wodnik74 28.05.03, 22:15 U mnie na przykład jest jeden, który cenię szczególnie - za nazwę ... "Mniam Mniam", oraz za wywieszkę na drzwiach, zeszłego lata: "Impreza zamknięta. W razie potrzeby pukać, donosimy piwo do ogródka" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 09:42 wodnik74 napisała: > U mnie na przykład jest jeden, który cenię szczególnie - za nazwę ... "Mniam > Mniam", oraz za wywieszkę na drzwiach, zeszłego lata: "Impreza zamknięta. W > razie potrzeby pukać, donosimy piwo do ogródka" :))) ja polecam akwarium, w któym kiedyś jedno akwarium się "rozszczelniło" i barman stał po kostce w wodzie z rybami :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:00 te gph akwarium to porzadny pub a nie bar osiedlowy no moze bylby porzadniejszy jakby zdjeli te sajdingi ze scian :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:15 marceliszpak napisał: > te gph akwarium to porzadny pub a nie bar osiedlowy > no moze bylby porzadniejszy jakby zdjeli te sajdingi ze scian :) a co Ty wiesz o akwarium.. mieszkasz gdzieś w bloku daleko i opowiadasz..:) a sajdingi to jest pikuś - w sali zwanej na nasz własny użytek "klubową" jest ściana zrobiona z pianki konstrukcyjnej, podświetlona od tyłu żarówkami - to jest dopiero czad inwencja twórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:18 a u mnie żaden bar nie utrzyma sie dłużej niż 3 miesiące, w końcu menele i tak walną z gwinta pod sklepem, a"nie bedom przepłacać"... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:21 peteen napisał: > a u mnie żaden bar nie utrzyma sie dłużej niż 3 miesiące, w końcu menele i tak > walną z gwinta pod sklepem, a"nie bedom przepłacać"... czyli robią sobie tzw. bar otwarty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:26 peteen napisał: > a u mnie żaden bar nie utrzyma sie dłużej niż 3 miesiące, w końcu menele i tak > walną z gwinta pod sklepem, a"nie bedom przepłacać"... a niemenele? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:39 ci walą w kocioł w zaciszu domowym (ja ostatnio muszę zapychac do hotelu twierdza, gdzie z pipy pilsnera leja tyskie: "bo to ten sam browar")... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:44 peteen napisał: > ci walą w kocioł w zaciszu domowym (ja ostatnio muszę zapychac do hotelu > twierdza, gdzie z pipy pilsnera leja tyskie: "bo to ten sam browar")... a poile? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:45 bez róznicy chyba, po piatce... ździercy... skks tez zdiera w kryspinowie (kaiser 5, królewskie 4) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:57 peteen napisał: > bez róznicy chyba, po piatce... ździercy... > skks tez zdiera w kryspinowie (kaiser 5, królewskie 4) powiedz jeszcze, że w plastikach?? fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:06 no, u skksa tak, bo gdzieżby miał myć szkło ?... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:08 peteen napisał: > no, u skksa tak, bo gdzieżby miał myć szkło ?... to ja wymiękam. nie skorzystam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:11 zara, zara... pojedziemy tam kiedyś wszyscy i podłączymy cię bezpośrednio do pipy, ok ?... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:27 peteen napisał: > zara, zara... pojedziemy tam kiedyś wszyscy i podłączymy cię bezpośrednio do > pipy, ok ?... hm. byle nie kroplówką.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:11 peteen napisał: > no, u skksa tak, bo gdzieżby miał myć szkło ?... w jeziorze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:33 marceliszpak napisał: > mam barmana z akwarium :) nazywa się Józek Pirania, czy Zenon Sumik? a może Stasiu Glonojad? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 10:36 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > mam barmana z akwarium :) > > nazywa się Józek Pirania, czy Zenon Sumik? > a może Stasiu Glonojad? nie tak , ale podobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 11:02 Jeszcze lubię bary na Żabińcu, a zwłaszcza pizzerię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 12:15 ta kole bankomatu PEKAO SA jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: No a bary osiedlowe? 29.05.03, 15:51 no daja tam zaaaaaaaaaajebiste lazanije Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: No a bary osiedlowe? 30.05.03, 09:10 a i zywiec wczoraj byl zacnego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś