acur_ 20.06.03, 12:18 czekamy na wynik tego meczu, nasi zagrają ze zwycięzcą tej pary w kolejnej rundzie kwalifikacyjnej LM. A potem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acur_ Re: WIŚLACY! Pyunik Erewan - KR Rejkyawik 20.06.03, 12:22 właśnie zobaczyłem jaką bzdurę napisałem GŁĘBOKA SAMOKRYTYKA!!! BIJĘ SIĘ W PIERSI WŁASNE!!! ------------------------------------------------------- OMONIA NIKOZJA - IRTYSH PAVLODAR oto właściwa para!!!! ------------------------------------------------------- pierwszy mecz zagramy u siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: WIŚLACY! Omonia - Irtysh!!! tak powinno być!! 20.06.03, 12:24 Sorry raz jeszcze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: WIŚLACY! Omonia - Irtysh!!! tak powinno być!! 20.06.03, 20:52 w sumie niewielka roznica ;P i tak strzela im z 6 bramek.. mam nadzieje, ze przynajmniej zdolaja utzrymac do tego czasu sklad - tzn. kuzbe i kosowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: WIŚLACY! Omonia - Irtysh!!! tak powinno być!! 20.06.03, 20:57 mikolaj7 napisał: > w sumie niewielka roznica ;P > > i tak strzela im z 6 bramek.. > > mam nadzieje, ze przynajmniej zdolaja utzrymac do tego > czasu sklad - tzn. kuzbe i kosowskiego > Kuzba i kosowski to pol biedy ALe odchodzi Uche Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: WIŚLACY! Omonia - Irtysh!!! tak powinno być!! 20.06.03, 21:10 mikolaj24 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > w sumie niewielka roznica ;P > > > > i tak strzela im z 6 bramek.. > > > > mam nadzieje, ze przynajmniej zdolaja utzrymac do tego > > czasu sklad - tzn. kuzbe i kosowskiego > > > Kuzba i kosowski to pol biedy > ALe odchodzi Uche > poprosze linke do tych rewelacji... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: WIŚLACY! Omonia - Irtysh!!! tak powinno być!! 20.06.03, 21:21 Teraz tylko "CRACOVIA" sie liczy!! Wisla???Koniec po drugiej rundzie eliminacji i pan Coopial wyjezdza na Malediwy! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś