci kto otrzymal nominacje bez teki... trudny Odpowiedz Link Zgłoś