gosia.43 Re: Wymień dowód osobisty 08.08.07, 18:57 Wymieniłam już dawno.. ale dziękuję .. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wymień dowód osobisty 08.08.07, 19:01 Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wymień dowód osobisty 08.08.07, 19:05 no...troszkę się podzielę...))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wymień dowód osobisty 08.08.07, 19:14 Nie.. i dlaczego znowu ? - Ostatnio zdarzyło mi sie to ileś lat temu - i jest najwspanialszy syn.. gosia faceci zadaja dziwne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Byłam cierpliwa... 08.08.07, 19:49 Odczekałam więcej niż dwadziescia albo trzydzieści minut.. można śmiało wypalić spokojnie dwa papierosy pod rzad....)) gosia A teraz już koniec żartów . Usłyszysz coś co pewnie nie chciałbyś usłyszeć.. ale ostatnio bardzo często się o to prosiłeś ... byłam cierpliwa... i brałam duzo wpisów z humorem ... ale ja tez mam swoje granice.. Otóż - jesli wydaje Ci się - stosowne pyytanie do mnie " czy znowu jestes w ciąży " - albo jeszcze inne z innych watków.. - to grubo sie mylisz. I wcale nie zaprzeczę - jesli powiem , że czekalam na jedno słowo nieraz od Ciebie - dla mnie - a to słowo to takie proste , polskie słowo " przepraszam "... Tak własnie.. Przekroczyłeś pewne zasady dobrej zabawy i z całą stanowczośccia to powiem - że nie masz najmniejszych powodów , żeby tak do mnie się zwracać... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Byłam cierpliwa... 08.08.07, 21:02 A co się tak Gosia nim przejmujesz. Olej to, twoja reakcja tylko go nakręci. To już taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Owszem - ignorancja czasami wskazana 09.08.07, 11:16 ale jak będziemy zawsze milczeć - może sie zdarzyć , że zaniknie nawet to minimum kultury. Zwracając uwagę natomiast możemy żywić nadzieję , że może chociaż co trzeci spróbuje się zastanowić - zanim coś niestosownego napisze a jeśli się już zdarzy , że napisze - to będzie umiał to naprawić. Może niektórzy przypomną sobie , że istnieją takie trzy słowa polskie , które wcale nie są trudne a niejednokrotnie ułatwiają kontakt , że nie wspomnę już , iż powinny być podstawą kultury osobistej kazdego człowieka. Te trzy słowa to : Proszę , Dziękuję , Przepraszam. gosia słowa proste ale piękne ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ach jakże 09.08.07, 23:50 Gosiu droga nie było moim zamiarem Cie urazić. Jak pamiętam to cięty język, acz co prawda nie bolesny był atrakcja tego forum i jego solą. Lecz jesli mój niewinny w mej ocenie jednak żarcik nawiązujący do radiomaryjnych trendów Cie uraził, to bardzo Cie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś