Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE

IP: *.aston / 192.168.0.* 03.07.03, 15:15
Czy wie ktoś, ile jest osób na jedno miejsce na informatykę i ekonometrię na
AE w krakowie w tym roku oraz, od ilu punktów przyjmowali na ten kierunek w
roku ubiegłym?
Pilne!!!
Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 03.07.03, 19:01
      rok temu przyjmowali od 40 pkt.
      • Gość: ja Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.um.krakow.pl 04.07.03, 11:45
        Czy to dobry kierunek? Czego tam uczą?
        • Gość: Zbigniew Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:57
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Czy to dobry kierunek? Czego tam uczą?

Pewnie informatyki i ekonometrii:))
        • Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 08:33
          nie wiem czy to dobry kierunek,z punktu widzenia perspektyw w znalezieniu pracy
          po studiach,moge jedynie powiedziec o przyjemnosci badz nieprzyjemnosci
          studiowania. informatyka i ekonometria to razej nie jest kierunek dla
          zapalonych informatykow ktorzy siedza w tym temacie od urodzenia,ci niech
          raczej wybieraja uczelnie techniczne, tutaj z przedmiotow informatycznych
          wyroznic mozna na pierwszym roku programowanie komputerow (pascal),wczesnij
          wstep do informatyki (troche perla),no i jeszcze urzadzenia techniki
          komputerowej (malo przyjemne dla laikow w dziedzinie znajomosci sprzetu
          komputerowego i programowania assemblerowego). ale jak juz mowilam informatyka
          to tylko nie jest,jest bowiem mnostwo innych przedmiotow ekonomicznych, jak np
          mikroekonomia,rachunkowosc,jakies ekonomiki nie ekonomiki,postawy zarzadzania
          itp, a do tego jeszcze przedmioty matemetyczne jak analiza
          matematyczna ,algebra czy logika no i oczywiscie jezyki 2 do wyboru na
          wybranych poziomach, tego czy nauczy sie tutaj czlowiek jezyka zalezy w duzej
          mierze od lektora, czasem daja ostro w kosc. ogolnie kierunek jest dosc
          ciezki,szczegolnie w pierwszym semestrze, w ciul zajec,cale dnie na
          uczelni,sesja niefajna(6gzaminow-najwiecej sposrod kieronkowAE na Iroku), ale
          jak juz sie czlowiek przyzwyczai to mozna sie cieszyc ze studiowania
          informatyki i ekonometrii. ja tam nie narzekam (choc na poczatku narzekalam i
          to ostro),ale teraz jest ok, wiec podsumowujac polecam
          • Gość: tomCrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 13:58
            ktora grupa?
            • Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 17:58
              krd.. costam costam 1021
              • tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 06.07.03, 01:12
                w takim razie jedynym miejscem, w ktorym moglismy sie spotkac byl pokoj pana doktora Luli, mialas zwolnienie? :)
                • Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 08:47
                  mialam mialam, chwala Bogu...
                  pozdrawiam kolege po fachu:)
                  • tomcrac Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE 08.07.03, 15:36
                    kolezanko, a jak tam sie maja sprawy z mikro? :)
                    • Gość: infoekonometryczka Re: INFORMATYKA I EKONOMETRIA NA AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 17:46
                      heeee, piekna 4, nie wiem jak to sie stalo,moze p G. zakochal sie we mnie,ale
                      piekna 4 w indeksie widnieje i wakacje trzymiesieczne przede mna:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka