Dodaj do ulubionych

Nadruk na koszulkach Krakow

24.06.07, 20:29
Gdzie mozna zrobic w Krakowie nadruk ze zdjecia na koszulke?
Chodzi mi o detal - 4 - 5 sztuk?

Pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • polski0001 Re: Nadruk na koszulkach Krakow 24.06.07, 21:02

Dom handlowy Wanda parter w Nowej hucie
    • wisjab Re: Nadruk na koszulkach Krakow 25.06.07, 00:23
      Mogę powiedzieć, gdzie na pewno nie robić. Nie rób na Karmelickiej bliżej Alei,
      sklepik po schodkach w dół, papierniczy. Nadruk zszedł po pierwszym praniu,
      tandeta.
      • aliyabet Re: Nadruk na koszulkach Krakow 09.11.07, 17:13
        Ja właśnie dziś miałam dosyć nieprzyjemną przygodę z firmą Manufaktura - na
        Karmelickiej.

Dwa tygodnie temu zrobiłam tam nadruk na koszulce - taki "zaprasowywany".
        Chciałam złożyć reklamację, bo wzór na koszulce wyblakł po pierwszym praniu,
        mimo iż zastosowałam się do instrukcji "jak prać koszulkę" (prać w 30-40
        stopniach itd). Byłam zdziwiona, bo poprzednie drukowane tam koszulki były ok.
        Zapytałam co mogą mi zaproponować w związku ze spraniem koszulki.

Najpierw usłyszałam, że to moja wina, bo na pewno prałam ją w 70 stopniach, poza
        tym to pierwsza reklamacja w tym roku więc niemożliwe(!), żeby to była ich wina.
        A przy okazji moje zarzuty są śmieszne.

W końcu pracująca tam pani zaproponowała, że wyprasuje mi koszulkę specjalną
        prasą i może to coś pomoże - pomogło niewiele, ale zawsze coś.

Z kolei klient, który składał zamówienie przede mną usłyszał od pana pracującego
        pouczenie o tym jak powinien stosować łacińskie zwroty, jeśli je w ogóle chce
        stosować w rozmowie. (instrukcja użycia zwrotów była zresztą błędna, podobnie
        jak wcześniejsza instrukcja prania). Krótko mówiąc potraktował klienta jak idiotę.

Nigdy więcej niczego tam nie wydrukuję, bo to co odstawił pan pracownik to po
        prostu skandal.

Czy w Krakowie można zrobić gdzieś pojedynczy nadruk na koszulce metodą
        sitodruku? Bo zaprasowywania mam już dosyć...
        • basiabka Re: Nadruk na koszulkach Krakow 10.11.07, 17:05
          empik na rynku głownym tzw gazdety ,zamowienie mozesz zrealizowac przez internet
          na foto empik a tam na rynku sobie odbierzesz w b krótkim czasie.
          widzialam tez ze takie nadruki na t shirtach robia w punkcie xero tam jak jest
          rondo mogilskie po stronie szkieletora>...
    • aapiotrekaa Re: Nadruk na koszulkach Krakow 19.09.13, 15:12
      DH Wanda 1 piętro Nowa Huta, profesjonalna obsługa, kreatywne podejście do klienta, naprawdę polecam! Mając tylko ogólny zamysł wyglądu koszulki zostałem mile zaskoczony propozycją graficzną. Nadruk jest trwały, koszulka super jakości. Polecam ten Git Shop
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka