trudny2002 05.06.07, 22:10 a spory deszcz nawet nie wie co potrafi... zwlaszcza jesli wodzie trzeba szybko splywac i nie ma miejsca dla wody... trudny Koscielisko i Witow chyba bez przyczyny ale dostaly deszczu za dwa trzy lata tyle ze w godzine... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:17 no popatrz..a w Krakowie ani kropli deszczu dzis nie spadło..chociaz jakas taka nieprzyjemna duchota i parno jak cholera.. Ale widział kto kiedys wpływ na aurę...- i nie ma sie co aż tak przejmowac tym na co wpływu nie mamy.. a na deszcz nie narzekaj...woda to zycie...i jej brak - ma niedwracalne skutki..) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:21 ja nie narzekam...pewnie jutro premier opowie goralom jak im pomoze...a oni sie zachwyca i wyschna...momentalnie... ofiar w ludziach nie ma...ale wody sporo... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:33 aż tak ?? - no to jestem z Wami , góralami...chwala bogu ,ze nic sie nikomu nie stało..a straty materialne ( nie lubie tego słowa ) ale ,że tak powiem - dotkliwe .. ale za to jutro Wam słoneczko przyświeci pewnie - i cos może osuszy....nalezy w to wierzyc ... zaewsze nalezy wierzyć w lepsze jutro...)))) - przeszłość jest historią , przyszłość - wyobrażeniem , teraźniejszość - cudem ... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:34 tramwajarze tez sie solidaryzuja z dzielnym ludem gor...a ze wyjatkowo no to pewnie i legendy powstana:) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:35 że jak? że niby zgórmysyny? no pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:40 wymylo wyplukalo gradem dalo zdrowo...no a jak sie bloto uprzatnie to pewnie i droga sie otworzy...ej szkoda gadac trudny A serio dalo zdrowo..i dobrze ze sie czlowiek nie wybieral gdzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:45 górą są, to i dawać musi, jeśli w chałupie ciepło, a i kropelka czegoś jest, to ja nawet lubię (to właśnie tam przeżyłem powódź bodaj 72 roku)... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:46 no i przyjmij to własnie tak ,ze nie skusiło Cie gdzies dalej..i to przyjmij jako dar losu..bo i w tym jakas iskra boża... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:52 no dlej to jest nie za dleko ale dobrze ze nie wyzej:) ale dzis nikomu sie nic nie chcialo... ej jaki swiat leniwy...okropnie:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 22:58 niewazne jak okreslone - czy dalej , czy wyżej..wazne ,ze jestes i nie stało Ci sie nic złego.. a i trzymaj sie ciepło i sucho..))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: deszcz potrafi niemalo 05.06.07, 23:00 pa:)byle nie za sucho:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś