garg_ul 11.06.03, 20:22 Ja jestem jeszcze młody i głupi. Może mnie ktoś oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: Raczko? 11.06.03, 20:33 garg_ul napisał: > Ja jestem jeszcze młody i głupi. Może mnie ktoś oświecić? Też jestem młoda, ale mądra !!!!!!! Andrzej Raczko (ur. 1953), członek Zespołu Negocjatorów z UE. Odpowiadał m.in. za: "Kontrolę finansową", "Finanse i budżet", "Podatki". Doktor nauk ekonomicznych. Od października 2001 podsekretarz stanu w Ministerstwie Finansów, odpowiedzialny m.in. za zarządzanie i kontrolę środków pomocowych pochodzących z UE. Złożył dymisję wraz z odejściem Marka Belki w lipcu 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Raczko? 11.06.03, 20:42 A coś czego nie wiem? Czekałem na jakieś pikantne szczegóły, a nie ogólniki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Raczko? 11.06.03, 20:50 o jakie szczegóły ci chodzi !!! Rodzina, dzieci, kochanki.......... Jako ekonomista kest związany z prof. Belką, co o niczym nie świadczy, bo Belka za młodu studiował w USA w tzw. chicagowskiej szkole ekonomicznej (Friedman, Heyk, wychowankowie von Missesa)a jak został vicepremierem, to twardo budował socjalizm. Wogóle Ci "ekonomiści" Belka, Kołodko, Orłowski, Rossatii, Bauc, Balcerowicz, to cholerne teoretyki, niby zachwalające kapitalizm, a całe życie życjący na państwoych etatach, choć osobiście najbardziej swego czasu wkur... wił mnie Czekaj (wiceminister finansów, prof. AE z Krakowa0, który stwierdził, ze według niego obnizenie podatków, wcale nie musi oznaczać wpływu na rozwój gospodarczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś