Gość: okee Re: Obywatele SKMK!!! urodziny Krzysztofa zagrożo IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:32 Co prawda nie jestem obywatelem SKMK, ale do zrzutki się przyłączę. Jak już mają 1,5 dużej bańki, to ja dorzuce to co miałem wydać paczke fajek. Niedużo? Nieszkodzi! Ziarnko do ziarnka... Czasu jeszcze jest sporo... No i zaistniałym jako sponsor! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen proponuje barter... 09.07.03, 14:39 krzyś zaprosi mnie na dżampę, a ja jego, w październiku na moją... a też będzie okrągła... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Pospiesznie wyjaśniam... 09.07.03, 14:57 Nieprawdą jest jakoby brak 25%planowanego budżetu miał uniemożliwiać organizację urodzinowej imprezki. Zresztą jaki to problem przy tak poważnej wiarygodności , tak powaznego jubilata i jego taranującej pani menago...przecież każdy bank pożyczy, jakby co to świetnym konsultantem może być ten pan od wielkiej ekranizacji sienkiewiczowskiej pozycji albo największy producent filmowy co to ostatnio stał się przy okazji lipcowej rozmowy tak glośny i powszechniej jeszcze znany... Mam jakieś dziwne wrażenie, ze to chyba nie do końca rozliczone poprzednie koncerciki i bale wpływają na decyzje, mam wrażenie mimo szacunku dla dorobku kompozytora, ze poza nie wspomnianym, to jeszcze pokory nie staje. Ale jeśli wola żachnąć się i odwrócić, jeśli taka wola, to niechże rzeczywiście feta odbędzie się w godniejszym miejscu. z pewnością niejedno europejszkie miasto, a pewnie i światowe sypnie połową swojego budżetu tylko dlatego, że pan na P. kończy lat okrągło. Natomiast za to co zostanie w kasie miasta Kraków,zrobimy urodziny wszystkich pozostałych kompozytorów od Preisnera, Koniecznego przez Pawluśkiewicza i innych tak że i dla Maliny na S. zostanie na dobrą flaszkę... Kraków to miejsce czarowne , tajemne i nieprzeniknione, i nich tu nie pokazuje fochów jakaś skrzypaczka jedynie dlatego, że małżonek ma okrągłe urodziny. Wszystkiego najlepszego Panie Krzysztofie, a jak to taka zła baba to niechże Pan sobie znajdzie młodszą co oszczędniej wyszykuje imptezkę. Wpadniemy z pewnością...;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Pospiesznie wyjaśniam... 09.07.03, 15:42 trudny2002 napisał: > Nieprawdą jest jakoby brak 25%planowanego budżetu miał uniemożliwiać > organizację urodzinowej imprezki. > > Zresztą jaki to problem przy tak poważnej wiarygodności , tak powaznego > jubilata i jego taranującej pani menago...przecież każdy bank pożyczy, jakby co > > to świetnym konsultantem może być ten pan od wielkiej ekranizacji > sienkiewiczowskiej pozycji albo największy producent filmowy co to ostatnio > stał się przy okazji lipcowej rozmowy tak glośny i powszechniej jeszcze znany.. > . > Mam jakieś dziwne wrażenie, ze to chyba nie do końca rozliczone poprzednie > koncerciki i bale wpływają na decyzje, mam wrażenie mimo szacunku dla dorobku > kompozytora, ze poza nie wspomnianym, to jeszcze pokory nie staje. > > Ale jeśli wola żachnąć się i odwrócić, jeśli taka wola, to niechże rzeczywiście > > feta odbędzie się w godniejszym miejscu. z pewnością niejedno europejszkie > miasto, a pewnie i światowe sypnie połową swojego budżetu tylko dlatego, że pan > > na P. kończy lat okrągło. Natomiast za to co zostanie w kasie miasta > Kraków,zrobimy urodziny wszystkich pozostałych kompozytorów od Preisnera, > Koniecznego przez Pawluśkiewicza i innych tak że i dla Maliny na S. zostanie na > > dobrą flaszkę... > Kraków to miejsce czarowne , tajemne i nieprzeniknione, i nich tu nie pokazuje > fochów jakaś skrzypaczka jedynie dlatego, że małżonek ma okrągłe urodziny. > Wszystkiego najlepszego Panie Krzysztofie, a jak to taka zła baba to niechże > Pan sobie znajdzie młodszą co oszczędniej wyszykuje imptezkę. Wpadniemy z > pewnością...;-) > trudny > otóż to właśnie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak odłożę parę stów 09.07.03, 16:26 to zaproszę krzysztofa na małża i kielich jakiegoś lepszego trunku. niech wie, że nie wszyscy go nie lubią za żonę... Odpowiedz Link Zgłoś