Dodaj do ulubionych

TV Trwam...wzruszyłam się ;))

12.06.03, 21:20
włączyłam z przekory ;P
rzecz się dzieje na Jasnej Górze,
właśnie trwają bogudzięki za to rydzykowe "dzieło wiary, nadziei i
miłości"....
frajerzy płacą po 440PLN za dekodery, Rydzyk ruszył z masową produkcją i już
zakasuje rękawy do liczenia kasiory...a będzie co liczyć, oj będzie...

powiedzenie "nadzieja matką głupich" sprawdza się, aż miło ;P
miała być TV, jest radiomaryja z wizją, hihihi
Obserwuj wątek
    • m.in Re: TV Trwam...wzruszyłam się ;)) 12.06.03, 21:22
      trwasz przed TV??
      :)

PS nie dekodery tylko anteny sat.
      • bluetab70 Re: TV Trwam...wzruszyłam się ;)) 13.06.03, 09:37
        m.in napisał:

> PS nie dekodery tylko anteny sat.

tak dokładnie, to "zestawy do odbioru TV Trwam"
        ;P

ten Rydzyk to ma łeb, ciekawe, czy inne tv da sie na tym oglądać, czy też inne
        stacje ocenzurował, bo są "niepoprawne politycznie"???
        ;cPP
        • adam.67 A co Ty 13.06.03, 09:45
          sobie myślisz?
          Ojciec Dyrektor dba o swoje dzieci ;)
          Poza tym łeb to ma krowa, o. rydzyk to ma głowę do interesów.

> ciekawe, czy inne tv da sie na tym oglądać, czy też inne
          > stacje ocenzurował, bo są "niepoprawne politycznie"???
          hej a Ty chciałabyś może jakiś Nachtprogramm oglądać? gdzie ruja&poróbstwo,
          totalna kopulacja w celach nieprokreacyjnych, jakieś seksy grupowe, homosie i
          inne paskudztwo???
          Toż nie po to tatuś rydzyk miednice rozdaje (za jedyne 399,99)
          • bluetab70 Re: A co Ty 13.06.03, 09:53
            adam.67 napisał:

> hej a Ty chciałabyś może jakiś Nachtprogramm oglądać? gdzie ruja&poróbstwo,
            > totalna kopulacja w celach nieprokreacyjnych, jakieś seksy grupowe, homosie
            i inne paskudztwo???

Nachtprogram w RydzykTV:
            pomarańczowożółta plansza z czerwonym logo TV Trwam w prawym górnym rogu, oraz
            napis "zakończenie programu" ;P

> Toż nie po to tatuś rydzyk miednice rozdaje (za jedyne 399,99)

ciekawe, że na mojej miednicy tyż toto "chodzi", mimo, że wcale się nie
            starałam ;PP
            >
            >
            • adam.67 Gloria in excelsis Rydzykus !!! 13.06.03, 10:15
              > ciekawe, że na mojej miednicy tyż toto "chodzi", mimo, że wcale się nie
              > starałam ;PP
              > >
              > >

oto własnie cud się stał i fenomen wydarzył:
              nie chcesz, nie starasz się, nie zamawiasz, a jednak dostajesz.

Czy wniosłaś już dobrowolną składkę za oglądanie Trwamu (Trwama???)???
              Inaczej będzie to czyn naganny moralnie (kazirydzopiractwo).
              • bluetab70 o rany!!! to może ja 13.06.03, 10:40
                się nawrócę ;PP
                taaakie cuda to musowo znaki jakieś czy inne proroctwa???
                • adam.67 Ich melde gehorsam, dass ... 13.06.03, 11:51
                  ich zurueck bin ! jak mawiał wojak Szwejk.

Coż za zawracanie głowy z nawracaniem hi hi hi i na co Ci to Zbereźniko???
                  Nie lepiej Trwać w rozpuście i rozpasaniu? to szkodliwe moralnie, ale za to
                  jakie przyjemne , mniam mniam :))))))))))))))) I am big Muzzy I like clocks,
                  sex, drugs & rock'n'roll :))))

Mając do wyboru cuda i dziwy - wybrałbym zdecydowanie to drugie (typowo samczy
                  punkt widzenia, a nawet oglądactwa).
                  • bluetab70 Re: Ich melde gehorsam, dass ... 13.06.03, 12:10
                    adam.67 napisał:

> Coż za zawracanie głowy z nawracaniem hi hi hi i na co Ci to Zbereźniko???

taka mała prowokacja ;))

> Nie lepiej Trwać w rozpuście i rozpasaniu? to szkodliwe moralnie, ale za to
                    > jakie przyjemne , mniam mniam :)))))))))))))))

lepiej :)) i na pewno ciekawiej ;P

> Mając do wyboru cuda i dziwy - wybrałbym zdecydowanie to drugie (typowo
                    samczy punkt widzenia, a nawet oglądactwa).

wygląda na to, że mój babczy punkt widzenia jest typowo samczy ;PP
                    no i jeszcze te dziwy ( Dziwy??)

POzdr.
                    zBe...
                    • adam.67 No to wszystko jasne 13.06.03, 12:38
                      > taka mała prowokacja ;))

Rzadko się zdarza zobaczyć jak prowokator demaskuje się sam. No ale takim
                      sympatycznym prowokatorom się wybacza :)

> wygląda na to, że mój babczy punkt widzenia jest typowo samczy ;PP
                      czyżby zbłądzenie genów??? aż się wierzyć nie chce.
                      Może podświadomie ujawnił się Twój pierwiastek męski i tyle. Najważniejsze aby
                      umiec się do tego przyznać. Coś w tym jest... choć prymitywy
                      mawiają "babochłop" lub "chłopobaba", ale mnie nie chodzi o takie drastyczne
                      przypadki. Psychika ma swoje tajemnice!

> no i jeszcze te dziwy ( Dziwy??)
                      a co masz przeciwko???? nie przesadzasz z tymi prowokacjami hi hi hi hi ????
                      • bluetab70 prowokator obnażony ;) 13.06.03, 13:17
                        adam.67 napisał:

> Może podświadomie ujawnił się Twój pierwiastek męski i tyle.

eetam, całkiem świadomie ;))

>prymitywy mawiają "babochłop" lub "chłopobaba",

:)) aż tak to chyba nie ( mam nadzieję!), ale przyznam, że przez większą część
                        podstawówki byłam "chłopczynką" ;))

> a co masz przeciwko???? nie przesadzasz z tymi prowokacjami hi hi hi hi ????

???? a jakbym tak prawdziwą Dziwę P. spotkała, np. 12 września???

podobno obcięła włosy... ciekawe, czy dalej jest podobna do Jaruzelskiego??

Z prowokatorskim pozdr.
                        B
                        >
                        • adam.67 Sam się obnażył :) czy to już ekshibicjonizm? 13.06.03, 14:03
                          > :)) aż tak to chyba nie ( mam nadzieję!), ale przyznam, że przez większą
                          część
                          > podstawówki byłam "chłopczynką" ;))
                          ech, brali Cię na wuefy??? te sekrety szatni dla chłopaków... choć mogłoby to
                          wywołać niezłą traumę. A jakoś po Tobie nie widać - chyba że się dobrze
                          maskujesz? ;)
                          Bo pewnie niejeden młodzian w tamtym wieku chętnie zapuściłby się do
                          dziewczyńskiej szatni...

> ???? a jakbym tak prawdziwą Dziwę P. spotkała, np. 12 września???
                          och to dopiero trauma... niech puszczę wodze fantazji:
                          nucąc słowa "all you zombies show your faces" wkraczasz do zakładu, i oto
                          spotykasz Dziwę, ściągniętą Twym pragnieniem przeżycia grozy zbliżonym do
                          zwiedzania katakumb, w których niektóre trumny są niedomknięte, a mumie poprzez
                          szczeliny sączą słowa, od których szeptu cierpnie Ci skóra na mózgu i dostajesz
                          gęsiej skórki na powłokach pokrywających mięśnie okołoodbytnicze. Zimny pot
                          spływa po Twych plecach, a zimne ciężkie krople z łomotem adekwatnym do
                          odgłosów Niagara Falls upadają na kamienną podłogę wyłożoną kostką, na którą
                          patrzyłaś przez cztery kolejne lata swego życia, oraz z coraz większym łomotem
                          staczają się z kamiennych chropowatych schodów aby rozproszyć się w okolicach
                          bramy piekielnej.
                          Obawiam się, że widok doczesnych szczątków Dziwy P. może wywołać w Twej
                          świadomości nieodwracalne spustoszenie zadając kłam spójnej korelacji
                          sensorycznej, albowiem Twe oczy widzą coś, czego istnieniu przeczy rozum i
                          wszelka logika bytów istniejących, coś co można nazwać kalendarzem używanym
                          przez faraonów do zaznaczania powodzi na Nilu i innych kataklizmów, w którym
                          jakiś Demiurg z diabelskim chichotem przestawił datę na aktualną i powiesił na
                          Drzewie Wiadomości Złego i Bardzo Złego.

> podobno obcięła włosy... ciekawe, czy dalej jest podobna do Jaruzelskiego??
                          Czy przybyło jej od tego rozumu? I czy podobieństwo do jaruzela nasuwa jakieś
                          daleko idące wnioski? swoją drogą Dziwa P. wydawała mi się podobna do kolorowej
                          egzotycznej żaby rozjechanej przez walec Historii... walec? może czołg? coś
                          jednak w pobliżu jaruzela :)
                          • bluetab70 Adam, ty się przecież 13.06.03, 14:39
                            marnujesz w tym banku!!!
                            weź się za pisanie jakichś horhorów czy innych thrillerów, może jakieś Booker
                            Prize byś zdobył???
                            ;)))

a do adremu:

adam.67 napisał:

> ech, brali Cię na wuefy???

szatnie były osobne, ale wuefy mieliśmy razem :) nasza klasa (sportowa)
                            liczyła sobie 17 dusz, wyobrażasz sobie podział 4 dziewczyny i 13 chłopaków??

> Bo pewnie niejeden młodzian w tamtym wieku chętnie zapuściłby się do
                            > dziewczyńskiej szatni...

rzeczywiście, to było w TAMTYM wieku ;))
                            paru próbowało, ale miałyśmy silną ekipę, a poza tym byłyśmy od
                            nich...większe :))) ( w 6-tej klasie miałam 170 cm, dwie dziewczyny były ode
                            mnie wyższe)

> och to dopiero trauma...

a żebyś wiedział... obiecała mi, że nie zdam matury z historii i OMC
                            dotrzymała słowa ;))
                            gdyby nie Kozioł, to pewnie do dziś mnie miałabym średniego...

>niech puszczę wodze fantazji:

Adaś, ty się lepiej nie puszczaj, bo nigdy nie wiadomo, kto to czyta ;PPP

>swoją drogą Dziwa P. wydawała mi się podobna do kolorowej egzotycznej żaby
                            rozjechanej przez walec Historii... walec? może czołg? coś jednak w pobliżu
                            jaruzela :)
                            >
                            żaba...też dobre, dla mnie jednak ( a i dla ludzi z klasy też) była żeńskim
                            klonem Generała: ten sam podbródek, te same opadające wargi, te oczy...
                            fakt, generał nie chodził z kucykiem na czubku głowy i nie farbował włosów na
                            zielony metalik, ale za to to mówienie z przymlaskiem...

ehhh....
                            PS. A wybierasz się na jubel??
                            >
                            • adam.67 Też mi się tak zdaje :) 13.06.03, 16:07
                              > marnujesz w tym banku!!!
                              że się marnuję :(

kiedyś pisywałem różne fajne tekściki, niestety nic się nie uchowało, ale
                              klimaty bywały dość podobne. Może jeszcze do tego wrócę???

> szatnie były osobne, ale wuefy mieliśmy razem :) nasza klasa (sportowa)
                              > liczyła sobie 17 dusz, wyobrażasz sobie podział 4 dziewczyny i 13 chłopaków??

Z trudem. Ten wątek jak stary łajdacki kocur ociera się lubieżnie o granice mej
                              percepcji mrucząc pod kocim nosem melodię rozpusty dawnej, aktualnej i tej,
                              która dopiero nadciąga, i obawiam się, czy moja gospodarka hormonalna wytrzyma
                              takie eksperymenty intelektualne???
                              Jedno jest pewne - przy takich proporcjach, to się chłopaki pewnie musieli
                              starać... ale chłopakom w pewnym wieku potrzebne są nie tylko lekcje ale
                              też "lekcje" hi hi hi, to ponadczasowa prawda.

> rzeczywiście, to było w TAMTYM wieku ;))
                              To jest ponadczasowe, moja droga B., wiek nie ma tu nic do rzeczy. Forma
                              ewoluuje, natomiast treść pozostaje constans.

> paru próbowało, ale miałyśmy silną ekipę,
                              No jak to była klasa sportowa z damską reprezentacją w kung fu, to nic
                              dziwnego. Jakaś damska załoga G (skojarzenie z pewnym punktem
                              nieprzypadkowe ;)))) ???????

a poza tym byłyśmy od
                              > nich...większe :))) ( w 6-tej klasie miałam 170 cm, dwie dziewczyny były ode
                              > mnie wyższe)

No to jednak drużyna koszykówki... reprezentacja DOMINY-KANY??? :)))))))

> a żebyś wiedział... obiecała mi, że nie zdam matury z historii i OMC
                              > dotrzymała słowa ;))
                              > gdyby nie Kozioł, to pewnie do dziś mnie miałabym średniego...
                              ech, na maturze z PNOS-u też nie dotrzymała.. ale biustu, dzięki czemu obfity
                              ten składnik jej cielesności spoczął niespodzianie na mych plecach,
                              doprowadzając mnie do chwilowej utraty oddechu, a następnie do paniki, albowiem
                              kurs pierwszej pomocy u Napoleona nie przewidywał pomocy dla ofiar rozpasanego -
                              choć w treści dość spłaszczonego w swej prozaiczności - erotyzmu
                              reprezentowanego przez nolens volens rozbuhane w swych niespełnionych chuciach
                              CIAŁO pedagogiczne.

> Adaś, ty się lepiej nie puszczaj, bo nigdy nie wiadomo, kto to czyta ;PPP
                              Nie wiesz kto czyta??? jaka z ciebie prowokatorka????????????

> żaba...też dobre, dla mnie jednak ( a i dla ludzi z klasy też) była żeńskim
                              > klonem Generała: ten sam podbródek, te same opadające wargi, te oczy...
                              > fakt, generał nie chodził z kucykiem na czubku głowy i nie farbował włosów na
                              > zielony metalik, ale za to to mówienie z przymlaskiem...

żaba... raczej nieudany eksperyment raczkującej biotechnologii genetycznej
                              popełniony w zaciszu ponurego laboratorium nie sprzątanego od czasów gdy
                              niesławnej pamięci towarzysz doktor Miczurin, któremu probówka z zaczynem
                              jakiejś niecnej egzystencji zadrżała w ręce i zamiast upaść do zlewu i zostać
                              spłukana dużą ilością wody, rozlała się na karty dzieł Lenina, doszedł po wielu
                              latach do fundamentalnego wniosku radzieckich genetyków dowodzących, że
                              klonowanie jest niewykonalne. Twoja teza rzuca nowe wielce ponure światło na
                              możliwość klonowania poprzez teleportację genów zmutowanych pomiędzy osobnikami
                              umieszczonymi w odrębnych czasoprzestrzeniach, lub też stanowi dowód na
                              możliwość klonowania poprzez transwizualną adaptację cech zewnętrznych u
                              osobników upośledzonych na skutek oglądania własnych wizerunków i adaptację
                              form skrajnie zmutowanych we własnym organiźmie. Podobienstwo cech
                              fizjognomicznych pomiędzy Dziwą P. i jaruzelem może też świadczyć o
                              potencjalnie możliwym do wykonania procesie wymiany garnituru chromosomów
                              pomiędzy tymi gatunkami, np. w następstwie działań wojennych w których
                              uczestniczył jaruzel, i związanych z tym głębokich przeżyć psychicznych, o
                              których pan generał jakoś nie chce opowiadać, zasłaniając się ohydą czasu
                              wojennego.
                              Jak widać, wiele rzeczy można zbadać i udowodnić. Ciekawe czy jest w tym cos z
                              prawdy???
                              Jeśli pamiętasz coś z języka rosyjskiego, to maleńka pyszna anegdotka językowa.
                              Czy wiesz jak brzmi po rosyjsku zdanie: "Najpierw należy zbadać, a potem
                              udowadniać" ???

Odpowiedź:

Spierwa nada razbirat'sja a patom dokazywat'

Dokładnie tak :)))))))))))))))))))))))

Miłego łykędu, bo spadam

A.

> PS. A wybierasz się na jubel??
                              jeszcze nie wiem.
                              >
                              >
    • Gość: bażant Re: TV Trwam...wzruszyłam się ;)) IP: *.V-LO.krakow.pl 13.06.03, 11:48
      No wiesz, staruszkowie niedługo umrą więc ich pieniadze nie moga się
      zmarnować...
    • myst ŁO-JEJU-JEJU 13.06.03, 12:07
      A ten satelita na orbicie TRWA sobie w grzechu, bo nie był pewnie poświęcony....
      Trzeba o. Rydzyka w kosmos wysłać z kropidłem aby przekaz był w 100% święty.
    • boldhead diabel wcielony, lud popierd.... 13.06.03, 13:23
      Rydzyk wcisnal ludziom kota w worku za 440 PLN. jak sprzeda 50.000
      dekoderow/zestawow bedzie mial 22 mln PLN "na rozruch".
      Ludzie gryza paski od spodni z glodu, ale daja...
      ot, paradoks ekonomiczny. marketingowo bez zarzutu.
      • magazyn1 Re: diabel wcielony, lud popierd.... 13.06.03, 17:50
        ...i tylko czekac jak do Buszlandii wpadnie bo pelno tu nawiedzonych!!
        Alisci musze wam powiedziec,ze programy wysylane(radiowe) za ocean sa troszke
        inne w tresci i formie.Moze akurat trafilem na taki modlitewny dzien?

• bluetab70 Re: diabel wcielony, lud popierd.... 13.06.03, 18:56
          magazyn1 napisał:

>Moze akurat trafilem na taki modlitewny dzien?

nie masz nadzieje!!
          oni tak w kółko!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka