Dodaj do ulubionych

Prywatne uczelnie nęcą studentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:35
a czyżby KSW nie pokusila sie o zdolnych.. gdzie jej propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.icm.edu.pl 09.05.07, 22:49
      KSW to maszynka do robienia pieniędzy, więc poziom maja głęboko w dupie jak
      zresztą widać.
      • Gość: nikt Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.n4u.krakow.pl 10.05.07, 00:01
        i widać, że znów wypowiadają się osoby, które nie mają pojęcia o czym mówią... a
        gdy widzą ksw, to od razu Majchrowski im na myśl przychodzi...

Dorośnijcie!
        • Gość: Ja Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.icm.edu.pl 10.05.07, 09:58
          Tak sie składa, że mam kliku znajomych na prawie na KSW i wiem jak to wygląda w
          praktyce. Ta szkoła to jedno wielkie nieporozumienie. Mając kasę można spokojnie
          skończyć tam studia, bez zaglądania do książek. Taka jest prawda.
          • Gość: student Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:10
            chyba niegdzie nie studiujesz jeśli w to wierzysz- pewnie i są studentami ale
            tymi wiecznymi
    • Gość: Anka Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: 62.68.55.* 10.05.07, 15:40
      No, na tak wybitna uczelnie jak WSH to ja bym nawet za doplata nie poszla. Wiem
      moja kolezanka z pracy tam studiowala- szkoda tylko, ze mimo dyplomu z
      wyroznieniem nie potrafi nic. Nie odroznia kasa przyjmie od kasa ma!.
      Nie potrafi nawet wystawic faktury. Zreszta sama twierdzi, ze zmarnowala czas i
      pieniadze. Nie mieli zadnych cwiczen przez cale studia tylko same wyklady!!!.
      Zreszta szkola miesci sie w jednym malym budyneczku i miala problemy z
      uzyskaniem akredytacji. Przez ponad rok miala akredytacje warunkowa.
      • Gość: Gosc Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: 62.68.55.* 10.05.07, 15:52
        W pelni potwierdzam.
        W WSH dokladnie tak to wyglada. Ciasne salki bez wentylacji na 60 osob. Pusta
        biblioteka, przedpotopowa pracownia komputerowa (spotkasz nawet 486), brak
        srodkow audiowizualnych. A jak chcesz umowic sie na konsultacje to musisz
        objechac pol Krakowa, bo na na uczelni nie ma nawet miejsca, gdzie wykladowcy
        mogliby usiasc i poczekac na studentow. Tak wiec czesciej bywa sie na AE niz w
        swojej uczelni. Gdyby nie pani Lorenowicz to konczac te szkole nie odroznialbym
        nawet mikro od makroekonomii.
    • Gość: jusiaczek Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 16:25
      KSW potrzebuje bogatych, a nie zdolnych...
    • Gość: ? Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: 213.134.181.* 12.05.07, 13:32
      buahaha, jakoś mnie to "nęcenie " nie rusza

wystarczy zwykła kalkulacja, gdzie masz szanse i gdzie ci się uda rozwinąć
      zainteresowania i gdzie dostaniesz szansę (po nieudanym zakończeniu liceum...),
      więc to nie znaczy, że po prywatnych wychodzi banda obiboków, na pewno nie po
      WSEI w Krakowie
      • Gość: in_k Re: Prywatne uczelnie nęcą studentów IP: *.gnupg.org 14.05.07, 12:24
        Ja studiuje na Collegium Civitas (uczelni płatnej) socjologię i spotykając na
        różnych konferencjach czy dyskusjach studentów UW zawsze się załamuję ich
        poziomem wiedzy. Nie twierdzę przez to że nie istnieje probem uczelni płatnych-
        gdzie uczyć się nie trzeba, wystarczy płacić, a że uczelnie państwowe są
        beznadziejne. Uważam tylko że czołówka uczelni płatnych już dawno w ten sposób
        nie funkcjonuje, a różnice między uczelniami płatnymi a państwowymi są podobne
        jak między państwową a prywatną służbą zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka