Dodaj do ulubionych

Pani Aniu ! Jak ja Pani

05.06.07, 09:02
bardzo współczuję..i patrząc głęboko w pani nienawistne i zagubione oczy
oraz obserwujac pani wyraz twarzy.... -
wiem juz dlaczego zaden męzczyzna i żadna kobieta nie mają prawa do
czerpania jakiejkolwiek przyjemności z seksu...
Obserwuj wątek
    • kwakwarakwa Ależ Gosiu.43, odrobinę wyrozumiałości dla tej 05.06.07, 09:17
      pani (?), toż ona nie jest winna tego, że o niej piszą w podręczniku
      psychopatologii, albo też w katalogu dewiacji... wypada się ze smutkiem
      zastanowić, kto miał większy wpływ na poglądy tej pani (?) - rodzice, szkoła,
      czy kościół? Zapewne wszystko razem, charoszewo pa niemnożku.

Swoją drogą, nasuwa się pewien komentarz rodem z filmu "Seksmisja":

"(...) sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały!". W przypadku pani (?) S.
      to jakoś dziwnie zrozumiałe, być może w grę wchodzi wariant bardziej ekstremalny
      (tzw. opcja zerowa ;) ) i posłanka dalej trwa ze statusem virgo intacta z szansą
      na rychłą beatyfikację w obliczu cudu niepokalanego poczęcia (a może jednak
      partenogeneza??? jak sądzicie, siostry?), co bolesne dla niej, a przykre (lub
      śmieszne) dla społeczeństwa. Podkreślmy: społeczeństwa zdrowego na ciele i
      umyśle. Czego nie da się powiedzieć o pani (?) S.

Ktoś się rozminął z epoką, najwyraźniej. Na terapię już zdecydowanie za późno...
      i NFZ raczej nie sfinansuje, chyba, że z budżetu przeznaczonego na badania
      archeologiczno-medyczne. Następna stacja: Wniebowstąpienie. Albo Kobierzyn.
    • luckystrike Re: Pani Aniu ! Jak ja Pani 05.06.07, 09:26
      Pani Ania z pewnością wie co mówi. Pomimo wielokrotnych aktów seksualnych się
      nie rozwinęła. Widać , że to co mówi poparte jest latami eksperymentów. wszystko
      wzięła na siebie, abyście nie musieli juz bładzić! Wdzięczności troche!!!
      ten seks pozamałzeński, bez miłosci, w kombinacjach rozmaitych-
      • wielodzietna30 Re: Pani Aniu ! Jak ja Pani 05.06.07, 09:53
        Bardzo trafnie kolega lucki to ujął :o)

Jednocześnie sugeruję, aby w myśl słów posłanki S. kolega lucki
        dodatkowo "wyeksponował to, co ma piękne"... w narodzie, oczywiście.

• 333a3 Czy seks jest zły, bo nie rozwija?.. tak jest zły. 05.06.07, 10:01
          kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/51,53581,3203275.html?i=0
          • luckystrike Re: Czy seks jest zły, bo nie rozwija?.. tak jest 05.06.07, 10:07
            333a3 napisał:

> kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/51,53581,3203275.html?i=0
            Powyższy wpis zgłaszam do usunięcia ponieważ zawiera link do stron ze zdjęciami
            dla ludzi pełnoletnich o mocnych nerwach o mocnych nerwach
            • 333a3 Re: Czy seks jest zły, bo nie rozwija?.. tak jest 05.06.07, 10:36
              Zgłaszam samokrytykę...Istotnie bardzo przesadziłem z tymi zdjęciami...
              Przepraszam ludzi wrażliwych i nie tylko, których zdjęcia te mogły zniesmaczyć...
              • zielonki Re: ohyda! 05.06.07, 14:54
                Admin!
                Delete!
                • dzika_roza7 Re: ohyda! 05.06.07, 19:18
                  popieram !
          • krzychut Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 11:25
            pani Sobeckiej i muszę przyznać jej rację.
            Seks jest zły, obrzydliwy, ohyda po prostu!!!
            Seks z panią Sobecką oczywiście.
            • wielodzietna30 Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 11:32
              I zapewne z jej powodu akcesoria zakupione w Tesco Tobie spadowywują?
              :o)
              • krzychut Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 11:39
                Dzieciaki nie pozwalają ci czytać ze zrozumieniem.
                Nie w tesco tylko w realu.
                Nie akcesoria tylko prezerwatywy.
                Przy tej pani nie dałoby się w ogóle założyć;)
                • gosia.43 Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 11:45
                  podobno sa takie sklepy gdzie aksesoria też już mozna nabyć...
                  ale niewiem czy to prawda :)))
                • kwakwarakwa Jedyna rada: nie patrzeć 05.06.07, 11:54
                  > Przy tej pani nie dałoby się w ogóle założyć;)
                  sądzę, że dałoby się, ale nie tam gdzie myślisz ;) ale na to, czym myślisz :)
                  Z wypustkami na nos a szczególnie oczy.
                  Najlepiej taką zimową, z podwójnym bieżnikiem dla ograniczenia widoczności do
                  zera. Mogłaby być taka o smaku mohairowym (wersja hardcore, po 22-giej).
                  A i tak prędzej pęknie Ci serce, niż....
                • wielodzietna30 Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 12:09
                  Niech Ci będzie, że w realu.
                  I nie chciałam tak obesowo o tych prezerwatywach... tak na głos. Znaczy się
                  gdyby nie spadowywały (kawał o zsuwaniu się znam w wersji, że spadowywują) to
                  może bym mówiła głośno.

A poza tym jak tylko słyszę o seksie to od razu głupieję i stąd te pomyłki...

Przy kobietach tak nienachalnej urody proponuję zakladanie prezerwatyw na uszy.
                  Dla podkreślenia ch... nastroju.
                  • krzychut Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 12:19
                    wielodzietna30 napisała:
                    > Przy kobietach tak nienachalnej urody proponuję zakladanie prezerwatyw na uszy.
                    >
                    > Dla podkreślenia ch... nastroju.

Z klawiatury mnię to zdjęłaś.
                    Byłbym wpisał wcześniej ale przez chwilę musiałem zająć się zarabianiem na kieliszek chleba;)
                    • gosia.43 Re: Patrzę na zdjęcia 05.06.07, 13:03
                      > wielodzietna30 napisała:
                      > > Przy kobietach tak nienachalnej urody proponuję zakladanie prezerwatyw na
                      > uszy.
                      > >
                      > > Dla podkreślenia ch... nastroju.

> krzychut napisał:
                      > Z klawiatury mnię to zdjęłaś.
                      > Byłbym wpisał wcześniej ale przez chwilę musiałem zająć się ....

no , no ,no - nie pomyślałabym , że aż takie akrobatyczne zdolności można
                      miec...:))))

chociaż :
              • gosia.43 Re: Ja naprawdę 05.06.07, 11:42
                staram się być tolerancyjna i daleka jestem by komukolwiek życzyć źle ... ale
                jak słucham - co mówi pani Ania - reprezentujaca poniekąd jakiś tam
                elektorat - to zastanawiam sie czy płakac , śmiac się ..czy zignorować...

p.s. ludzie - proszę Was - idźcie do następnych wyborów!
                • 333a3 Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 13:00
                  Jak Kaczyński rozważa obniżenie progu wyborczego...
                  • zielonki Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 14:59
                    Urny tez mają byc niżej!
                    • tramwajarz7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 19:51
                      te urny co nizej to mozna zakopac...
                      tramwajarz
                      • dzika_roza7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 19:58
                        albo proch rozsypać...
                        • tramwajarz7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 19:59
                          albo kij w szprychy...
                          tramwajarz z wiatrem w oczy
                          • dzika_roza7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 20:03
                            a co zrobimy z pedałami od rowera ?
                            • tramwajarz7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 20:06
                              to do wyborow wolno na rwoerze?
                              A zpetem w ustach tez?
                              No a jak Jarkacz sie nawdycha to mu szlag trafi zdrowie...a to chlop na schwal
                              i taki krzepki jak brat...
                              Pedaly nie moga zbilzac sie do urn...
                              bo potluka
                              tramwajarz wiozacy i urne i siateczke z piwem i chleb...oraz jaja surowe kurze
                              • dzika_roza7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 20:09
                                ja tez pedałow nie lubie...a na jajka uwazaj tramwajarzu - bo w czasie jazdy
                                moga sie zgnieść )
                                a szkoda ..
                                • tramwajarz7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 20:11
                                  nie czas zalowac jaj gdy plona...no powiedzmy usta gorace...
                                  tramwajarz uwaznie wiozacy
                                  • dzika_roza7 Re: Co z tego, że pójdziemy do wyborów?? 05.06.07, 20:16
                                    dobry z Ciebie lejcowy - tramwajarzu - i dobrze zeby jajka swiezutkie
                                    dowieść ..dbaj o nie )))
                                    • trudny2002 Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:18
                                      a na miescie ani tramwajow ani pasazerow...co to jest do k...n...
                                      trudny
                                      • gosia.43 Re: Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:22
                                        trudny - dlaczego to państwo tak swojsko dyskutujacye Ty tak krytykujesz...
                                        i dlaczego mówisz tak brzydko ?/ - Ty ..
                                        bądźże tolerancyjny...))
                                        • trudny2002 Re: Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:24
                                          bo ja lubie tych panstwo:)
                                          a o tolerancji mowy nie ma:)
                                          za nic...:) nie bedzie mi tu jaki tramwajarz...a co on medrzec jaki czy co?:)
                                          trudny
                                          • gosia.43 Re: Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:27
                                            no przeciez tramwajarzowi tez wolno.. ))a i ta róża znowu sie tak nie
                                            gniewała..- chyba ,,))
                                            • trudny2002 Re: Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:29
                                              platki ma ladne i taka obiecliwa z tymi kolcami...
                                              no dobra , ja tam wole roze:)
                                              trudny
                                              • gosia.43 Re: Panstwo sobie tu gadu gadu 05.06.07, 20:32
                                                płatki zostaw dla tramwajarza - przecież onegdaj sam mówiłes - ze on Twój
                                                przyjaciel jest..)))
                                                • henio56 stare babsko zazdrości innym przyjemności 06.06.07, 08:50
                                                  pewnie ma sny erotyczne i grzeszy z wibratorem
                                                  • dzika_roza7 Re: stare babsko zazdrości innym przyjemności 06.06.07, 09:06
                                                    eeee , jakby tak miała..to zazdroscić by może nie musiała
                                                  • dzika_roza7 Re: stare babsko zazdrości innym przyjemności 06.06.07, 09:08
                                                    no..zapomniałam dodac ,ze to tylko dodatek mógł być , no bo przecież nie ma -
                                                    jak silne ramiona męźczyzny ..
                                                    dzika róża

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka