malpiarnia 05.09.07, 00:07 co to jest jedzie facet do faceta i wychodzi bez krawata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpiarnia Re: zagadka 05.09.07, 00:14 aaaaaaa widzisz nikt nie zauwazyl, czy puscil go w skarpetkach jutro zwolam specjalna konferencje w tej sprawie oj panie Miecugow, za taka nieuwage to po premii, po premii Odpowiedz Link Zgłoś
kryzyss Re: zagadka 05.09.07, 03:14 > jutro zwolam specjalna konferencje w tej sprawie Szanowny Pan jest bez szans, mi(ni)ster Z. będzie szybszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: zagadka 05.09.07, 12:40 Małpiarnio, są takie knajpy w których zostawia się krawaty. W innych ucina się kawałek krawata i wiesza w specjalnym miejscu na ścianie. Sa przypadki, że morduje się krawatami, przez uduszenie. Wreszcie mozna użyć krawata do związania wora z forsą lub związania komuś rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: zagadka 05.09.07, 16:39 a jeden to mowil , ze mu sluzy do podtarcia , ale nie chce powiedziec czego Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: zagadka 05.09.07, 23:31 no dobra,to powiem to jest pralnia chemiczna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: zagadka 06.09.07, 08:12 Małpiarnio, zaskoczyłaś mnie. Ostatecznie myślałem, że krawat został zmieniony na pasek klinowy lub ktoś się na nim powiesił, a tu pralnia chemiczna. Dlaczego tak brutalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: zagadka 06.09.07, 09:01 brutalnie? nie mial jeszcze mydla a na krawacie nakapalo cos w barze Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: zagadka 06.09.07, 09:20 Kapało, to zrozumiałe. W barach podwieszają mydło w płynach. Nie chodzisz po knajpach i barach? Teraz to tylko konserwatyści używają szarego w kostkach. Odpowiedz Link Zgłoś