gph 11.06.03, 14:32 myślę, że w ramch akcji społecznej wyleczyliby ją(jego) za pół ceny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:36 gph napisał: > myślę, że w ramch akcji społecznej wyleczyliby ją(jego) za pół ceny... > tak tak , tymbardziej ze ostatnio miala ciezkie chwile: - spoleczenstwo jej wypielo sie na jej kasandryczne mowy - przerznela dzisiaj prawie 500 pln - no i sie nie poopala bo zaraz bedzie padac - jezeli bedzie padac to nie zlapie jakiegos smakowitego cialka - jezeli nie bedzie smakowitego cialka to poziom frustracji seksualnej osagnie niebezpieczny poziom same nieszczescia , wiec pomozmy jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:38 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > myślę, że w ramch akcji społecznej wyleczyliby ją(jego) za pół ceny... > > > > tak tak , tymbardziej ze ostatnio miala ciezkie chwile: > - spoleczenstwo jej wypielo sie na jej kasandryczne mowy > - przerznela dzisiaj prawie 500 pln > - no i sie nie poopala bo zaraz bedzie padac > - jezeli bedzie padac to nie zlapie jakiegos smakowitego cialka > - jezeli nie bedzie smakowitego cialka to poziom frustracji seksualnej osagnie > niebezpieczny poziom > > same nieszczescia , wiec pomozmy jej :) Twoja terapia może jej stan pogorszyć. ja jej leczył nie będę. docteur tripis raczej też nie. może jednak zostawmy to specjalistom z babińskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:39 gph napisał: > Twoja terapia może jej stan pogorszyć. ja jej leczył nie będę. docteur tripis > raczej też nie. może jednak zostawmy to specjalistom z babińskiego??? a moze tak lewatywa ? ponoc dobrze zrobiona jest w stanie wyleczyc wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:41 tak, zupelnie jak dobrze zrobiona lobotomia Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:42 a może pijawki? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:44 a może do pieca na trzy zdrowaśki?? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:45 i skrzypcami po glowie...? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:45 bluetab70 napisała: > a może do pieca na trzy zdrowaśki?? o, to jest dobry, kołtuński zwyczaj. popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:46 kathy38 napisała: > a może pijawki? ale tylko w czopkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 14:48 jeżeli ma wapory, trzeba jej konbiecznie krwi popuścić. (niekoniecznie pijawkami :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 terapia... 11.06.03, 15:58 a może jak w szwejku płukanie żołądka rano i wieczorem a dotego zawijanie w mokre prześcieradło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: zróbmy jej plukanie żołądka połączone IP: *.chello.pl 11.06.03, 15:00 a moze ją po prostu zastrzelić.........najlepiej z procy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: zróbmy jej plukanie żołądka połączone 11.06.03, 15:02 jezeli idzie o zastrzelenie to najlepiej zrobic to deską. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zróbmy jej plukanie żołądka połączone 11.06.03, 15:06 boldhead napisał: > jezeli idzie o zastrzelenie to najlepiej zrobic to deską. albo armatą. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: zróbmy jej plukanie żołądka połączone 11.06.03, 15:07 albo kiścią winogron Odpowiedz Link Zgłoś
gph cholera, leczyć mamy!!! 11.06.03, 15:10 a nie sami narażać się na obrażenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak przeca ... 11.06.03, 15:12 przeca i tak wiadomo ze pacjent zejdzie przy leczeniu , wiec w ramach ozczednosci lepiej od razu ubic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: przeca ... 11.06.03, 15:14 no a satysfakcja...? ciagle slysze: "satysfakcja gwrantowana" wiec co jest do diabla...?!? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: przeca ... 11.06.03, 15:15 każdy satysfakcje gwarantuje sobie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
gph i właśnie z takim podejściem docteurem się nie 11.06.03, 15:20 zostaje. nieprawdaż docteurze tripis? nie ma przypadków beznadziejnych... są tylko beznadziejni lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni 11.06.03, 15:22 tak, tak... trzeba miec nadzieje praca lekarza zwlaszcza nagrodzona usmiechem pacjentki daje ogromna satysfakcje gwarantowaną, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni 11.06.03, 15:24 tripis napisał: > tak, tak... > trzeba miec nadzieje > praca lekarza zwlaszcza nagrodzona usmiechem pacjentki > daje ogromna satysfakcje > > gwarantowaną, rzecz jasna e tam, uśmiech. jak rodzina nie da solidnej łapówki, sprzedając wcześniej akcje unimilu, których szczęśliwą posiadaczką jest pacjentka, to ja się nie biorę do roboty. uśmiech może być zwodny.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni 11.06.03, 15:30 naprawde aż miło sobie poczytać patrzac jak jesteście ożywieni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni 11.06.03, 15:31 wodnik74 napisała: > naprawde aż miło sobie poczytać patrzac jak jesteście ożywieni :)) Prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwdp. Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 17:42 gph napisał: > tripis napisał: > > > tak, tak... > > trzeba miec nadzieje > > praca lekarza zwlaszcza nagrodzona usmiechem pacjentki > > daje ogromna satysfakcje > > > > gwarantowaną, rzecz jasna > > e tam, uśmiech. jak rodzina nie da solidnej łapówki, sprzedając wcześniej akcje > > unimilu, których szczęśliwą posiadaczką jest pacjentka, to ja się nie biorę do > roboty. > > uśmiech może być zwodny.. > Palec w dupę,ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwdp Re: i właśnie z takim podejściem docteurem się ni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 17:43 gph napisał: > zostaje. > > nieprawdaż docteurze tripis? > > nie ma przypadków beznadziejnych... są tylko beznadziejni lekarze. > > Palec w dupę,ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? 11.06.03, 16:09 kompletny przepic adekwatnej kuracjii zaczerpnięty z pierwszego tomu przygód dobrego wojaka Szwejka 1.dieta ścisła, rano i wieczorem po filiżance herbaty w cziągu trzech dni, przy tym bezwzględu na to na co się kto skarzy apirynę na poty 2.(...) obfite porcje chininy w proszku, co nazywało się "lizaniem chininy" 3.płukanie żołądka dwa razy dziennie litrem ciepłej wody 4.lewatywa z wody mydlanej i gliceryny 5.zawijanie w prześcieradło zamoczone w zimnej wodzie jak napisano kilka linijek wyżej ( w Szwejku ;-) ) kuracja ta słuzyła min. wypędzeniu "szatana sabotażu" z pacjentów co w danym przypadku wydaje się być bardzo adekwatne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? IP: *.chello.pl 11.06.03, 16:27 ja Ją moge przejechać moim samochodem-Trabantem--czyż nie romantyczna to smierć byłaby??? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jak ja proponowałem 11.06.03, 20:14 zrzutkę na mózg dla kol. sabbi, to nie było chętnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Jak ja proponowałem 12.06.03, 08:31 bo mozgu nie wystarczy miec tzreba go jeszcze uzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba Re: robimy ściepę na leczenie dla sabiny? IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 12.06.03, 09:06 a moze by tak...olac...czymkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 09:48 Spieszę poinformować, że zachowanie Sabbiny, czyli ustawiczne spamowanie forum wątkami kompletnie oderwanymi od rzeczywistości, powoli zaczyna wyczerpywać wymogi paragrafu o banie za problemy z mózgiem. Są dwa wyjścia: albo zaakceptować jej/jego istnienie traktując jako element lokalnego kolorytu, albo użyć odpowiednich funkcji technologicznych. Sprawa jest dość niejednoznaczna, zważywszy choćby fakt, że najbardziej niedorzeczne wątki kol. S. z reguły kolekcjonują sporo odpowiedzi. Prosze o opinie. das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 12:48 das_bot napisał: > Sprawa jest dość niejednoznaczna, zważywszy choćby fakt, że najbardziej niedorzeczne wątki kol. S. z reguły kolekcjonują sporo odpowiedzi. Prosze o opinie. - jak jest to wątek pojedynczy i przyjemnie surrealistyczny, to czemu sie nie pobawić? :) - a w weekend na forum przychodzi sporo ludzi, którzy tu nie bywają na co dzień i wdają się z sabbi w dyskusje na poważnie, to też nabija posty - ale ostatnio wątki sabbi w swej masie cieszą sie już coraz mniejszym powodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 12:54 das_bot napisał: > Sprawa jest dość niejednoznaczna, zważywszy choćby fakt, że najbardziej > niedorzeczne wątki kol. S. z reguły kolekcjonują sporo odpowiedzi. Prosze o > opinie. to, ze watki sabbiny kolekcjonuja sporo odpowiedzi, moze byc takze zwiazane z faktem, ze sa osoby, ktore chetniej komentuja posty sabbiny, niz inne "poprawne politycznie" posty o wszystkim i niczym. Nie mozna takze wykluczyc, ze posty sabbiny moga byc uwazane za interesujace, poruszajace, "wymagajace" komentarzy a nawet czasem po prostu bardziej stymulujace do dyskusji niz inne...? kwestia gustow Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 12:57 tripis napisał: > nawet czasem po prostu bardziej stymulujace do dyskusji niz inne...? lepiej oskubać czy oskórować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 12:59 obedrzec ze skory... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 13:04 rozumiem, że rękami dasbota? a my sobie popatrzymy Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 13:12 hmmm... duzo ostatnio patrze i wiecej faktycznie widze ale im wiecej widze tym mniej rozumiem jak to jest...? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Ostateczne rozwiązanie kwestii... 16.06.03, 13:14 tripis napisał: > hmmm... > duzo ostatnio patrze > i wiecej faktycznie widze > ale im wiecej widze > tym mniej rozumiem > jak to jest...? > > wiesz co , kup sobie rozowe okulary , pomaga , bo to co widzisz i tak sie nie zmieni na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:15 jak juz sobie kupisz te rozowe okulary to moze zobaczysz tabun jezy przemykajacy ci pod krzeslem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:18 zebym tylko z wrazenia nie spadl z krzesla... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:19 tripis napisał: > zebym tylko z wrazenia > nie spadl z krzesla... > :)))) to zalezy czy to bedzie tabun czy tabunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:29 > tripis napisał: > > > zebym tylko z wrazenia > > nie spadl z krzesla... porwany falą odlatujących jeży napisz nam potem jak było Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:32 jesli po wyladowaniu na tabunie jezy bede jeszcze w stanie mowic na pewno opowiem jak bylo a'propos, wiecie, ze na forum muzyka pisze czlonek zespolu "Niemyte Jeże"...? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:33 dobrze ze nie zespołu "creampolo" Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:34 tripis napisał: > jesli po wyladowaniu na tabunie jezy bede jeszcze w stanie mowic > na pewno opowiem jak bylo wystarczy jak dasz nam jakiś znak > a'propos, wiecie, ze na forum muzyka pisze czlonek zespolu "Niemyte Jeże"...? > ;)))) propaguje czystość ducha? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:35 jakbym teraz zakladal zespol napewno bym go nazwal 'tabun jezy' albo 'jak konie':) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:39 lepiej - swobodni/ swobodne jak jeże Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:42 cos jak "Easy Jeże's"...? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:44 izi jeżes, jeśli już a pieśń o jeżu ze 'świata dysku' pratchetta znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: acha jeszcze jedno... 16.06.03, 13:44 tripis napisał: > cos jak "Easy Jeże's"...? > ;)))) albo 'jez on the run' :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 drogi dasbocie 16.06.03, 13:46 jak zapewne zauważy Wasza botowa inteligencja powyższy wątek został zaspamowany wypowiedziami kompletnie oderwanymi od tematu wątku tudzież od rzeczywistości, dlatego wnioskuję aby osoby udzielające się również zostały ukarane z paragrafu o banie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: droga kathy 16.06.03, 13:48 a które to niby wypowiedzi są oderwane od rzeczywistości??? marceli bez jeża dnia nie przeżyje Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak hmmmmmm 16.06.03, 13:51 jottka napisała: > a które to niby wypowiedzi są oderwane od rzeczywistości??? > > > marceli bez jeża dnia nie przeżyje jottka blagam cie nie mow tak bo zapuszkuja mnie nie tylko za spam ale i za znecanie sie nad jezami. napisalas to tak jakbym je jadl :( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hmmmmmm 16.06.03, 13:56 ja tam nie wiem, co ty z nimi robisz ale nie martw sie, w razie czego bedziemy ci przemycać jeża dziennie na montelupich Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 13:58 jottka napisała: > ja tam nie wiem, co ty z nimi robisz jak to nie wiesz ? ustawiam je w tabun (co nie jest latwe bo sie strasznie wierca) i puszczam galopem przez caly pokoj > ale nie martw sie, w razie czego bedziemy ci przemycać jeża dziennie na > montelupich to dopiero po miesciacu bede mogl sformowac porzadny tabun :( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:00 marceliszpak napisał: > ustawiam je w tabun (co nie jest latwe bo sie strasznie > wierca) za mało środków motywujących > i puszczam galopem przez caly pokoj za mały rozbieg > to dopiero po miesciacu bede mogl sformowac porzadny tabun :( co drugą będziemy przemycać samiczkę Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:07 jottka napisała: > marceliszpak napisał: > > > ustawiam je w tabun (co nie jest latwe bo sie strasznie > > wierca) > za mało środków motywujących a cym mozna motywowac jeze? > > i puszczam galopem przez caly pokoj > za mały rozbieg w celi bedzie jeszcze mniej miejsca na galop > > to dopiero po miesciacu bede mogl sformowac porzadny tabun :( > co drugą będziemy przemycać samiczkę a kto je bedzie parowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:11 marceliszpak napisał: > a cym mozna motywowac jeze? zapewne nadzieją na dobry galop > > w celi bedzie jeszcze mniej miejsca na galop pomyśl o stołówce więziennej > a kto je bedzie parowal ? a co będziesz robił na dożywociu? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:15 jottka napisała: > > > w celi bedzie jeszcze mniej miejsca na galop > pomyśl o stołówce więziennej jak ty sobie wyobrazasz ze bede 30 jezy nosil w kieszeni? > > a kto je bedzie parowal ? > a co będziesz robił na dożywociu? tiaaaaa , rozwine najwieksza hodowle jezy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:20 marceliszpak napisał: > jak ty sobie wyobrazasz ze bede 30 jezy nosil w kieszeni? zrobisz sobie płaszczyk a la neo w matriksie, tylko że z jeży bardzo stylowe > tiaaaaa , rozwine najwieksza hodowle jezy na swiecie wreszcie bedzie czym promować to miasto Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:23 jottka napisała: > zrobisz sobie płaszczyk a la neo w matriksie, tylko że z jeży ino te jeze musza pozniej galopowac wiec nie mozna je tak chamsko zszyc > wreszcie bedzie czym promować to miasto z informatora kulturalnego miasta krakowa: - wawel - wieliczka - hodowla jezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbina Re: hmmmmmm IP: *.pl / 192.168.1.* 16.06.03, 14:26 czemu różni wujkowie mnie na wdowrcu PKS miętoszą i macają? czemu dzieci na mnie charkają jak idę na giełdę TOMEKS? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:28 marceliszpak napisał: > ino te jeze musza pozniej galopowac wiec nie mozna je tak chamsko zszyc one sie łapkami sczepiają i w ten sposób wzmacniają sobie mięśnie w ramach suchej zaprawy!!! żeby tak nic o jeżach nie wiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:31 to jak sie tak szczepiaja, to sa szczepione... łapkami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:44 jottka napisała: > higieniczne zwierzątko kazde zwierzatko w takiej duzej hodowli musi byc szczepione Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmmmmmm 16.06.03, 14:50 tripis napisał: > a hodowca...? > tez musi byc szczepiony...? pewnie musi , ale z czym? Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Chyba nie mam wyboru... 16.06.03, 16:31 Proponuje spojrzeć na tę serię wątków założoną przez kol. Sabbinę w okolicach 14.20... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Chyba nie mam wyboru... 16.06.03, 16:33 chyba czas podjąć męską / bocią?? decyzję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Chyba nie mam wyboru... 16.06.03, 16:33 das_bot napisał: > Proponuje spojrzeć na tę serię wątków założoną przez kol. Sabbinę w okolicach > 14.20... te trzeba wyciac , ale to jest najprawdopodobniej inna osoba niz sabbina (z zarejstrowanym nickiem) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przecież to nie ona... 16.06.03, 16:34 sprawdź no dokładnie ip, ktoś wkurzony a spłycony to uczynił, nieprawdaż ?... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Chyba nie mam wyboru... 16.06.03, 16:36 chyba masz tam podglad ip? przeciez ta dzisiejsza seria to nie sabbina.. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot No, zobaczymy jak to będzie... 16.06.03, 16:42 Jakby co, tom gotów do śledztwa Odpowiedz Link Zgłoś