peteen Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:11 a syrenę bosto? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:29 A jeszely bosto to z przyjemnościom mniemam nic naprzeciw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:34 A jeśli na przeciw syrenki będzie stała warszawa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:44 A tu Waćpan zadałeś mi ćwieka prosto w serce,ale jam jest morfi z Polski i na tak postawione pytanie w sposób yntelygentny postaram siem odpowiedzieć,hm..hm.. Odpowiadam więc.... To zależy czy będzie to Warszawa Garbus czy Warszawa 232 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:47 Waćpani jak już co:) To taka stara szara Warszawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 12.05.07, 00:00 Nie znam żadnej starej i szarej,hm....być może powinienem sięgnąć tam gdzie wzrok nie sięga czyli do jaskini smoka ale nie,tak być nie musi! Smoczku proszę Ciebie nie zabieraj nam tej dzierlatki,bo chociaż jak powiada nikita.nika chociaż ona stara to przeca taka piękna i ma wszystko na swojem mniejscu. ;) Widziałem ją i w telewizji wygląda lepiej niż w rzeczywistości,no.... No to proszę nie zjadać Syrenki bo my tu tęsknimy i proszę nie dolewać jej już do kieliszka calvadosu bo ma słabą głowę i proszę ją odesłać nam z ogonkiem. Możecie zostawić sobie Neptuna i Kopernika,tym bardziej że Kopernik była kobietą jak powiadają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 12.05.07, 00:04 Jak dziewica to już po niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 12.05.07, 00:12 nikita.nika napisała: > Jak dziewica to już po niej:) łoooomatkooooo złota rybko w takim razie ratuj ją Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 12.05.07, 00:15 Złota rybka to "ściema":) Uwierz mi na słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Eh, niechcieliście słuchać Morfiego :( 18.05.07, 23:57 to teraz jest pasztet ... miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4144188.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:48 Przepitraszam po warśafsku Waćpanna szacunek winienem i głowę pod topór za wpadkie tom podłożyć żem ciem potraktował zwracając się do Waćpanny w rodzaju męskiem,wybacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 11.05.07, 23:55 hmmm.. Wybaczyć Waćpanu to przyjemność dla mła:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfeuszu.... 12.05.07, 00:55 No,proszę... Mam nadzieję że mnie jutro hufce zbrojne które na przepustkie w poszukiwania mniodów pitnych,absyntów,ognistych płynów porozłaziły nie rozwalcują nad rańcem jak już wyczeźwieją... Póki co darz bóbr i czuj swój chuch i wogóle tam take moto fajne pomniki więc... Sarenko Syrenko moja ganiaj tam gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nie przenoście nam Syrenki do Krakowa :) 19.05.07, 00:01 Powiem na tę okoliczność jeszcze jedno wracaj do mnie biegusiem Syrenko,parę seansów terapeutycznych i się wszystko wyprostuje...to ja mówiłem Profesor Doktor Wiktor Wektor Doktor Traktor Odpowiedz Link Zgłoś