trudny2002 12.05.07, 00:08 pewnie poszli spac pewnie poszli ...no dobra powiedzmy ze spia bez ruchu... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Myslisz o jakiejs ruchawce zjednoczeniowej? 12.05.07, 00:16 A to moze byc aktualne/ W tak szalenie meskim gronie to wydaje sie ryzykowne...nawet torunsko traca wysokim rydzykiem...powiedziec mozna pierniczona historia...z nadziwka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Myslisz o jakiejs ruchawce zjednoczeniowej? 12.05.07, 00:27 co zas do tych toruńskich ...to i pierniki .. i nawet te dosłowne pasują...... Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Myslisz o jakiejs ruchawce zjednoczeniowej? 12.05.07, 11:50 Zaglądam rzadko na to forum, więc może sprawa została już wyjaśniona (tu albo na innym forum), ale mimo to zapytam: czy gosia.43 to drugi nick trudnego? Bo wygląda to jakby sam ze sobą rozmawiał (w wielu założonych wątkach). :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 nie ma pewnosci ale to mozliwe... 12.05.07, 15:32 Gosia i Trudny , to moglaby byc jedna postac z tym ze raczej okazjonalnie... jestem zwolennikiem tej teorii trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: widzę......panowie..., 12.05.07, 16:23 że karty zostały już rozdane ?! p.s. czy mam coś tu do powiedzenia. ..... ))) - trudną choć wielką sztuką jest umieć cieszyć się tym , co człowiek posiada... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: widzę......panowie..., 12.05.07, 16:25 karty rozdane, a kości rzucone... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: widzę......panowie..., 12.05.07, 16:37 Lepsze rzucone kości..., aniżeli bzdurne opieranie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: widzę......, 12.05.07, 16:38 ale nie potrafie sie oprzec...no trudno Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: widzę......, 12.05.07, 16:42 mozna podobno o laske...ale nie wiem czy potrafie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: widzę......, 12.05.07, 16:45 wszystko zależy od tej laski...,ale i osoba opierajacego nie bez znaczenia..i kąt napierania..,i siła nacisku..i...) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: widzę......, 12.05.07, 16:47 nacisk jaki potrafi laska wywierac bywa wcale milym juz jako doznania juz jako okolicznosc i w tym tez jest oparcie... trudny laska , laska , laska nebeska Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: widzę......, 13.05.07, 11:03 Tym razem odpowiem ja pierwsza... - Trudny jeszcze odpoczywa......ale zapewne wnet wpadnie i coś dopisze.... )) Jak było...- pytasz..., a dlaczego to w czasie przeszłym... ? No dobra...w szczegóły wchodzić nie będę.... ale...powiem , że....jestem pod niemałym wrażeniem.....)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 slonecznie, cieplutko, radosnie..., 13.05.07, 11:56 powiedzialbym bardzo lubie subtelnosc...a u kolegi jak/ po sniadanku/ Po sniadanku podobnie jak przed tez bywa zdrowo...jesli zdrowo... trudny gosi...gosi lapki... Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: slonecznie, cieplutko, radosnie..., 15.05.07, 10:02 Psiakrew, same skróty myślowe. Tym razem zaś chciałoby się coś przeczytać detalicznego, dobitnie - ale nieskrótowo - wyrażonego. Skróty zostawcie tematyce politycznej. Do klawiaturki! Jak to tam było czy jest z tymi wrażeniami: po i (nadal) pod? To super! Czyli nad... Co najmniej zaś na. Pod zaś to sub. A po - post. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: To przeciez te skróty... 15.05.07, 10:33 myslowe sa najtrafniejsze i najfajniejsze tyle jeszcze zawsze można dopowiedzieć..... Dawnoś pan nie zaglądał na forum.. i tak od razu szczegóły chcesz poznać.... Ciekawość wszak to pierwszy stopień... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś