violes1 08.06.07, 08:20 Poszukuję dobrego ginekologa , najlepiej na NFZ w okolicach osiedla Piastów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betti1981 Re: ginekolog -Piastów 08.06.07, 14:41 W Przychodni Rejonowej na os. Piastów dr Wróbel. Młody i ambitny lekarz , ciężko się do niego dostać booo wszystkie kobiety chcą być właśnie przez niego leczone ale naprawdę warto poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
labadziek Re: ginekolog -Piastów 08.06.07, 15:34 no nie wiem czy poszłabym do jakiegokolwiek ginekologa w przychodni!!!!! jak przeczytałam na drzwiach (właśnie w przychodni na Piastów) że nie używaja jednorazowych wzierników. odechciało mi się wizyty......:( Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: ginekolog -Piastów 10.06.07, 21:23 pójdę w poniedziałek ,mam nadzieję że nic na drzwiach pisac nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
betti1981 Re: ginekolog -Piastów 11.06.07, 16:37 Na tej informacji jest właśnie napisane , że używają tylko jednorazowych wzierników za który trzeba zapłacić 3zł. To są jedyne koszty , które należy ponieść idąc tam do lekarza. Też jakoś nie byłam przekonana żeby wybrać się do lekarza w przychodni ale jak się odważyłąm to jestem zadowolona. Tyko naprawdę polecam dr Wróbla. Odpowiedz Link Zgłoś
labadziek Re: ginekolog -Piastów 13.06.07, 00:05 Owszem pisze że jeżeli chcesz aby lekarz użył jednorazowego wziernika to trzeba zapłacic 3 zeta, a jeżeli nie zapłacisz 3 zeta to co...???? Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat_z_fioletowym_nosem Re: ginekolog -Piastów 13.06.07, 00:08 piastowie nie potrzebowali ginekologow. Mieli wiedzminow. Odpowiedz Link Zgłoś