el_prezes Ile kosztowała ta operacja? 11.08.07, 15:55 Nałogowy grubas zapłacił za swoją operację serca w formie podatku VAT za zżartą żywność, a palacz w formie akcyzy za fajki. Ci którzy wpinają się, lub też spacerują po górach powinni wykupić obowiązkowe ubezpieczenie ( jak kierowcy ), gdyż ich spacer po górach jest potencjalnie niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazifan Po jakiego h..a przyszywali mu ptaka? IP: *.e-wro.net.pl 11.08.07, 16:07 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saj Ile kosztowała ta operacja? IP: *.acn.waw.pl 11.08.07, 16:25 > Zanim wszedłem na Mont Blanc, musiałem wykupić osobne ubezpieczenie, > żeby żaden Francuz za mnie nie płacił. A jak jest w Polsce? - pyta > ordynator. to ciekawostka. Akurat ratownictwo gorskie we Francji jest całkowicie bezplatne. PGHM prowadzi akcje ratunkowe na koszt francuskiego podatnika, niezaleznie od ubezpieczenia ratowanej osoby, i nawet jesli taka osoba ubezpieczona byla, to pieniadze z polisy pobierane nie są. sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Ale Cymbały z tych mieszkańców!?? A to ci idioci!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:38 Równie dobrze nie ratujcie dzieci ktore wypily rozpuszczalnik, nie ratujcie pijakow ktorzy plona w mieszkaniach, nie ratujcie zgwalconych (mogla nosic zelazny pas cnoty!), nie ratujcie narkomanow, nie ratujcie tych co targaja sie na wlasne zycie. Ależ to debile do kwadratu tam mieszkają! Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: Ale Cymbały z tych mieszkańców!?? A to ci idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 17:02 No niestety na tym forum ludzie tak uważają taka znieczulica teraz panuje zobaczymy jak będą śpiewać jak ich jakaś tragedia spotka wtedy człowiek tak już sie nie wymadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: Ale Cymbały z tych mieszkańców!?? A to ci idi IP: *.chello.pl 11.08.07, 17:09 Gość portalu: Normalny napisał(a): > Równie dobrze nie ratujcie dzieci ktore wypily rozpuszczalnik, nie ratujcie pij > akow ktorzy plona w mieszkaniach, nie ratujcie zgwalconych (mogla nosic zelazny > pas cnoty!), nie ratujcie narkomanow, nie ratujcie tych co targaja sie na wlas > ne zycie. Ależ to debile do kwadratu tam mieszkają! Wstyd!!! ja jak bylem maly jakos nie pilem rozpuszczalnika bo moi rodzice byli odpowiedzialni i trzymali takie rzeczy w miejscu niedostepnym dla dzieci pijakom i narkomanow pomagamy solidarnie od kilkudziesieciu la ti jest ich coraz wiecej ja jak kazdy zreszta tez mialem problemy ale zamiast plakac i skakac z mostu staralem sie je rozwiazac poza tym dla mnie ktos kto cpa jest absolutnym zerem i nie ma sensu wydawac na nich pieniedzy bo jak ich wyleczysz to beda cpac dalej tylko sie w tn sposob ucza ze robie co chce a jak cos sie spieprzy to panstwo wszystko za mnie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Ile kosztowała ta operacja? 11.08.07, 16:58 W wypadku samookaleczenia, jeżeli jest to osoba zdrowa psychicznie, ko szty operacji w dogodnych ratach winna ponieść. Problem już podjęty,któ ry podejmuję. Leczenie za publiczne pieniądze alkoholików / z których zrobiliśmy w ramach miłosierdzia bożego święte krowy /, narkomanów, lu dzi którzy w ogóle lekceważą zdrowe zasady życia, obżartuchów otyłych, których też uważamy za chorych. Właściwie to oni uważają iż są chorzy i nie można ich nakłonić do jakiegokolwiek wysiłku. Jeszcze by się nazbierało na czym by można rzeczywiście oszczędzić, by móc pomóc konkretnie rzeczywiście chorym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaM Re: Ile kosztowała ta operacja? IP: *.chello.pl 11.08.07, 17:54 Czytasz wybiórczą ?? Jesteś narażony na choroby psychiczne i czerwonkę złośliwą ... składka ziększa się o 10000% :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Placze, narkomani, alkoholicy, sprawcy wypadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 18:16 dorgowych, osoby obżerające się - czy też nie powinny płacić za siebie? Niemal każda choroba jest spowodowana przez zły styl życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Ile kosztowała ta operacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 18:21 Oczywiście. Dlaczego wszyscy mamy płacić za jego głupotę.Na siłę bym nie uzdrawiał.Szkoda czasu lekarzy i naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba A po co wszystkim menom prącia,skoro są bez jaj? IP: *.w90-19.abo.wanadoo.fr 11.08.07, 18:54 A po co wszystkim menom prącia,skoro i tak większość jest bez jaj? Jak ktoś świadomie sobie coś obcina, np paznokcie to chyba wie co robi. A jak już jest tak wielka róznica między obcięciem paznokci a obcięciem palca bez paznokcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Ile kosztowała ta operacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 18:56 Odszkodowania to powinien żądać ów pacjent.Dokonano na nim eksperymentów medycznych wbrew jego woli.555555555 pln odszkodowania co najmniej i renta z utrzymaniem, zachcianek opłaceniem = niech płacą eksperymentatorzy z własnej kieszeni.Dodatkowo tantiemy z reklamy medialnej . Odpowiedz Link Zgłoś
rokit4 Re: Ile kosztowała ta operacja? 11.08.07, 21:13 Śmichu, chichu ale poważnie mówiąć to skoro sobie odciął, to widać, nie chciał mieć penisa. A skoro wykonali na nim operacje wbrew jego woli to płacić nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedeusz Ile kosztowała ta operacja? IP: 213.192.64.* 11.08.07, 19:04 ja to za karę przyszyłbym mu ptaka odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta A czy ktos sie pytal tego goscia, czy chce... IP: *.botany.gu.se 11.08.07, 19:06 ...aby mu przyszyli? Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Ile kosztowała ta operacja? 11.08.07, 19:10 Idąc na Rysy moim celem są Rysy, a nie zaplanowany zjazd rysą do Czarnego Stawu czy podstawienie się pod lawinę. Wypadek to wypadek, a umyślne okaleczenie (o ile miało miejsce) wypadkiem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ile kosztowała ta operacja? IP: *.ver.airbites.pl 11.08.07, 19:35 Nigdy w życiu nie zgodzę sie z tym, aby pacjenci, którzy musza mieć operację nie z własnej winy /wady wrodzone, nowotwory/ musieli czekac w kolejkach całymi miesiącami lub nawet latami, a ludzie, którzy mają miec operację z powodu własnej głupoty, alkoholu, narkotyków czy tez łamiania przepisów prawa, mieli byc operowani natychmiast w najlepszych szpitalach, przez najlepszych specjalistów. Ktos powie, że to był nagły wypadek i pacjent nie mógł czekać. A ktoś chory na nowotwór, dla kogo każdy dzień lub tydzień zwłoki oznacza wyrok śmierci może czekać ? Tryb życia nie ma tu nic do rzeczy: każdy zachoruje wczesniej czy później. Aby nie być gołosłowną: miałam 2 dziadków, z których jeden bardzo dbał o siebie, a drugi wręcz przeciwnie. Obydwaj zmarli na raka płuc i krtani, tyle tylko, że ten pierwszy /prowadzący zdrowy tryb życia/ w wieku 59 lat, a ten drugi /palący 2 paczki dziennie/ w wieku 75 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masonka Re: manipulacja IP: *.pools.arcor-ip.net 11.08.07, 19:39 w komuszym stylu. Obywatel penisa nie chce, ale miec musi;) No to niech komuchy, ktorzy miast czlowiekowi rane opatrzec i decyzje czlowieka respektowac, mialy to i jego w duuupie teraz za zabieg zaplaca z dobrotliwej spolecznie kieszeni wlasnej. Team operacyjno- decyzyjny do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: eSBek Ryszard Grabski atrakcją Euro 2012 IP: *.generacja.pl 11.08.07, 19:51 wszystkim, którzy wsiądą do samochodu (dobrowolnie) odebrać prawo do bezpłatnego leczenie urazów spowodowanych w wypadku! Ja nie jeżdże samochodem i nie mam ochoty płacić za kogoś, kto korzysta z tego luksusu i w jego wyniku ponosi uszczerbek na zdrowiu! Co wy na to? Jeśli odbierać prawa do korzystania z powszechnego ubezpieczenia, to KAŻDEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Trezba było... 11.08.07, 20:25 pozostałość interesu tylko zawinąć w bandaż i zalepić plasterek, a odciętą część zawiesić na haku przy łóżku. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepszawina Re: Gdyby se torbę odciął ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.08.07, 20:34 Gdyby se torbę odciął ... do końca życia byłby wałachem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esesman Ile kosztowała ta operacja? IP: 86.156.13.* 11.08.07, 20:38 noto ladnie jakis czub skacze z 10 pietra to go leczyc za nasza kase,inny cos ucina tez z naszej kasy,to tak ja ten trypand (okreslenie na pakistanczykow mieszkajacych w angli)co wjechal samochodem w lotnisko zapalil sie bo mu cos tam nie wyszlo z bomba to go jakis gliniaz uratowal i na kosz podatnikow go leczyli a byly to duze pieniadze,powinna byc specjalna ekipa gdzie w podobnych wypadkach przyjezdza i goscia odbija jak se zpartolil smierc na wlasny koszt,a nie zabierac kase emerytom i dzieciom,esek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Ile kosztowała ta operacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:01 No i własnie tak oto marnotrawią się publiczne pieniądze za czjąś głupotę! Pogotowie i inne służby medyczne w 70% "ratują" niestety margines społeczny!! Pacjent chory naprawdę w kolejce czeka,bo wszystkim się należy jednakowy dostęp do pomocy medycznej.Nawet jesli co drugi dzień ma wykonywane badania komputerowe, bo znajdują go leżącego na ulicy w stanie upojenia alkoholowego przypadkowi przechodnie. Paranoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ile kosztowała ta operacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:45 Powinien wyrownac koszty operacji gdy w jej wyniku przyszto mu znacznie wiekszego czlonka. Wtedy mozna by sie zastanowic nad przelicznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś