maximus_t2 24.08.07, 18:25 co prawda nie moge pisac na "sasiednim" forum, niemniej jednak gratulacje dla sprawcy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25218&w=67977136 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annia251 No wreszcie 25.08.07, 18:18 Szwadrony smierci robia porzadek, ciekawe kiedy pojawi sie kolejny buraczny watek "zaaaaaaaginaaaaall kooooteeeek"!? Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: No wreszcie 26.08.07, 10:31 "szwadrony śmierci" :D Teraz czas pokaże jak będzie wyglądał ten sierściuch z Barcelony, bo biega po parkingu, gratuluję Pani, wysoko postawiona odpowiedzialność, tylko proszę nie zapomnieć posprzątać po rozwalcowanym pupilku... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 26.08.07, 11:34 ale moge czytac i kopiowac linki dzieki Bogu :) mysle ze kotek z barcy ma szanse wygladac jak ponizej : www.ooze.com/ooze13/cats.html#cook Odpowiedz Link Zgłoś
maximustofiut Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 27.08.07, 18:55 Boże ale ty k... tępak jesteś! Możer i na tym forum zrobią cie persona non Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
paulusagain do maximusa 27.08.07, 21:39 proszę, bądź poważnym człowiekiem! na osiedlu często cie widuje i dobrze by było gdybyś zachowywał sie chociaż w połowie tak poważnie na jakiego wyglądasz. Przecież nie masz 12 lat więc spoważniej... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_pies Re: do maximusa 28.08.07, 11:53 Maximus jestes moim idolem !! Jestes madry, przystojny i niezwykle odwazny. Kiedy masz czas ? A ty fiut uwazaj bo ktos ci go moze odgryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
maximustofiut Re: do maximusa 28.08.07, 21:25 mam nadzieje że ktoś wreszcie odgryzie tego fiuta! chętny....? Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.r.i.m.i Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 30.08.07, 18:35 Ja mam wciąż taką nadzieję że o kiedyś zamilknie :-) gdyż jego wypowiedzi są dla mnie żenujące. Jest Pan żenujący Panie Klaus! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 30.08.07, 19:58 spieprzaj dziadu... Odpowiedz Link Zgłoś
maximustofiut Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 30.08.07, 22:27 cóż niczego innego nie można sie spodziewac po Panu Klaus, tylko cytaty swoich idoli potrafi prezentować. BTW dziadek z SS czy Wermaht? Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: cale szczescie ze nie mozesz pisac na nim! :- 31.08.07, 10:43 > spieprzaj dziadu... A Ty co - na prezydenta chcesz kandydować? Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: gratulacje 30.08.07, 10:05 Gratulować możesz ale to i tak nie zmienia nastawienia fanatyków w stylu "to kot/pies, więc mu wolno" czy "to przecież tylko kot/pies". Właśnie zostałem zwymyślany od ograniczonych przez niezwykle oświeconą osobę za to, że odpowiedzialnością za zwierza obarczyłem właściciela. BTW, ale by była akcja, gdyby to mój pies wsunął ze smakiem tego kota. No co - kot jak i pies mają takie samo prawo biegać sobie bez opieki po podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś