Gość: krakus IP: *.home1.cgocable.net 20.06.07, 23:17 ...... Ej!!! Maniowy c h a nie w Maniowach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buka Re: Antygiertychowski koncert belfrów IP: *.autocom.pl 21.06.07, 08:00 To jaki jest w koncu sklad? EFAE, Czosnek, KK i...? A co z Tripis, nie gra? Czy to prawda, ze maja byc tez Zlodzieje Rowerow? Buka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Yarritu Re: Antygiertychowski koncert belfrów IP: *.chello.pl 21.06.07, 08:06 Według ostatnich informacji które mam to skłąd wygląda tak: EFAE, Złodzieje Rowerów, Czosnek, Tripis. Z tym że podobno cały czas jescze się zgłaszają ludzie i być może będzie jeszcze 1 kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
adamm5 Zwolnić z pracy i pozbawić prawa wykonywania 21.06.07, 09:03 zawodu nauczyciela i wychowawcy! Nie chciałbym by nauczyciele agresywnie uprawiający politykę uczyli moje dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRu Re: Zwolnić z pracy i pozbawić prawa wykonywania IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 15:37 Ci nauczyciele organizują koncert a nie uprawiają politykę. Ja wolałabym żeby moje dzieci uczył człowiek inteligentny zaangażowany ,niż zahukany przyd..as skinheada z rządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-krakus Re: Antygiertychowski koncert belfrów IP: *.malopolska.mw.gov.pl 22.06.07, 10:04 Forma "w Maniowach" jest jak najbardziej poprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmb Re: Antygiertychowski koncert belfrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:32 "- Zastanawialiśmy się nad sloganem, ostatecznie na plakatach umieściliśmy nazwę "Gier-tych-dość! Vivat vakacje!" - wyjaśnia Michał Hałabura" Proponuję nieśmiertelny: "NADESZŁY WAKACJE - CZAS NA KONTESTACJĘ" a za 2 miesiące: "KONIEC WAKACJI - KONIEC KONTESTACJI" ;-PPP A poza tym Uszaty, co ty chcesz od Giertycha ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś