Gość: balsen Tajster przygotuje nam Euro IP: *.autocom.pl 22.05.07, 22:53 ...no to o euro w krakowie już możemy zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwg Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.ghnet.pl 22.05.07, 23:27 nie ma logicznego i racjonalnego tłumaczenia dlaczego Majchrowski ciągle obsadza go na stanowiskach urzędniczych to ,że potrafi niekonwencjonalnymi metodami wykonać oczekiwania prezydenta źle świadczy o prezydencie , który jak dziecko z uznaniem wyraża się o nim ,że nocami kontroluje wykonawców otóż dobrze by było abyś pan zrozumiał ,że sprawny urzędnik tak sobie organizuje pracę , przetargi , odbiory że nie musi na ostatnią chwilę rozstrzygać przetargów i nocą kontrolować wykonawców po to są przepisy ,aby urzędnicy je respektowali i w ustalonej formule sprawowali swoje funkcje na ich tle ten wypada super jeden organizuje przetarg na posadzenie dębu a ten podzwonił po firmach ,postraszył ,że jak nie zasponsorują drzewa to on im wybierze piórka , kontrolując nadgorliwie wykonanie umów później przez rok zatrzyma zapłatę i po firmie co z tego jak po 5 latach firma wygra w sądzie jak już zbankrutuje w między czasie jak to ma być wzór urzędnika to pogratulować wizji pracy urzędu panu prezydentowi , który jest , o ironio , profesorem prawa i adwokatem ale jak zamiast urzędować ciągle prowadzi się knowania i ciągle podziemia Rynku śnią się po nocach i ten głos obiecałeś , to później brak czasu na pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.05.07, 07:11 racja, jak się chce rządzić ludzźmi po swojemu i gospodarsku to czemu sobie firmy nie założył ani do prywatnej firmy na dyrektora nikt go ni wziął tylko ciągle w okolicy urzędu się kręci a w urzędzie najszybsza kariera dziś na lodzie i zwolnieniu lekarskim a jutro już dyrektor i władca pełną gębą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Tajster przygotuje nam Euro IP: *.chello.pl 22.05.07, 23:31 ...Tajster ty tylko umiesz dbać o swoją dupę wieśniaku ... co do tej pory zrobiłeś nierówną wielicką , bora i dawną telewizyjną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Tajster do lasu!! IP: 195.150.133.* 23.05.07, 13:24 Oj nie! Lasu szkoda! Tajster na Spietsbergen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Tajster do lasu!! IP: *.chello.pl 25.05.07, 16:21 Szkoda Spitsbergenu. Bardzo dobrze że Tajster odpowiada za przygotowanie Krakowa do EURO 2012 w Krakowie bo mamy gwarancję że tej imprezy w Krakowie nie będzie i nie zrujnują nam miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka jedna I super:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:46 To i Bogu najwyższemu chwała!!! Wcale mi się to EURO 2012 pod Wawelem nie usmiecha, ale ten go położy na 1000%. Mogę spać spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwekr Re: I super:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:52 hehe, to mielismy euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: I super:))) IP: *.chello.pl 25.05.07, 16:19 A juz myslałem że jestem jedynym przeciwnikiem EURO 2012 w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojetrzygrosze Re: I super:))) 25.05.07, 16:25 Gość portalu: krakowianka jedna napisał(a): > To i Bogu najwyższemu chwała!!! > Wcale mi się to Euro 2012 pod Wawelem nie usmiecha, ale ten go położy na > 1000%. > Mogę spać spokojnie Z czego Ty się tak cieszysz? A może Ty jesteś nie krakowianka a np. wrocławianka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.ghnet.pl 22.05.07, 23:58 podobno już kilku tłumaczy języków obcych do tego zespołu planują no bo ten ani me ani be ani kukuryku pewnie się wkrza bo jest podejrzliwy a nie będzie mógł sprawdzić co tłumacz tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
mokumek Re: Tajster przygotuje nam Euro 23.05.07, 00:36 Mam wrażenie, że ten człowiek ma jakieś "haki" które mógłby wykorzystać w razie zagrożenia dla jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przez takich idiot Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 00:40 przez takich idiotow jak ty sprawy sie tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Tajster przygotuje nam Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 01:23 Po dotychczasowych osiągnieciach p. Tajstera w 2012 roku okaze się, że EURO w KRK jest nielegalne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByleNieEuro Super!! Tajster jak zwykle zawali i unikniemy zja- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 04:05 zdu chamstwa z całej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar a to się pośmiejemy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 04:21 jak to już kilka razy bywało-ubaw po pachy - jak z tą gołoledzią niedawno chociażby. Wkrótce też zostanie pewnie mianowany przez obecnego prezydenta na swego zastepcę i równie skutecznie jak dotychzcas wspierany w tym. W związku z tym, będzie to już nie Jan Tajster, a Pan Jan Tajster. Pan ten kolejny raz będzie zdobywał szlify w trudnych warunkach, a jest obawawa że poza tym że będzie to w pełni na nasz koszt, to również wyjdzie z tego tyle co z dotychczasowych jego działań - z raczej żenującą kompromitacją dla miasta w świetle tego czym ma się ten Pan zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś chyba podpadł ten Tajster jakiemuś pismakowi IP: *.chello.pl 23.05.07, 06:05 bo jadą po nim, jak po burej suce. Jakoś nie wypomina się wcześniejszych paraliży zimowych miasta, pod zarządami poprzedników Tajstera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: chyba podpadł ten Tajster jakiemuś pismakowi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.05.07, 06:40 jadą po nim bo jeszcze nigdy paraliż miasta nie powstał z winy dyrektora , tóry nie mając do tego kwalifikacji , sam chciał dać hasło do odśnieżania i zrobił to za późno to nie było to samo co alejki na cmentarzu a ten uwierzył w siebie ,że jest taki orzeł to wyciął takiego rła ,że wszyscy do dziś pamiętają za inne , niepublikowane zasługi nadal jest podręcznym prezydenta ,który po to go mianował dyrektorem od dróg ( już chyba 5 dyrektorów było za Majchrowskiego w tym tylko jeden drogowiec), aby kopał mu Rynek , stadion Wisły i zobaczymy co jeszcze może pełnynocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekk nie o to chodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:21 to że zawalił to jedna sprawa, a to z jakim tupetem wypowiadał się w telewizji, oczywiście nie przeprosił za paraliż komunikacyjny tylko jeszcze się rzucał przed kamerami, wyglądał jak naćpany, albo pod wpływem etanolu, a nie pamiętasz jak byłrzekomy zamach na jego życie bo któs odkręcił koło w jego służbowym aucie? wtedy ten butz powiedział że całe szczęście bo jego kierowca zwykle jeździ bardzo szybko (publicznie przyznaje że jego kierowca łamie przepisy) i o to właśnie chodzi, wzór tupeciarstwa i cwaniactwa a że jest niezatapialny jak ANIOŁ z alternatywy 4 to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we45 Re: a to się pośmiejemy .. IP: *.ghnet.pl 23.05.07, 06:30 Panem to się trzeba urodzić , co jemu nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: a to się pośmiejemy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:03 > W związku z tym, będzie to już nie Jan Tajster, a Pan Jan Tajster. A w niektórych kręgach Jan T. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Buahahahahahahaha!!! IP: *.77.classcom.pl 23.05.07, 06:47 Tajster może nawet zagrać w reprezentacji Polski! Powiem Wam jakby załatwił wygraną - najpierw nałożyłby na drużynę przeciwną kary, a potem ich zaszantażował! Tymi metodami zawsze pracował - efekt murowany! Wygralibyśmy z Anglią, Holandią i Włochami! ;-))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Buahahahahahahaha!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.05.07, 06:53 tak , to dobry sposób nałożyć kary i czekać aż przyjdą z darami i nie płacić za usługi póki nie zmiękną i wtedy łaskawie podpisać przelew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotharm Re: Buahahahahahahaha!!! IP: *.eranet.pl 23.05.07, 07:40 piszecie tu oróżnych sprawach i spostrzeżeniach nt. dyrektora/pełnomocnika JT nie zdając sobie sprawy tak naprawdę jaka odpowiedzialność spoczywa na rękach osób, które zajmą sie przygotowaniem EURO to nie jest kwestia pełnomocnika, to jest kwestia powołania całego Biura jesli nie nawet Wydziału , który zajałby sie kompleksowo przygotowaniem do tego wydarzenia. Oczywistym jest, że sam Pełnomocnik nie wystarczy, a w żadnym razie nie gwarantuje sukcesu osoba JT. Mozna mieć jedynie nadzieję, że PMK nie podpisze tej nominacji. Zespó/Biuro organizacji EURO powinno już pracować, juz przedstawić strategiczną wizję "ugryzienia" problemu EURO - to jest za 5 lat - tylko 5 lat!!! tu nie można sobie pozwolić na samowole budowlane i nieodśnieżone ulice. Tu musi być praca zespołowa, ponad podziałami politycznymi, a przede wszystkim chęć i gotowość do rozmów i dyskusji - otwartość. To kolejna ceche, której JT nie posiada. stawiam więc pytanie: - czy mamy mieć w Krakowie Pełnomocnika ds EURO na następne 3 lata (czyli do końca kadencji)- czy potrzeba nam może kogoś, kto za pomocą wsparcia odpowiedniej struktury przedstawi strategię działania i w końcu pokarze, że Kraków jest stołecznym i królewskim miastem.....????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamski Tajster o to sprawa Euro Skończy się wProkuraturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:31 i znów weźmie łapówy z naszej kasy Panowie Radni zakazać pracy tajstera w Krakowie podrzydcie go do warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Spalić Tajstera Na Stosie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:40 Popieracie Pomożecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berett to żart prawda ?! IP: *.net 23.05.07, 08:52 ja chyba dalej śpie i mam koszmar ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:03 Ten facet musi mieć mocne haki na Majchrowskiego, że ten go tak promuje i nie zważa na jego totalne beztalencie i głupotę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelmer Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.107-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 23.05.07, 09:12 patrz pan a ja głupi myślałem że o monety euro chodzi O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Tajster przygotuje nam Euro IP: 149.156.31.* 23.05.07, 09:17 Nie wiem czym zauroczył Pan Tajster Pana Prezydenta Majchrowskiego ale nasz Pan Prezydent zachowuje się jak osoba zakochana - jest ślepy i głuchy. Tak obcesowego w obyciu i niefachowego urzędnika jak Pan Tajster można ze świecą szukać a pomimo to ma niebywałe chody u Prezydenta Krakowa. Panie Prezydencie gratuluję gustu i wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birtha Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:25 Niezatapialny, sialalalala, niezatapialny sia lalalalala paranoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko46 Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: 82.160.240.* 23.05.07, 10:09 Zablokował Olszańską i Rakowicką i nic mu za to .Trzeba mu doradzić żeby zablokował Prandoty i Grzegórzecką może to mu pomoże w dymisji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolo Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:31 tajster na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Tajster przygotuje nam Euro - niechybnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:51 krakuska albo z oddali pisze, albo już wróciła, albo wcale nie wyjachała-chociaż bardzo zamierzała, niemniej jednak pisze: > Nie wiem czym zauroczył Pan Tajster Pana Prezydenta Majchrowskiego ale nasz Pan Prezydent zachowuje się jak osoba zakochana - jest ślepy i głuchy. ...... > Panie Prezydencie gratuluję gustu i wyboru. -może Pan Jan jest po prostu chłopakiem miłym w bliższym poznaniu i w dotyku i to może panów tych tak mocno i wbrew przeciwnościom losu od dawna łączy - coś na rzeczy jest niechybnie ... Ciekawe czy np. lubią dotykać swych bród .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Tajster przygotuje nam Euro IP: *.wzg.kolornet.pl 23.05.07, 10:17 Ten człowiek to porażka. Wiem cos na temat tego jak traktuje ludzi. Dla niego ludzie to przedmioty. ten człowiek dawno powinien przestać kierować ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmm Tajster przygotuje nam Euro IP: *.ghnet.pl 23.05.07, 10:24 Majchrowski!!!Wywal tego jegomościa i to jeszcze dzisiaj!!!!!Dość już kompromitacji w wykonaniu tego"leśnika"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTO KOGO ? Re: Tajster przygotuje nam Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:05 To Tajster moze "wywalic" Majchrowskiego -tyle mial "wpadek" i w dalszym ciagu jest nie zatapialny,musi miec mocne "kwity"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Panie Majchrowski - serdecznie dziekuję! 23.05.07, 10:30 Do dzisiaj martwiłem się, czy Kraków ma jeszcze szanse na organizacje Euro2012. Z jednej strony ogromna nadzieja, z drugiej obawa, że tradycyjnie nic się nie uda załatwić. Ciężko się żyje w takiej niepewności i bardzo Panu dziękuję, że Pan mnie z niej wybawił. Wszystko jasne, Tajster bierze się za organizację więc jak Amen w pacierzu - wszystko sp...li. Nie muszę się już denerwować. PS. Ten facet jest przeznaczony do rzeczy wielkich. Na Saharze pod jego rządami zabrakło by pewnikiem piasku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juana19 Tajster przygotuje nam Euro IP: 194.150.96.* 23.05.07, 12:39 czy to jakis zart? wszystko czego sie dotknal bylo nieudane, niekompletne, albo niezgodne z prawem...dobrze nam to wrozy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO Tajster przygotuje nam Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:52 Krakowianom gratulujemy prezydenta i jego marionetek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Tajster przygotuje nam Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:03 ... Tajster to człowiek o głębokiej psychozie niedowartościowania która w przybiera formy dewiacji psychicznych; człowiek niezrównoważony oraz nie przygotowany .... - oczywiste jest że tak poważnych funkcji pełnić nie powinien. Wylgarność jaką prezentuje całkowicie przekrśla go w kontaktach z liczącymi się inwestorami, w tym kontekście trudno mówić wogóle o współpracy... Obecna władza to dramat Krakowa któego skutki odczuwane sa już obecnie, choć siły nabiorą dopiero za 5-10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki Tajster przygotuje nam Euro IP: 195.150.133.* 23.05.07, 13:11 Ja sądzę, że on musi mieć "solidne haki" na naszych włodarzy, a zwłaszcza na pana prezydenta, bo inaczej trudno wytłumaczyć tę jego niezatapialność! Odpowiedz Link Zgłoś