Gość: kamil IP: *.aston / 192.168.0.* 03.07.03, 15:15 Czy wie ktoś, ile jest osób na jedno miejsce na informatykę i ekonometrię na AE w krakowie w tym roku oraz, od ilu punktów przyjmowali na ten kierunek w roku ubiegłym? Pilne!!! Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 03.07.03, 19:01 rok temu przyjmowali od 40 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.um.krakow.pl 04.07.03, 11:45 Czy to dobry kierunek? Czego tam uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:57 Gość portalu: ja napisał(a): > Czy to dobry kierunek? Czego tam uczą? Pewnie informatyki i ekonometrii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 08:33 nie wiem czy to dobry kierunek,z punktu widzenia perspektyw w znalezieniu pracy po studiach,moge jedynie powiedziec o przyjemnosci badz nieprzyjemnosci studiowania. informatyka i ekonometria to razej nie jest kierunek dla zapalonych informatykow ktorzy siedza w tym temacie od urodzenia,ci niech raczej wybieraja uczelnie techniczne, tutaj z przedmiotow informatycznych wyroznic mozna na pierwszym roku programowanie komputerow (pascal),wczesnij wstep do informatyki (troche perla),no i jeszcze urzadzenia techniki komputerowej (malo przyjemne dla laikow w dziedzinie znajomosci sprzetu komputerowego i programowania assemblerowego). ale jak juz mowilam informatyka to tylko nie jest,jest bowiem mnostwo innych przedmiotow ekonomicznych, jak np mikroekonomia,rachunkowosc,jakies ekonomiki nie ekonomiki,postawy zarzadzania itp, a do tego jeszcze przedmioty matemetyczne jak analiza matematyczna ,algebra czy logika no i oczywiscie jezyki 2 do wyboru na wybranych poziomach, tego czy nauczy sie tutaj czlowiek jezyka zalezy w duzej mierze od lektora, czasem daja ostro w kosc. ogolnie kierunek jest dosc ciezki,szczegolnie w pierwszym semestrze, w ciul zajec,cale dnie na uczelni,sesja niefajna(6gzaminow-najwiecej sposrod kieronkowAE na Iroku), ale jak juz sie czlowiek przyzwyczai to mozna sie cieszyc ze studiowania informatyki i ekonometrii. ja tam nie narzekam (choc na poczatku narzekalam i to ostro),ale teraz jest ok, wiec podsumowujac polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 13:58 ktora grupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 17:58 krd.. costam costam 1021 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 06.07.03, 01:12 w takim razie jedynym miejscem, w ktorym moglismy sie spotkac byl pokoj pana doktora Luli, mialas zwolnienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 08:47 mialam mialam, chwala Bogu... pozdrawiam kolege po fachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 08.07.03, 15:36 kolezanko, a jak tam sie maja sprawy z mikro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 17:46 heeee, piekna 4, nie wiem jak to sie stalo,moze p G. zakochal sie we mnie,ale piekna 4 w indeksie widnieje i wakacje trzymiesieczne przede mna:)) Odpowiedz Link Zgłoś